בעיניי אין לך מושג
תומר יוספי
Re: תומר יוספי
היו לו כמה כדורים טובים לעומק ובפנדל הראשון הוא עשה פעולה מצויינת, אבל הרבה מאוד איבודי כדור ובשער של הפועל הוא היה רך.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הכי חלש על הדשא, אחרי מיכה כמובן
לא מבין איך הוא פותח לפני פטרוצ'י
לא מבין איך הוא פותח לפני פטרוצ'י
לדעתי היה המצטיין במחצית הראשונה
- ForeverRed
באמת שאני לא מבין מה אנשים רואים.
כדור על 40 מטר ואיזה דריבל פעם במשחק זה מה שעושה לכם את זה?
כדור על 40 מטר ואיזה דריבל פעם במשחק זה מה שעושה לכם את זה?
לא יכול לראות אותו כבר מצטער.
המצב שהוא החליט לבעוט על גוף של שחקן באיזור הדקה העשירית במקום לתת פס פשוט לניקיטה שהיה פנוי לגמרי במצב של אחד על אחד זה התמצית של כל מה שאני לא סובל בשחקן הזה.
ולמה לעזאזל ממשיכים לתת לו חופשיות? אני לא זוכר בעיטה מסוכנת אחת שלו. אחת.
המצב שהוא החליט לבעוט על גוף של שחקן באיזור הדקה העשירית במקום לתת פס פשוט לניקיטה שהיה פנוי לגמרי במצב של אחד על אחד זה התמצית של כל מה שאני לא סובל בשחקן הזה.
ולמה לעזאזל ממשיכים לתת לו חופשיות? אני לא זוכר בעיטה מסוכנת אחת שלו. אחת.
תנסה לראות שוב את המהלך.
בעיניי זה יותר על טיבי ובאריירו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מחצית ראשונה רציתי להרוג אותו מעצבים
היית במשחק שאתה ככה נחרץ?
או שראית לי תקציר וקראת תגובות וככה סיכמת את הנעשה?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
תסמין ספורי, על כל פעולה טובה הוא מקנח עם עשר גרועות. רק שספורי מביא גם מספרים.
התקפית הוא פי כמה טוב מפטרוצ'י וגורדנה ודווקא מאוד הוסיף למערך אתמול באפשרויות המסירה מהבלמים. בנוסף לזה ניכר שגם הוא וגם מיכה שחררו את השטח לבריירו להשתלב התקפית וגם זה בלט לטובה.
נכון שהיו לו כמה איבודים מוזרים אתמול, במסירות לא מדויקות, אבל זה לא אופייני לו בדר"כ ואני בוחר לקחת את הדברים הטובים.
נכון שהיו לו כמה איבודים מוזרים אתמול, במסירות לא מדויקות, אבל זה לא אופייני לו בדר"כ ואני בוחר לקחת את הדברים הטובים.
כמובן שהייתי אבל הוא פשוט שחקן שכונה, זה שהוא באר שבעי לא אומר שמגיע לו הנחות, אם הוא לא היה באר שבעי כולם היו יוצאים עליו, ואני לא רוצה בכלל לחשוב מה היו עושים לו אם היה זר.
שורה תחתונה חוץ מקלטינס הוא השחקן הכי חלש בסגל ואין לי מושג למה הוא לפני פטרוצי שבעיניי הוא הקשר הכי טוב בסגל שלנו כרגע אחרי בריירו.
הוא עושה הרבה דברים טובים (לחץ, לרוב לא מחפף בהגנה ולא מאבד את המיקום, מקדם את משחק ההתקפה הרבה יותר מכל קשר אחר בסגל) אבל נופל בהרבה דברים קטנים כמו חוסר יכולת לשחק בנגיעה או סתם קצרים רגעיים במוח.
בדיעבד חבל שלא נשלח לעונת השאלה. את הטעויות האלו הוא היה אמור לעשות מול 4 צופים בקרית שמונה ובני יהודה, לא בקבוצת צמרת הישגית שכל משחק הוא מלחמת עולם מבחינתה.
בכל אופן לא רואה טעם לבוא אליו בטענות העונה. הוא סותם חורים מוצלח ובסך הכל הוכיח שהוא סופרסאב טוב. יש קפיצת מדרגה מסוימת מהבחינה הזאת.
לא רואה סיבה להיות אופטימי שהוא יתקן את הליקויים שלו כי הוא עושה אותם מדי משחק כבר שנתיים-שלוש, נקווה לפחות שימשיך לשפר ולחדד את הדברים שהוא יותר טוב בהם.
אה וכן. שיפסיק לקחת נייחים.
בדיעבד חבל שלא נשלח לעונת השאלה. את הטעויות האלו הוא היה אמור לעשות מול 4 צופים בקרית שמונה ובני יהודה, לא בקבוצת צמרת הישגית שכל משחק הוא מלחמת עולם מבחינתה.
בכל אופן לא רואה טעם לבוא אליו בטענות העונה. הוא סותם חורים מוצלח ובסך הכל הוכיח שהוא סופרסאב טוב. יש קפיצת מדרגה מסוימת מהבחינה הזאת.
לא רואה סיבה להיות אופטימי שהוא יתקן את הליקויים שלו כי הוא עושה אותם מדי משחק כבר שנתיים-שלוש, נקווה לפחות שימשיך לשפר ולחדד את הדברים שהוא יותר טוב בהם.
אה וכן. שיפסיק לקחת נייחים.
האמצע לא נראה אוטוסדרדה כשהוא משחק. מחוייב, פעיל, אגרסיבי ועם כושר גופני טוב.
צריך לשפר ולמהר את המסירות ואז יבוא לידי ביטוי. במגמת שיפור.
לגבי בעיטןת עונשין, ספורי חוזר, אל דאגה...
צריך לשפר ולמהר את המסירות ואז יבוא לידי ביטוי. במגמת שיפור.
לגבי בעיטןת עונשין, ספורי חוזר, אל דאגה...