אני כבר כמעט שנה שומר שבת. אבל אני לגמרי מבין את כל האוהדים שהשעה הזאת נוחה להם.
גם אני הייתי אוהב שמשחקים בשעות כאלה, ככה אני חוזר הביתה בשעה יותר נוחה. במיוחד כשיש ילדים בבית.
שבוע הבאה יש לנו משחק בק"ש!! זה סיוט לחזור הביתה ב 01:30 בלילה.
כל חודשי החורף השבת יוצאת יחסית מוקדם, ויהיו עוד המון משחקים שישוחקו במוצ"ש. וזה בנוסף להמון משחקים במהלך כל העונה(גם בקיץ) שיש בימי ראשון ושני.
אין מה לעשות, לפעמים יהיו משחקים בשבת.
חותם לך שכל תומכי השעות האלו היו הראשונים לזעוק חמס אם היינו כעת באוגוסט וכל משחק היה סאונה....
לא הבנתי את הטיעון הזה ״אם היינו באוגוסט אז היה חם״. אז ״אם היינו בפריימר ליג, היינו משחקים ביום ראשון״.
דווקא כי עכשיו סתיו שעות הצהריים הן שעות מעולות לכדורגל, מבחינתי הלוואי וכל המשחקים היו בשבת בצהריים, אבל בגלל שזה בלתי אפשרי, אחלה בחלה שיש אפשרות לעשות בילוי משפחתי בשבת שלא מסתיים ב10 בלילה.
אשדוד מפתחת מומנטום חיובי עם כדורגל שמתחיל להתחבר .
ניצחון משכנע יוריד הרבה לחץ מהמערכת שהייתה עסוקה בעל כורחה השבוע בעיקר במה אמר או לא המאמן ויתן שקט לפני הפגרה . ספורי , אלחמיד ואבו-עביד סוחבים 4 צהובים , כך שצהוב נוסף יגרור הרחקה אוטומטית מול הפ' ת"א בחוץ .
בקשר למתחם בדיקות קורונה בקונכיה, אם מישהו יודע, כמה זמן בערך לוקח כל התהליך מההגעה לשם, כמה זמן עד שמסיימים להיבדק (כולל המתנה לכניסה) וכמה זמן עד קבלת התשובה?
חוץ מהטופס רישום באתר, יש עוד צורך בטפסים/חתימות שם?
בקשר למתחם בדיקות קורונה בקונכיה, אם מישהו יודע, כמה זמן בערך לוקח כל התהליך מההגעה לשם, כמה זמן עד שמסיימים להיבדק (כולל המתנה לכניסה) וכמה זמן עד קבלת התשובה?
חוץ מהטופס רישום באתר, יש עוד צורך בטפסים/חתימות שם?
תודה.
קח בחשבון 45 דקות עד שעה, תלוי בעומס עד שאתה מקבל תשובה בטלפון הנייד.