נגד מכבי חיפה? אסור תקנונית
עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
טוב לנו הארכה של בית"ר
ושוב על הכוונת...
משרד הבריאות דורש להגביל מהמחזור הבא את כמות הקהל ל-3,000 אוהדים. שר התרבות טרופר מתנגד.
לא ייאמן אם בנט האחוז אמוק הזה יסגור אותנו בגלל 80 חולים קשים, איבד כל רסן הלא אפוי הזה.
(שלא יתפלאו אחר כך למה האמון בחיסונים נשחק)
משרד הבריאות דורש להגביל מהמחזור הבא את כמות הקהל ל-3,000 אוהדים. שר התרבות טרופר מתנגד.
לא ייאמן אם בנט האחוז אמוק הזה יסגור אותנו בגלל 80 חולים קשים, איבד כל רסן הלא אפוי הזה.
(שלא יתפלאו אחר כך למה האמון בחיסונים נשחק)
קובי רפואה לא עבר בבקרה...
אני פשוט שונא את המועדון הזה
אני פשוט שונא את המועדון הזה
משחק שכונתי ומהנה בין חיפה ונתניה. שתי קבוצות עם מאמנים ברמה נמוכה.
לא ייאמן הירידה ביכולת של צדק. הוא כ"כ עקבי ביכולת הנוראית שלו. משחק אחרי משחק, עונה אחרי עונה. עצוב
לא ייאמן הירידה ביכולת של צדק. הוא כ"כ עקבי ביכולת הנוראית שלו. משחק אחרי משחק, עונה אחרי עונה. עצוב
חדרה קבוצה עם מאמן דוחה, גם מול מכבי וגם היום באים ומבטלים את עצמם על אוטומט, פשוט עולב.
לא פחות מביך לשמוע את השדרנים סופרים כמה זמן לוקח ללבקוביץ' לחדש את המשחק, פתטיים, ככה מחזקים את הנהי של חיפה על השיפוט.
לא פחות מביך לשמוע את השדרנים סופרים כמה זמן לוקח ללבקוביץ' לחדש את המשחק, פתטיים, ככה מחזקים את הנהי של חיפה על השיפוט.
- simply-red
אוהב את התלבושות רטרו האלה,
חבל שלנו אין על מה לעשות, מלבד האליפויות של שנות ה70
חבל שלנו אין על מה לעשות, מלבד האליפויות של שנות ה70
מה נהי? הלוואי ימשיכו להציף את זה בכל שבוע.
בשבוע הבא אתה תהיה זה שיאכל חרא מהגועל נפש הזה.
קורצקי ויתר על המשחק. עם הרכב כזה הייתי מפטר אותו במחצית אם אני אורן גולן. כזה עלוב.
בשבוע הבא אתה תהיה זה שיאכל חרא מהגועל נפש הזה.
קורצקי ויתר על המשחק. עם הרכב כזה הייתי מפטר אותו במחצית אם אני אורן גולן. כזה עלוב.
חיפה האחרונה שצריכה לבכות על טעויות שיפוט, בכל משחק שני יש טעות קריטית לטובתה, ועדיין זה לא מונע מהם לבכות, התלונות על מצב הדשא היה השיא.
- ForeverRed
ליגה פח.
לא זוכר רמה כל כך ירודה ב30 שנה האחרונות.
לא זוכר רמה כל כך ירודה ב30 שנה האחרונות.
אוסמן עם טעויות של נרקומן אמיתי מתחילת המשחק.
אם הוא ניגרי היית מציע לבדוק לוייצמן יער מה הסיפור איתו. או לכל הפחות לעשות לו בדיקת סמים אחרי המשחק.
חדרה הגיעו להתבטל. אחרי זה הם לא מבינים למה אין להם אוהדים. כמו שאמרתי - מאמן כזה הייתי מפטר במחצית, חבל על הזמן
אם הוא ניגרי היית מציע לבדוק לוייצמן יער מה הסיפור איתו. או לכל הפחות לעשות לו בדיקת סמים אחרי המשחק.
חדרה הגיעו להתבטל. אחרי זה הם לא מבינים למה אין להם אוהדים. כמו שאמרתי - מאמן כזה הייתי מפטר במחצית, חבל על הזמן
חיפה עולה עם המגנים הכי גרועים בליגה(רודריגז שבכלל קשר ומאיר הנגר) וגולדברג בלם ואף פאקינג קבוצה בליגה לא מנסה אפילו לאתגר את ההגנה העלובה שלהם.
איזה ליגה פתטית.
איזה ליגה פתטית.
רב"ש מקבל רביעייה מהפועל ת"א בבית.
אבל איזה יפה אשדוד משחקים אה? פסים וזה.
אבל איזה יפה אשדוד משחקים אה? פסים וזה.