יוג'ין אנסה
Re: יוג'ין אנסה חתם ל3 שנים
צריך לאפס את הכוונת הוא מחמיץ המון
אני יודע שאני מתחרמן על דריבלסטים סטייל ניב זריהן משכבר הימים, אבל וואלה כן הוא נותן הרבה על הדשא וגם יש לו מהירות ותגובה טובה אז אני איתו ואני רק מקווה שהוא לא יתבקש לעשות דברים שהוא לא יודע.
גרוש ללירה. שחקן שמשאיר הכל על הדשא אי אפשר שלא לסמפט.
חייב לנו צמד שערים, נקווה שיכפר כבר במשחק הבא
חייב לנו צמד שערים, נקווה שיכפר כבר במשחק הבא
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
קשה לכעןס עליו על ההחמצות במיוחד אחרי שנותן הכל במגרש וגם בזכות הנצחון.
שחקן שעושה טרור להגנת היריבה. הבלמים של מכבי לא הבינו מה נפל עליהם, לוחץ גבוה, מתאבד על כל כדור אבוד (ראו דוגמה החטיפה לבלם והמסירה לספורי שנהדף על ידי השוער)
שיפור קל בסיומת ובעיקר בקור רוח מול השער והוא יכול לסיים כמלך השערים בליגה
שחקן שעושה טרור להגנת היריבה. הבלמים של מכבי לא הבינו מה נפל עליהם, לוחץ גבוה, מתאבד על כל כדור אבוד (ראו דוגמה החטיפה לבלם והמסירה לספורי שנהדף על ידי השוער)
- dardasmiley
השחקן מחמיצן וזה ידוע, זה לא ישתנה.
אבל הוא פעיל 90 דקות, מעורב עושה בלאגן ובאופן כללי גורם להרבה דברים לזוז בהתקפה.
עצם זה שהוא הבקיע עונה שעברה 10 שערים למרות כל ההחמצות מראה לכמה מצבים הוא יודע להגיע
אבל הוא פעיל 90 דקות, מעורב עושה בלאגן ובאופן כללי גורם להרבה דברים לזוז בהתקפה.
עצם זה שהוא הבקיע עונה שעברה 10 שערים למרות כל ההחמצות מראה לכמה מצבים הוא יודע להגיע
עזבו רגע את ההחמצה…. השינוי קצב שלו והמהירות מצד אחד לצד אחר זה מטורף, לא נשאר לו אוויר בריאות שבעט את הבעיטה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינת נתונים -
2 בליגה באיומים למסגרת.
שחקן ההתקפה עם הכי הרבה כדורי רוחב.
משתתף בהכי הרבה מאבקים בליגה.
הכי הרבה דריבלים בליגה.
2 בליגה באיומים למסגרת.
שחקן ההתקפה עם הכי הרבה כדורי רוחב.
משתתף בהכי הרבה מאבקים בליגה.
הכי הרבה דריבלים בליגה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כיף לראוץ שחקן שיכול לייצר מצבים מכלום ומקצב, למרות ההחמצוץ הוא מאוד חכם ויש מצב שגם מבחינת שערים הוא יתפוצץ העונה.
זה בדיוק העניין, עשה את זה פשוט מצוין. ולא איבד, השתלט יפה והוריד לחבר פנוי להמשך ההתקפה.
ממש פיבוט
רק אהבה תנצח...
יודע לעשות תנועה מצויינת, לא סתם הוא מגיע למלא מצבים.
את האמת, מפתיע גם בתור חלוץ. מסתדר שם טוב מאוד.
את האמת, מפתיע גם בתור חלוץ. מסתדר שם טוב מאוד.
clark kent כתב: ↑26 ספטמבר 2021, 07:41קשה לכעןס עליו על ההחמצות במיוחד אחרי שנותן הכל במגרש וגם בזכות הנצחון.
אולי כדאי שלא יישתפר יותר מדי? אם יישתפר לא יישאר כאן... (קצת בציניות וקצת באמת...)
אוהב אותו מאוד, אבל אם הוא מאופס, הוא עם +4 גולים עד כה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם במשחק יחסית חלש שלו הגיע ללפחות 2 מצבי הבקעה מסוכנים מאוד שרק בעזרת הצלות גדולות של ינקו לא נכנסו לרשת. כפי שאמרתי, מאוד אוהב אותו ואת ההשקעה שהוא נותן על הדשא, אי אפשר להתעלם מכך. קצת ירד בקצב ההבקעות שהיה לו בתחילת העונה אבל עדיין השחקן אולי הכי מסוכן על הדשא.