החוזה שלו מסתיים בקיץ 24.
רמזי ספורי
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רמזי ספורי
ההודעה הרשמית של חיפה בזמנו-
"מועדון הכדורגל מכבי חיפה קיבל בימים האחרונים מכתב מהמועדון הרוסי, צסק"א מוסקבה, ובו הצעה להשאלה הכוללת אופצית מכירה, עבור הקשר נטע לביא. המועדון השיב בשלילה להצעה, תוך הסבר כי בפניו עומדות משימות חשובות להמשך העונה".
במידה וההצעה גבוהה מספיק (2 מיליון יורו צפונה) והמעבר קורה בסוף העונה ולא במהלכה צריכים להסכים לה.
חייבים למתג את המועדון כיעד אטרקטיבי ליציאה לאירופה, זאת האלטרנטיבה היחידה שיש לנו להציע לשחקנים לכסף של מכבי (שברור לכם שיחזיר אותם לטופ במוקדם או במאוחר)
**במידה ומתקבלת הצעה מפלצתית של 5+ כמו שהתקבלה על סבע הייתי מוכר גם אם זה בינואר
חייבים למתג את המועדון כיעד אטרקטיבי ליציאה לאירופה, זאת האלטרנטיבה היחידה שיש לנו להציע לשחקנים לכסף של מכבי (שברור לכם שיחזיר אותם לטופ במוקדם או במאוחר)
**במידה ומתקבלת הצעה מפלצתית של 5+ כמו שהתקבלה על סבע הייתי מוכר גם אם זה בינואר
עם כל הכבוד לשינוי של ספורי, הוא לא באמת שחקן טופ בליגה הזו.
סכום יפה בקיץ (1.5-2) ואני משחרר.
הוא עדיין שחקן שבקצב משחק בינוני + הוא מאוד מוגבל בהשפעה על המשחק (שלא ממצב נייח).
סכום יפה בקיץ (1.5-2) ואני משחרר.
הוא עדיין שחקן שבקצב משחק בינוני + הוא מאוד מוגבל בהשפעה על המשחק (שלא ממצב נייח).
הצעה בסביבות ה2 מיליון ושחרור בקיץ, כולם מרוויחים.
כל הדיבורים האלו על נבחרת ומכירה לקבוצה ערבית רק יכולה לעשות לנו רע כשהראש שלו יהיה במקום אחר ואנחנו רק נפסיד מזה.
למה על אצילי שרי וחזיזה לא מתפרסמים על הזו** האלו פרסומים על קבוצות שרוצות אותם ביכולת הנוכחית?!?!
רק אצלנו יהרסו את מה שטוב, לקחו לנו את נוואקמה כבר
למה על אצילי שרי וחזיזה לא מתפרסמים על הזו** האלו פרסומים על קבוצות שרוצות אותם ביכולת הנוכחית?!?!
רק אצלנו יהרסו את מה שטוב, לקחו לנו את נוואקמה כבר
לנו אין באמת התקפה איכותית, אז להיות בה טופ, זה לא חוכמה גדולה.
רוב מוחלט של המספכים מנייחים, בעיטות מרחוק או הזיות כמו נגד נוף הגליל או חדרה, זה לא באמת איכות משחק.
יש לך בחירה חופשית לעשות הרכב מהסגל שלנו, חיפה או ת"א, הוא פותח אצלך?
אצלי לא.
במציאות בה כל שחקן ששם צמד באשדוד מוצמד לו תג מחיר של מינימום מיליון יורו אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו למכור שחקן מהטופ שלוש בקבוצה ואולי גם בליגה (נכון לעונה הזאת) לעזוב במחירים של 1.5-2.
זה סך הכל היצע וביקוש… הקרטל הזה שנקרא ההתאחדות לכדורגל תוקע לך בגרון חוק זרים מה שמייצר ביקוש מלאכותי לישראלים ומעלה את המחירים. החוק הזה לא תופס לגבי קבוצות בחו״ל, אם תעשה להם ג׳קי הם יצחקו לך בפנים ויעברו הלאה
מצד שני אני לא יכול לסנדל את עצמי ולמכור שחקן מוביל ב-1.5-2 מיליון בזמן שהשוק נורא דל ובכל זאת די יקר. אגב אני גם די בעד לשמור על הנכסים שלי, אני מאמין ששווה לפעמים לוותר על הצעה מכובדת מתוך הנחה שבעתיד הם יובילו אותי להישגים שלבסוף אני ארוויח את הכסף דרכם. כל עוד המצב הנכון שהצגת נותר בעינו צריך להתאים את עצמנו למצב הזה.
לא מוכרים שחקן מרכזי באמצע עונה כשאתה נאבק נגד הירידה!
זה מזכיר לי את המכירה של ברדה לחיפה באמצע העונה.
טוב עושה המועדון שמוריד את האופציה הזאת מעל הפרק.
רוצים אותו? נדבר בקיץ!
זה מזכיר לי את המכירה של ברדה לחיפה באמצע העונה.
טוב עושה המועדון שמוריד את האופציה הזאת מעל הפרק.
רוצים אותו? נדבר בקיץ!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אני איתך, אבל מטריד לחשוב שספורי צריך להמשיך להתרכז באימונים ובמשחקים בידיעה שכבר עכשיו הוא יכול להרוויח פי 5.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
זה נכון, אבל מצד שני יהיה חייב להמשיך לנפק קבלות ולשמור על מספרים, אם ירצה שחרור בקיץ . הייתי מבטיח לו שלא יעמדו בדרכו אם תהיה הצעה אטרקטיבית בסוף העונה .אוהד הצלחות כתב: ↑29 דצמבר 2021, 07:48אני איתך, אבל מטריד לחשוב שספורי צריך להמשיך להתרכז באימונים ובמשחקים בידיעה שכבר עכשיו הוא יכול להרוויח פי 5.
כרגע, זה חייב לרדת מהפרק!