כמדומני באריירו פספס את הכדור פשוט.
מכבי נתניה- הפועל באר שבע, שבת, 20:00, נתניה
Re: מכבי נתניה- הפועל באר שבע, שבת, 20:00, נתניה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
גבולי מדי מבכדי לשרוק אם להיות הוגנים
השיפוט השנה הוגן איתנו סהכ, לעומת שוד מאוד חמור שהיה שנה שעברה. אני גם אוהב שיחסית נותנים יותר למשחק לזרום ולא על כל עבירה במרכז מגרש, ומצד שני עדיין יש מקום ליותר אחידות ופחות פנקסנות.
נגיד אוראל גרינפלד שופט ללא דופי בעיניי, והוא מוציא צהובים לכל מי שרק מדבר איתו עקום, ככה צריך בעיניי ולא לתת לשחקנים להשפיע על השופט ולהוציא את המשחק מאיזון
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
דווקא לדעתי השנה אני חושב שהייתה נגיעת יד במהלך שהוביל לשער השני של חדרה בטרנר ועוד פנדל שלא קיבלנו בתוספת זמן במשחק אחר, כן זה מצב טוב יחסית לשנים קודמות אבל עדיין, כל מחזור פה חצי מהמשחקים מושפעים המון מדברים שהם לא כדורגל.shovalb9 כתב: ↑04 נובמבר 2021, 15:54גבולי מדי מבכדי לשרוק אם להיות הוגנים
השיפוט השנה הוגן איתנו סהכ, לעומת שוד מאוד חמור שהיה שנה שעברה. אני גם אוהב שיחסית נותנים יותר למשחק לזרום ולא על כל עבירה במרכז מגרש, ומצד שני עדיין יש מקום ליותר אחידות ופחות פנקסנות.
נגיד אוראל גרינפלד שופט ללא דופי בעיניי, והוא מוציא צהובים לכל מי שרק מדבר איתו עקום, ככה צריך בעיניי ולא לתת לשחקנים להשפיע על השופט ולהוציא את המשחק מאיזון
(ובוא לא נכנס למה היריבות שלנו מקבלות...)
מסכים, חוץ מהמשחק נגד חיפה.shovalb9 כתב: ↑04 נובמבר 2021, 15:54גבולי מדי מבכדי לשרוק אם להיות הוגנים
מישהו הספיק לקנות את החולצה המיוחדת לכבוד המשחק ה100 בטרנר?