רוני לוי
Re: רוני לוי
האולטראסאוט:"נציגי הארגון לא הגיעו לשום פיוס עם אף אחד!
מי שירצה לטובת המועדון יהיה על מה לדבר"
בעניין ההדלפות- לא סוד שזו מחלה גדולה אצלנו ולוי הוא לוביסט גדול. מקווה שימשיכו למדר את פשכה ושאר העלוקות מאיתנו.
מי שירצה לטובת המועדון יהיה על מה לדבר"
בעניין ההדלפות- לא סוד שזו מחלה גדולה אצלנו ולוי הוא לוביסט גדול. מקווה שימשיכו למדר את פשכה ושאר העלוקות מאיתנו.
גם אבוקסיס היה כזה.
אחרי ברק בכר קשה להתרגל לזבל הישראלי הרגיל.
אחרי ברק בכר קשה להתרגל לזבל הישראלי הרגיל.
מביך לקרוא את זה , שונא שזורקים הכל על שחקניםAG77 כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 15:39בספורט 1 מספרים על הביקורת של רוני לוי כלפי השחקנים על כך שלא היו שקטים עם הכדור. כמובן שגם ההצבה של קלטינס בקישור הצליחה לגאון הטקטי.
בספורט 5 מספרים השחקנים שהם לוקחים אחריות על היכולת, כי המאמן עבד איתם כל השבוע על משחק הלחץ והנעת הכדור (ראו משחק של מנצסטר סיטי)
מזל שיש לנו כזה מאמן גדול, כשיהיו שחקנים מספיק טובים בשבילו נילחם על האליפות.
אין קסמים בכדורגל. מאמן שהיה בינוני ומדשדש 15 שנה, שהתארים האחרונים שלקח היו אי שם ב2008, לא יוביל אותך לאליפויות עם כדורגל התקפי וסוחף. הכתובת הייתה על הקיר.
אחד הדברים שגרמו לנו לרדת מהכס זה שהתחלנו לחשוב שנביא חרא והוא יהפוך לזהב. זה נכון לגבי חן עזרא וג'וליאן סטו וזה נכון לגבי רוני לוי.
אפשר לגנוב דעת עם מקום ראשון ו"נצחון" על האלופה, ואפשר גם להתסכל פרטנית איך אנחנו נראים בכל משחק ולהביט למציאות בעיניים. האיש קיבל סגל מעולה. לא מושלם, אבל מעולה. התקפה שאמורה לחרע 90 אחוז מהקבוצות פה.
אנסה, אספריה, מיכה, רוקאביצה ספורי. אי אפשר להמשיך לגנוב דעת ולהאשים שחקן שחקן פרסונלית.
מה כבר אפשר להגיד לזכותו? שייצב את משחק ההגנה?
גם סבתא שלי מייצבת מרכז הגנה שמורכב מפאקינג ויטור, טיבי ואלחמיד.
שנה וחצי פה שהוא מוציא פחות מ50 אחוז מהפוטציאל של הסגל שלו ועולם שותק.
בסוף הקהל מבין יותר טוב מכולם ולא צריך לעשות ממנו מטומטם. אפשר לשאול את אוהדי ביתר ואוהדי חיפה, שלא סתם צעקו אליפות בלי מאמן.
כמו שהבנו עם אבוקסיס וכמו שהבנו עם אלישע, אם רוצים להגיע לאנשהו זה לא יהיה איתו. במוקדם או במאוחר הוא יעוף מכאן ולדעתי יפה שעה אחת קודם.
זה עונה שאפשר לגנוב בה את הצלחת בהתחשב בנסיבות.
לא רואה את זה קורה איתו.
אחד הדברים שגרמו לנו לרדת מהכס זה שהתחלנו לחשוב שנביא חרא והוא יהפוך לזהב. זה נכון לגבי חן עזרא וג'וליאן סטו וזה נכון לגבי רוני לוי.
אפשר לגנוב דעת עם מקום ראשון ו"נצחון" על האלופה, ואפשר גם להתסכל פרטנית איך אנחנו נראים בכל משחק ולהביט למציאות בעיניים. האיש קיבל סגל מעולה. לא מושלם, אבל מעולה. התקפה שאמורה לחרע 90 אחוז מהקבוצות פה.
אנסה, אספריה, מיכה, רוקאביצה ספורי. אי אפשר להמשיך לגנוב דעת ולהאשים שחקן שחקן פרסונלית.
מה כבר אפשר להגיד לזכותו? שייצב את משחק ההגנה?
גם סבתא שלי מייצבת מרכז הגנה שמורכב מפאקינג ויטור, טיבי ואלחמיד.
שנה וחצי פה שהוא מוציא פחות מ50 אחוז מהפוטציאל של הסגל שלו ועולם שותק.
בסוף הקהל מבין יותר טוב מכולם ולא צריך לעשות ממנו מטומטם. אפשר לשאול את אוהדי ביתר ואוהדי חיפה, שלא סתם צעקו אליפות בלי מאמן.
כמו שהבנו עם אבוקסיס וכמו שהבנו עם אלישע, אם רוצים להגיע לאנשהו זה לא יהיה איתו. במוקדם או במאוחר הוא יעוף מכאן ולדעתי יפה שעה אחת קודם.
זה עונה שאפשר לגנוב בה את הצלחת בהתחשב בנסיבות.
לא רואה את זה קורה איתו.
טוב, יאללה תרגיעו!
תחרות " מי יותר לא מרוצה מרוני לוי" הסתיימה. פרסים יחולקו בהמשך.
גם אני לא מבסוט מאיך שנראינו, אבל מאמין שעם הזמן, הסגל הזה יתחבר ואנחנו נשתפר.
העליהום על רוני לוי לא משרת שום מטרה.
תחרות " מי יותר לא מרוצה מרוני לוי" הסתיימה. פרסים יחולקו בהמשך.
גם אני לא מבסוט מאיך שנראינו, אבל מאמין שעם הזמן, הסגל הזה יתחבר ואנחנו נשתפר.
העליהום על רוני לוי לא משרת שום מטרה.
אפשר להפסיק עם ה"יעוף מפה" כי זה לא יקרה העונה,אבל אולי אפשר לדחוף קצת את הקבוצה בשבת ואולי נראה כמה מסירות רצוף שמגיעות לשחקן שלנו בכל זאת רוני לא אומר להם למסור ליריב ולשחק כמו צבים
מה קרה אסור להעביר ביקורת?
מזכיר לי את תגובות ה"מה אתה רוצה מאלישע? לוקח אותך למקום 2 ואתה רוצה יותר?"
מעודד את הקבוצה במגרש אבל פה כן אפשר להסביר למה צריך לשאוף ליותר, יש השנה הזדמנות שלא בטוח תחזור על עצמה בקרוב.
אליפות השנה זה להוריד למיץ' את המצב רוח ולהוריד את חיפה לקרקע.
לחזור להיות שאיפה ראשונה של כל ישראלי צעיר, ולחזור לשוק בקרב זרים ששואפים להגיע לליגת אלופות.
לא מוותר על זה כי אנחנו קבוצה חדשה ובינתיים מקום ראשון.
נראה עד מתי ימשך המשפט הזה "הסגל עוד לא מחובר", אנחנו אחרי 17 משחקים רשמיים מתחילת העונה ( וכן נכון שאספרייה רוקאביצה ולופז הצטרפו באמצע).
- ForeverRed
מותר ורצוי להעביר ביקורת.red guy כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 17:47מה קרה אסור להעביר ביקורת?
מזכיר לי את תגובות ה"מה אתה רוצה מאלישע? לוקח אותך למקום 2 ואתה רוצה יותר?"
מעודד את הקבוצה במגרש אבל פה כן אפשר להסביר למה צריך לשאוף ליותר, יש השנה הזדמנות שלא בטוח תחזור על עצמה בקרוב.
אליפות השנה זה להוריד למיץ' את המצב רוח ולהוריד את חיפה לקרקע.
לחזור להיות שאיפה ראשונה של כל ישראלי צעיר, ולחזור לשוק בקרב זרים ששואפים להגיע לליגת אלופות.
לא מוותר על זה כי אנחנו קבוצה חדשה ובינתיים מקום ראשון.
לא בריא להיסחף ולהתחרות בסופרלטיבים שליליים .
לא מרוצים מרוני לוי- הבנו. גם אני לא.
רוצים את הראש שלו בשלב הזה? הזוי ומטופש!( לא מתכוון אליך אישית).
יש ביקורת. רוני לוי קלט אותה.
בואו נראה מה יהיה בהמשך ומה יעשה עם זה.
בינתיים, אחרי ארבעה מחזורים בפיסגה, אסור לעשות שטויות נמהרות. ואנחנו כקהל? לתת גב בכל הכוח לקבוצה.
אני מבין שלא ראית או שמעת תוכניות ספורט היום. החברים כבר נותנים עבודה.ForeverRed כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 18:36מספיק לקרוא את הכתבות של פשכצקי על הכדורגל ההתקפי והסוחף של רוני לוי כדי להבין את התמונה.
בעולם מתוקן שניהם יושבים בבית בלי עבודה כבר מזמן.
בחמש באוויר החליטו שאנחנו מסיתים(

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיף כל עוד יש העונה אופציה לעשות משהו להחליף אותו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אח יקר יש מנוי?
נראה אותך בשבת?
והנה, עוד הוכחות למה אין טעם להקשיב לתוכניות הללו.
גם החכמולוגים מ90fm עם מבלבלי מוח וביצים (מזל שיש לי נסיעה ארוכה- דואג שלא ארדם).
אפילו, אייל סגל עלה לדבר אראה שבאמת יש זיהום אוויר קשה בנתניה .
הם בטוחים שכל הסטגה עם אליניב ואייל סגל זה הכול כדי להוריד את הזרקור ממה שרוני לוי אמר או לא אמר.