רוני לוי
Re: רוני לוי
אז הבוז בשבת יהיה על הכדורגל או על הפרסונה?
אני אהיה שם לידך כדי לעודד, בלי תנאים!oren2792 כתב: ↑02 נובמבר 2021, 16:22אני אהיה בטרנר, אני אעודד כמה שאני יכול ולמרות שאני יודע שזה ייפול על אוזנים ערלות, בשנה שהאליפות על הרצפה (לא מטאפורית אלא בתאכלס על הרצפה), לא מבין את אלא ששמים את האגו לפני הצ'אנס לעשות משהו מאוד מפתיע השנה (וכל אלה שאומרים "עם כדורגל כזה לא תיקח אליפות", ואללה חיפה ותל אביב לא מפגינות איכות משחק גבוהה יותר). השאלה היא מה יינצח - האגו או ההרס העצמי, אני יודע איפה אני שם את הכסף.
עדיף אין אליפות בלי רוני לוי מאשר אליפות עם רוני לוי.
מתהפכת לי הבטן מהחשד שיהיו יותר מדי
אדיוטים שישימו משקולות על רגלי השחקנים.
מהנסיון שלי, תמיד שמאשימים את הלקוח - הבעיה היא במוצר. אנשים לא שורקים בוז לרוני לוי כי הוא אשכנזי או צמחוני,או לבן או ירוק או חיפאי או אלוהים יודע מה. הם גם לא שורקים בוז לקבוצה כי היא משחקת כדורגל סוחף והכדור פשוט לא נכנס.
אנשים שורקים בוז כי אם לא אוהבים את מה שהם רואים, והם לא רואים שום התקדמות והם מרגישים שהאליפות על הרצפה ואנחנו פשוט מסרבים להרים אותה. איזה עוד דרך יש לאוהדים להביע את זה?
מי יותר דואג לקבוצה - אוהד שרוצה ומאמין ומצפה ודואג להראות לקבוצה שהיא לא בכיוון מתוך רצון לשנות או זה שרק אומר כל הזמן שהכל טוב לא משנה מה?
אני מבין שלא מעט אנשים עושים את החיבור בין הבוז עכשיו לבין מה שהיה עם גיא עזורי, ועם ימים חשוכים יותר אבל אולי יש מצב שהתבגרנו? שלא כל ירידה היא מצוק?
- ForeverRed
היא לא תאריך שום חוזה ובטח לא בגלל שריקות בוז של 200 אוהדים.
בכלל, הדה לגיטימציה שעושים בכל חור לביקורת על רוני לוי(שלא כוללת אלימות כלשהי מכל סוג שהוא) והכדורגל שאנחנו מציגים - יותר מסוכן מכל שריקת בוז.
בכלל, הדה לגיטימציה שעושים בכל חור לביקורת על רוני לוי(שלא כוללת אלימות כלשהי מכל סוג שהוא) והכדורגל שאנחנו מציגים - יותר מסוכן מכל שריקת בוז.
1+ ובניו.
השתיקה אומרת הכל.
צילם/צולם סרטון מיוחד לאוהדים
בוקר טוב,
אז לפי כלפי אלונה נותנת גיבוי לרוני לוי ולצוות המקצועי (וזה בצדק).
לחבר 14 שחקנים חדשים זה לא משהו שלוקח 4 חודשים וגם לא 5 ואף לא 7 חודשים.
אם פפ הגדול מכולם אומר שלוקח זמן לחבר שחקנים אז לרוני לוי יש קרדיט לפחות עד סוף הסיבוב השני, בואכה פלייאוף.
כל החבר'ה שהם אנטי-רוני לוי או אוהדי חיפה כאשר בש הייתה בליגה השנייה ונשרט להם הדיסקט או פשוט כאלו שהם אנטי בש כי רוצים להגיד אמרתי לכם
אז-
שימו קרח, תלחצו כל הלילה ותביאו את המנוי שלכם.
מתכננים לשרוק בוז במשחק הקרוב? תפדאאאלללל אבל, אל תתפלאו שישתיקו אתכם.
אם פפ הגדול מכולם אומר שלוקח זמן לחבר שחקנים אז לרוני לוי יש קרדיט לפחות עד סוף הסיבוב השני, בואכה פלייאוף.
כל החבר'ה שהם אנטי-רוני לוי או אוהדי חיפה כאשר בש הייתה בליגה השנייה ונשרט להם הדיסקט או פשוט כאלו שהם אנטי בש כי רוצים להגיד אמרתי לכם
אז-
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ממש לא מגיע לו קרטיד בצדק, מילא הייתה התקדמות ביכולת אבל אין התקדמות אנחנו נראים רע ולא סתם נתניה היו נראים יותר קרובים לניצחון מאיתנו.El_Medico כתב: ↑03 נובמבר 2021, 08:41בוקר טוב,
אז-
בסוף הבלון יתפוצץ לנו בפנים, אפילו עם אלישע היה יותר כדורגל.
פה זה נראה גם שבלוני גם משעמם וגם המאמן לא מנסה לנצח משחקים, במקום להכניס את גורדנה יכל להכניס את רותם חטואל ואשכרה לנסות לנצח את המשחק.
זה דברים שהם מעבר לנקודות בטבלה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חטואל?!דר אדום בנשמה כתב: ↑03 נובמבר 2021, 09:29במקום להכניס את גורדנה יכל להכניס את רותם חטואל ואשכרה לנסות לנצח את המשחק.
זה דברים שהם מעבר לנקודות בטבלה.
באמת?!
לא אחי, הבנאדם חי בלה לה לנד, מתנהל כמו חיית לילה ולא כמו ספורטאי מקצוען.
יש משחק נגד ביתר בת ים שישחק מולם, חטואל פשוט לא ברמה.
קצת לא הגיוני מה שכתבת...rkuka כתב: ↑02 נובמבר 2021, 21:34מהנסיון שלי, תמיד שמאשימים את הלקוח - הבעיה היא במוצר. אנשים לא שורקים בוז לרוני לוי כי הוא אשכנזי או צמחוני,או לבן או ירוק או חיפאי או אלוהים יודע מה. הם גם לא שורקים בוז לקבוצה כי היא משחקת כדורגל סוחף והכדור פשוט לא נכנס.
אנשים שורקים בוז כי אם לא אוהבים את מה שהם רואים, והם לא רואים שום התקדמות והם מרגישים שהאליפות על הרצפה ואנחנו פשוט מסרבים להרים אותה. איזה עוד דרך יש לאוהדים להביע את זה?
מי יותר דואג לקבוצה - אוהד שרוצה ומאמין ומצפה ודואג להראות לקבוצה שהיא לא בכיוון מתוך רצון לשנות או זה שרק אומר כל הזמן שהכל טוב לא משנה מה?
אני מבין שלא מעט אנשים עושים את החיבור בין הבוז עכשיו לבין מה שהיה עם גיא עזורי, ועם ימים חשוכים יותר אבל אולי יש מצב שהתבגרנו? שלא כל ירידה היא מצוק?
עובדתית הכדור נכנס המדד הוא תמיד ביחס למתחרות במיוחד בתחילת עונה. ושם אנחנו בטופ.
מי שמסרב להרים את האליפות מהרצפה זה שורקי הבוז.
אם ביכולת כזו אנחנו מקום ראשון, בכדורגל בינוני, ואז שורקים בוז לשחקנים שלנו (התירוץ שזה למאמן זה חארטה כי בסוף השחקנים משחקים ומי שנפגע זה הם)
אז מי שמסרב להרים מהרצפה זה מי שבוחר לעצור את הכל, לשבור את הכלים, לדרוש שינוי מאמן, לדרוש שינוי שיטה ובעצם לדרוש לעשות דליט על כל מה שעברנו עד עכשיו.
ואחרי שכל זה יקרה אז אנחנו נסלול את דרכינו לאליפות... ואללה הגיון לא משהו בלשון המעטה...
ולא התבגרנו מתקופת עזורי, זה היה זמני כי היה פה הבלחה של 3 עונות. ו
אני יגיד לך יותר מזה - אם הקהל לא יעצור את כדור השלג הזה נצטרך להפגש עוד 40 שנה, באצטדיון חדש ונדבר על איזו אליפות יותר גדולה, זו של 2016 או של 2056.
ומי יותר גדול, מאור מליקסון, או מליקסון הנכד??
עד כדי כך!
לא מצליח להבין למה כל מי שנותן ביקורת על המאמן או על הקבוצה או על השיטה או לא משנה מה הוא מקוטלג בין שורקי הבוז?4everb7 כתב: ↑03 נובמבר 2021, 11:06קצת לא הגיוני מה שכתבת...
עובדתית הכדור נכנס המדד הוא תמיד ביחס למתחרות במיוחד בתחילת עונה. ושם אנחנו בטופ.
מי שמסרב להרים את האליפות מהרצפה זה שורקי הבוז.
אם ביכולת כזו אנחנו מקום ראשון, בכדורגל בינוני, ואז שורקים בוז לשחקנים שלנו (התירוץ שזה למאמן זה חארטה כי בסוף השחקנים משחקים ומי שנפגע זה הם)
אז מי שמסרב להרים מהרצפה זה מי שבוחר לעצור את הכל, לשבור את הכלים, לדרוש שינוי מאמן, לדרוש שינוי שיטה ובעצם לדרוש לעשות דליט על כל מה שעברנו עד עכשיו.
ואחרי שכל זה יקרה אז אנחנו נסלול את דרכינו לאליפות... ואללה הגיון לא משהו בלשון המעטה...
ולא התבגרנו מתקופת עזורי, זה היה זמני כי היה פה הבלחה של 3 עונות. ו
אני יגיד לך יותר מזה - אם הקהל לא יעצור את כדור השלג הזה נצטרך להפגש עוד 40 שנה, באצטדיון חדש ונדבר על איזו אליפות יותר גדולה, זו של 2016 או של 2056.
ומי יותר גדול, מאור מליקסון, או מליקסון הנכד??
עד כדי כך!
לדעתי מעטים אם בכלל מבין חברי הפורום שורק בוז.
זאת לא הרמה פה.
האיסור להביע ביקורת על המאמן בגלל המיקום כי זה מזכיר את עזורי זה מגוחך מאוד. כפי שכבר אמרתי את התגובות האלה שמעתי עוד ביציע בתקופת אלישע שאמרו לי שאליפות זה לא ריאלי כל עוד למכבי יש את גולדהר ומקום שני בשביל ב"ש זה אליפות.
כשאתה מזהה שאפשר יותר אפשר יותר.
לפי השיטה שלך צריך כרגע להיות מרוצים ואם עוד חודש יורדים מקום או שתיים אז אפשר לבוא בביקורת?
הקהל חייב להפסיק עם שריקות הבוז, הקהל חייב לעודד את הקבוצה כל המשחק!
פה בפורום מותר וצריך לפרוק רגשות.
כולנו רוצים שרוני לוי יצליח, ואם לא הוא אז מישהו אחר.
זה לא אומר שאי אפשר להיות מתוסכלים מאיך שזה נראה כי בסוף זה יכול להתפוצץ לנו בפנים, כי כן האליפות השנה על הרצפה.
למכבי אין מאמן, אצל חיפה יש עומס ופציעות.
שתיהם פתחו גרוע אבל לא צריך לתת להם זמן להתאפס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן, חטואל למרות כל הביקורת שיש לך עליו יכל לעזור לנו יותר מגורדנה.
עונה שעברה נתן עונה טובה יחסית לעונה ראשונה בקבוצת ליגת העל.
העונה הוא בקושי מקבל דקות ומול נתניה היה צריך לקבל דקות.
שהמאמן לא מכניס במשחק שצריכים לנצח מול קבוצה ב10 שקחנים שחקן התקפה אלא מכניס שחקן קישור זה מאמן שמשדר שניצחון פחות חשוב לו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני לא חושב שיש אוהד כדורגל אחד שפוי ביציע שאומר ״איזה כדורגל סקסי באר שבע משחקים״red guy כתב: ↑03 נובמבר 2021, 14:28לא מצליח להבין למה כל מי שנותן ביקורת על המאמן או על הקבוצה או על השיטה או לא משנה מה הוא מקוטלג בין שורקי הבוז?
לדעתי מעטים אם בכלל מבין חברי הפורום שורק בוז.
זאת לא הרמה פה.
האיסור להביע ביקורת על המאמן בגלל המיקום כי זה מזכיר את עזורי זה מגוחך מאוד. כפי שכבר אמרתי את התגובות האלה שמעתי עוד ביציע בתקופת אלישע שאמרו לי שאליפות זה לא ריאלי כל עוד למכבי יש את גולדהר ומקום שני בשביל ב"ש זה אליפות.
כשאתה מזהה שאפשר יותר אפשר יותר.
לפי השיטה שלך צריך כרגע להיות מרוצים ואם עוד חודש יורדים מקום או שתיים אז אפשר לבוא בביקורת?
הקהל חייב להפסיק עם שריקות הבוז, הקהל חייב לעודד את הקבוצה כל המשחק!
פה בפורום מותר וצריך לפרוק רגשות.
כולנו רוצים שרוני לוי יצליח, ואם לא הוא אז מישהו אחר.
זה לא אומר שאי אפשר להיות מתוסכלים מאיך שזה נראה כי בסוף זה יכול להתפוצץ לנו בפנים, כי כן האליפות השנה על הרצפה.
למכבי אין מאמן, אצל חיפה יש עומס ופציעות.
שתיהם פתחו גרוע אבל לא צריך לתת להם זמן להתאפס.
הויכוח כאן הוא על הדרך.
שורקי הבוז טוענים שדרך השריקות בוז שחקנים יתחילו לשחק טיקי טקה והביטחון שלהם יצמח.
ויש אוהדים שמבינים שהכדורגל לא בשמיים אבל כדי להדביק את הקבוצה חייב את תמיכת הקהל ולחבר את המועדון למשפחה אחת חזקה שרצה קדימה.
סליחה, לפני חצי שנה אנשים פה העיפו את רמזי ספורי לקיבינימאט, היום רוצים שהוא ישחק טיקי טקה. זה נשמע שפוי או הגיוני???
וכן מי שלא רואה קשר ישיר בין הטירוף של הקהל לגיא עזורי כנראה לא באמת מבין איך קפץ לקהל שלנו ה״וסרמיל״
אם ניתן לקהל הזה להוביל אותנו אז האליפות הבאה תהיה עוד 40 שנה. וההסטוריה תחזור על עצמה. גם אם ישחקו פה כל כוכבי הליגה.[/b
שער 6 חוזר בגדול!!