מתחיל ב-19:00.
הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
מתוך ספורט 5
הפועל ב"ש ואוהדיה ממשיכים בניסיונות לאחות את השברים. אחרי שסיפרו כי החליטו להקדיש את פגרת הנבחרות לאוהדי הקבוצה, בבירת הנגב הוציאו לפועל וקיימו הערב (רביעי) מפגש עם האוהדים בו נכחו מנכ"ל הקבוצה, גיא פרימור, והמנהל המקצועי, אליניב ברדה.
השאלה הראשונה שעלתה היא בנוגע לאיכות הזרים שמגיעים לב"ש. "אנחנו לא מעניינים אף אחד", ענה פרימור. "שחקנים מגיעים לפה בלית ברירה. אנחנו לא משלמים כסף כמו במפרץ. אין לזרים שמץ של מושג איפה זה ישראל, אז אנחנו צריכים לעבוד יותר קשה. אי אפשר לפגוע ב-6/6 בזרים, אבל צריך לפגוע בשניים שלושה כאלה שיישארו למשך שנים. אי אפשר להחליף שישה זרים בכל עונה".
ברדה, בתגובתו, נזכר שגם טוני וואקמה הוצע לקבוצות נוספות בארץ ובסוף רעננה זכתה בו והוסיף: "השאלה הראשונה ששואלים אותי כשאני נכנס למו"מ עם שחקן זר, זה כמה אנחנו קרובים לעזה. לקנות שחקן ב-2 מיליון יורו? זה יכול לחרב את חדר ההלבשה. אין בקבוצה שלנו מספרים של 600 ו-700 אלף. הסיבה שטוני רצה מיליון יורו זה כי הבאנו את קואנקה ב-650 אלף. הוא אמר שהוא שחקן יותר טוב ממנו וצריך להרוויח יותר". פרימור הוסיף: "גם אם היינו רוצים לנהל שכר שחקנים של 30-40 מיליון יורו אנחנו לא יכולים. יש פייר פליי. כל עוד לא מבטלים אותו".
ברדה נשאל מדוע הזרים לא משחקים באופן קבוע וענה: "לתת לזרים לשחק קבוע? גם אם הסגל סגור ויש לו שישה זרים, המאמן רואה את השחקנים באימון, יש הרבה עזרים טכנולוגיים ואנחנו מקבלים נתונים. אם יוספי נראה טוב יותר באימון, אז הוא ישחק לפני זר. לא מעניין אותי שהוא זר. ניתן לזרים לשחק, אבל יש שבוע אימונים והתאמות שצריכים לעשות ליריבה".
במהלך השיחה, גם שמו של אובידיו הובאן, אקס ב"ש, עלה. "היינו צריכים לשמר אותו במערכת", אמר ברדה. "מישהו שהיה יכול להישאר הרבה שנים, אני לא זוכר זר כזה שלמד עברית והבן שלו אפילו התחיל לשחק פה בילדים. ויטור יהיה צריך לעשות את המסלול הזה, שיאמן פה הגנה. הילדים שלנו צריכים להתחנך על דמויות כאלה". פרימור הבטיח: "כל עוד מיגל ומשפחתו רוצים להיות בישראל. מקומו איתנו"
הפועל ב"ש ואוהדיה ממשיכים בניסיונות לאחות את השברים. אחרי שסיפרו כי החליטו להקדיש את פגרת הנבחרות לאוהדי הקבוצה, בבירת הנגב הוציאו לפועל וקיימו הערב (רביעי) מפגש עם האוהדים בו נכחו מנכ"ל הקבוצה, גיא פרימור, והמנהל המקצועי, אליניב ברדה.
השאלה הראשונה שעלתה היא בנוגע לאיכות הזרים שמגיעים לב"ש. "אנחנו לא מעניינים אף אחד", ענה פרימור. "שחקנים מגיעים לפה בלית ברירה. אנחנו לא משלמים כסף כמו במפרץ. אין לזרים שמץ של מושג איפה זה ישראל, אז אנחנו צריכים לעבוד יותר קשה. אי אפשר לפגוע ב-6/6 בזרים, אבל צריך לפגוע בשניים שלושה כאלה שיישארו למשך שנים. אי אפשר להחליף שישה זרים בכל עונה".
ברדה, בתגובתו, נזכר שגם טוני וואקמה הוצע לקבוצות נוספות בארץ ובסוף רעננה זכתה בו והוסיף: "השאלה הראשונה ששואלים אותי כשאני נכנס למו"מ עם שחקן זר, זה כמה אנחנו קרובים לעזה. לקנות שחקן ב-2 מיליון יורו? זה יכול לחרב את חדר ההלבשה. אין בקבוצה שלנו מספרים של 600 ו-700 אלף. הסיבה שטוני רצה מיליון יורו זה כי הבאנו את קואנקה ב-650 אלף. הוא אמר שהוא שחקן יותר טוב ממנו וצריך להרוויח יותר". פרימור הוסיף: "גם אם היינו רוצים לנהל שכר שחקנים של 30-40 מיליון יורו אנחנו לא יכולים. יש פייר פליי. כל עוד לא מבטלים אותו".
ברדה נשאל מדוע הזרים לא משחקים באופן קבוע וענה: "לתת לזרים לשחק קבוע? גם אם הסגל סגור ויש לו שישה זרים, המאמן רואה את השחקנים באימון, יש הרבה עזרים טכנולוגיים ואנחנו מקבלים נתונים. אם יוספי נראה טוב יותר באימון, אז הוא ישחק לפני זר. לא מעניין אותי שהוא זר. ניתן לזרים לשחק, אבל יש שבוע אימונים והתאמות שצריכים לעשות ליריבה".
במהלך השיחה, גם שמו של אובידיו הובאן, אקס ב"ש, עלה. "היינו צריכים לשמר אותו במערכת", אמר ברדה. "מישהו שהיה יכול להישאר הרבה שנים, אני לא זוכר זר כזה שלמד עברית והבן שלו אפילו התחיל לשחק פה בילדים. ויטור יהיה צריך לעשות את המסלול הזה, שיאמן פה הגנה. הילדים שלנו צריכים להתחנך על דמויות כאלה". פרימור הבטיח: "כל עוד מיגל ומשפחתו רוצים להיות בישראל. מקומו איתנו"
- simply-red
קוואנקה דפק אותנו מכל הכיוונים.....
היו עוד הרבה נושאים. כנראה שהמדליף של פשכה יצא מוקדם.וסרמיל כתב: ↑17 נובמבר 2021, 20:28מתוך ספורט 5
דיברו על המאמן, שיטת המשחק, קבוצת בת, המושאלים, מרצ'נדייז ועוד.
דיברו פתוח ובגובה העיניים בלי לייפות את המציאות.
הייתי צריך להגיע למפגש ובסוף לא הצלחתי.
רשמים ממי שהיה?
רשמים ממי שהיה?
הבנתי שצילמו לייב בפייסבוק
מישהו יודע איפה מוצאים את זה?
מישהו יודע איפה מוצאים את זה?
ברדה המשיך: "המטרות של הקבוצה היא למצוא שחקנים צעירים עם פוטנציאל שטרם מצאו קבוצה בכירה, ולהשקיע סכום כסף גדול בבניית מערך סקאוטינג רציני". ברדה התייחס גם לשאיפות של הקבוצה לצרף חיזוק משמעותי: "אם יהיה שחקן שאנחנו והצוות נגיד שהוא שובר שיוויון, אז אני בטוח שאלונה תעשה הכל כדי להביא אותו. רציתי את מהאיר המרי, שחקן מאזרבייג'אן שכבש בקראבח 18 שערים, ועקבתי אחריו המון, אבל הוא העדיף את לגיה ורשה ולצערי לא הגיע אלינו".
טוב לשמוע שרוצים לשים כסף במקומות שבאמת צריך, ככל שעובר הזמן עולה אצלי האמון בברדה שהוא האדם להוביל את המועדון ולקבל סמכויות נרחבות, לחלוטין צריך להיות הקרויף שלנו.
טוב לשמוע שרוצים לשים כסף במקומות שבאמת צריך, ככל שעובר הזמן עולה אצלי האמון בברדה שהוא האדם להוביל את המועדון ולקבל סמכויות נרחבות, לחלוטין צריך להיות הקרויף שלנו.
ראיתי סרטון של השחקן.מאוד מעניין ונראה ברמה גבוההItay כתב: ↑18 נובמבר 2021, 10:39ברדה המשיך: "המטרות של הקבוצה היא למצוא שחקנים צעירים עם פוטנציאל שטרם מצאו קבוצה בכירה, ולהשקיע סכום כסף גדול בבניית מערך סקאוטינג רציני". ברדה התייחס גם לשאיפות של הקבוצה לצרף חיזוק משמעותי: "אם יהיה שחקן שאנחנו והצוות נגיד שהוא שובר שיוויון, אז אני בטוח שאלונה תעשה הכל כדי להביא אותו. רציתי את מהאיר המרי, שחקן מאזרבייג'אן שכבש בקראבח 18 שערים, ועקבתי אחריו המון, אבל הוא העדיף את לגיה ורשה ולצערי לא הגיע אלינו".
הלוואי יצליחו בהמשך לפחות להחתים אותו
- simply-red
מהאיר המרי?Itay כתב: ↑18 נובמבר 2021, 10:39ברדה המשיך: "המטרות של הקבוצה היא למצוא שחקנים צעירים עם פוטנציאל שטרם מצאו קבוצה בכירה, ולהשקיע סכום כסף גדול בבניית מערך סקאוטינג רציני". ברדה התייחס גם לשאיפות של הקבוצה לצרף חיזוק משמעותי: "אם יהיה שחקן שאנחנו והצוות נגיד שהוא שובר שיוויון, אז אני בטוח שאלונה תעשה הכל כדי להביא אותו. רציתי את מהאיר המרי, שחקן מאזרבייג'אן שכבש בקראבח 18 שערים, ועקבתי אחריו המון, אבל הוא העדיף את לגיה ורשה ולצערי לא הגיע אלינו".
נסתפק במאיר המהירי
- ForeverRed
רצינו להחתים גם את מסי.
בסוף הלך לפ.ס.ז.
בסוף הלך לפ.ס.ז.
למה טוני?
אמבפה יכול לחתום כשחקן חופשי בינואר. צעיר יותר, יתאים לנו.
הבן אדם מכוון לחוזה של למעלה מ2 מיליון יורו לעונה מאחת הגדולות של טורקיה ופה ממציאים סיפורי וואצאפ
אמבפה יכול לחתום כשחקן חופשי בינואר. צעיר יותר, יתאים לנו.
הבן אדם מכוון לחוזה של למעלה מ2 מיליון יורו לעונה מאחת הגדולות של טורקיה ופה ממציאים סיפורי וואצאפ

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא הבנתי את ההקצנה.
אנחנו מדברים על לגיה ורשה או על טוטנהאם?
אותה לגיה ורשה שבסגל שלה יש את אבו חנא, זוסואה ופקהארט?
קבוצה בכירה מאיתנו, אבל לא בשנות אור, זה לא כאילו הוא חתם ברומא ולא היה רלוונטי לנסות להביא אותו בכלל...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
מחיר, משה. לא שום דבר אחר.Sir Alex Ferguson כתב: ↑25 נובמבר 2021, 14:14לא הבנתי את ההקצנה.
אנחנו מדברים על לגיה ורשה או על טוטנהאם?
אותה לגיה ורשה שבסגל שלה יש את אבו חנא, זוסואה ופקהארט?
קבוצה בכירה מאיתנו, אבל לא בשנות אור, זה לא כאילו הוא חתם ברומא ולא היה רלוונטי לנסות להביא אותו בכלל...
הברז לא באמת פתוח, לכן מגיעים לכאן בעיקר שחקנים בשלהיי הקריירה.
אלה שבגיל צעיר, עם שם וביקוש, עולים בהתאם.