רוני לוי
Re: רוני לוי
הרגתם אותי
איזה רצף של 100 הודעות ארוכות רצח
איזה רצף של 100 הודעות ארוכות רצח
נייס!!אוהד הצלחות כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 07:10אם היו באים בקיץ ואומרים לי שאחרי שישה מחזורים ב"ש יהיו במקום הראשון, אחרי ניצחונות על מכבי ת"א ועל מכבי חיפה בסמי המקולל, הייתי קודם כל שואל: "רגע, והניצחונות, הם היו משכנעים?"
מחפש עבודה כפרסומאי?
נו מספיק.simply-red כתב: ↑19 אוקטובר 2021, 22:50וואלה אתם מתפלפלים לגבי רוני לוי, פתח ככה, טעה, תיקן, כל הכבוד, לא מקובע,חש שיפור... .
מבחינתי ברגע שהוא עולה בהרכב עם אבו עביד כמגן ימני זה או שאין לו מושג מבחינה מקצועית או שהוא מאמן חברתי עם פטיש לשחקנים מסוימים בלי קשר ליכולת ולהתאמה לנדרש , בשני המקרים זה חמור.
נכון להיום יש לנו הגנה טובה ומתואמת,
התקפה מפוזרת שמסתמכת בעיקר על פעולות אישיות
וקצת מזל.
כל עוד התוצאות טובות כולם מרוצים.
כל מאמן עושה טעויות בהרכב. לך לעונה הראשונה של בכר ותבדוק כמה חילופים הוא עשה במחצית הראשונה.
אמרנו דברים יותר גרועים על ספורי בתחילת העונה ועד עכשיו הוא הוכיח שהמאמן צדק וכל הגאונים פה טעו. לא יודע אם זה ימשך לאורך זמן, זו רק הדוגמא הראשונה שקופצת.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
- simply-red
כל מאמן עושה טעיות-מסכים
לא כל מאמן עושה את אותה הטעות שוב ושוב ושוב
תשאל את אוהדי חיפה על רודריגז ובכר יענו לך אותו דבר ....ושלא נדבר על הפפ שיוצא לו כל כמה משחקים עם ה 5 בהגנה ושינוי מערך דקה 30 שגם שם וגם פה הוא עשה טעות בלפחות 10 משחקיםsimply-red כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 10:46כל מאמן עושה טעיות-מסכים
לא כל מאמן עושה את אותה הטעות שוב ושוב ושוב
- ForeverRed
הציניות פה זה משהו.אוהד הצלחות כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 07:10אם היו באים בקיץ ואומרים לי שאחרי שישה מחזורים ב"ש יהיו במקום הראשון, אחרי ניצחונות על מכבי ת"א ועל מכבי חיפה בסמי המקולל, הייתי קודם כל שואל: "רגע, והניצחונות, הם היו משכנעים?"
בוא נדבר עוד 10 מחזורים, אם הקבוצה תמשיך להסתמך על מקריות כפי שקורה כרגע אני מניח שהטיעונים שלך כבר לא יהיו רלוונטיים.
גם המרמורים פה זה משהוForeverRed כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 11:57הציניות פה זה משהו.
בוא נדבר עוד 10 מחזורים, אם הקבוצה תמשיך להסתמך על מקריות כפי שקורה כרגע אני מניח שהטיעונים שלך כבר לא יהיו רלוונטיים.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים איתך אבל מקווה ששנינו טועים ושרוני לוי יוכיח שהוא מאמן שמסוגל להחזיר לנו את העוצמות ואולי גם את התואר.ForeverRed כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 11:57הציניות פה זה משהו.
כרגע המקום הראשון זה ליופי.
החוכמה זה להיות במקום הראשון בסוף הסיבוב השני, לא במחזור 6.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יש פה כמה שנותנים את ההרגשה שהם מחכים בפינה ויותר ידליק אותם לצאת צודקים בקשר רוני לוי מאשר שהקבוצה תצליח.
תהיו לי בריאים. לא יודע מתי אתם נהנים מכדורגל.
אגב, הניצחון על מכבי תל אביב היה מקרי?
מי שאומר את זה הוא זבלן מוח.
תהיו לי בריאים. לא יודע מתי אתם נהנים מכדורגל.
אגב, הניצחון על מכבי תל אביב היה מקרי?
מי שאומר את זה הוא זבלן מוח.
- ForeverRed
- ForeverRed
הניצחון על מכבי תל אביב הושג בכלים שלא רלוונטיים לבעיות שהועלו כאן.
לשאלתך, אני מאוד לא נהנה מכדורגל בתקופה האחרונה. זה מבאס אבל הייתי סופג את זה באהבה אם הייתי חושב שהכיוון הזה יוביל אותנו לאנשהו.
אם אתה מצליח להנות (מהיכולת, לא מהניצחונות) אז שאפו. כנראה שאתה מתארגן לפני משחקים.
אתה לא מפסיק להטריל עם האנטי שלך לרוני לוי.ForeverRed כתב: ↑20 אוקטובר 2021, 14:01זה לא מרמור גבר.
כל אדם עם זוג עיניים וטיפת אובייקטיביות רואה ומבין בדיוק על מה אנחנו מדברים. כולנו תקווה לראות שיפור בהמשך.
בינתיים אתה נכנסת פה לאמוק, עם 300 הודעות ביום על אותו נושא, כאילו אתה בעצמך מאמן את הקבוצה.
קח קצת אוויר.
שחרר אותנו. נהיית כמו דר.
מבלבל תשכל.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
האהבה לקבוצה היא טוטלית, ולא תלויה בשום דבר אחר.
ברור שהרצון של כולם שנשחק נפלא, נבקיע הרבה שערים, נספוג מעט ושנהיה במקון הראשון...
כרגע רק חלק מהמשאלות מתגשמות, אנחנו במקוןם הראשון...
האם היית מרוצה יותר אם הקבוצה היייתה משחקת "יפה" והייתה במקום השמיני???
ההסתכלות הריאלית, לא האופטימית או הפסימית, היא שאנחנו במקום הראשון למרות שלא משחקים נפלא. כולנו יודעים מה הפוטנציאל של הקבוצה, ועדיין לא גירדנו את הקצה, ולכן אני אופטימי. מיכה ויחזקאל המשמעותיים, כשיחזרו ישדרגו את האיכות.
ברור שהרצון של כולם שנשחק נפלא, נבקיע הרבה שערים, נספוג מעט ושנהיה במקון הראשון...
כרגע רק חלק מהמשאלות מתגשמות, אנחנו במקוןם הראשון...
האם היית מרוצה יותר אם הקבוצה היייתה משחקת "יפה" והייתה במקום השמיני???
ההסתכלות הריאלית, לא האופטימית או הפסימית, היא שאנחנו במקום הראשון למרות שלא משחקים נפלא. כולנו יודעים מה הפוטנציאל של הקבוצה, ועדיין לא גירדנו את הקצה, ולכן אני אופטימי. מיכה ויחזקאל המשמעותיים, כשיחזרו ישדרגו את האיכות.