שיפוט 2021/22
Re: שיפוט 2021/22
מישהו כתב בפייסבוק שאם יש אדום ופנדל, אז אין חוק יתרון.
זאת אומרת שההחלטה לא לתת לנו גול, אלא לתת אדום לאצילי ופנדל - היא מוצדקת.
לא יודע עד כמה זה נכון. ברח לי הפוסט אז אני לא יודע מי כתב את זה.
זה שטויות? או אמיתי? מישהו מכיר את החוקה?
זאת אומרת שההחלטה לא לתת לנו גול, אלא לתת אדום לאצילי ופנדל - היא מוצדקת.
לא יודע עד כמה זה נכון. ברח לי הפוסט אז אני לא יודע מי כתב את זה.
זה שטויות? או אמיתי? מישהו מכיר את החוקה?
אצילי נגע ביד אחרי שהכדור עבר את הקו(פעמיים!!!).
היו אמורים לאשר שער בלי פנדל ובלי אדום לאצילי.
יצא לנו טוב לשם שינוי
היו אמורים לאשר שער בלי פנדל ובלי אדום לאצילי.
יצא לנו טוב לשם שינוי

- simply-red
אלחמיד היה צריך לקבל צהוב שני על עברה אחרי שקיבל צהוב ראשון על תלונות לגבי הפנדל שלא היה אמור להישרק ואלחמיד לא היה מקבל צהוב....
בכלל כל הניתוחים לגבי מה שקרה במשחק אחרי הפנדל והאדום הגבולי שקיבלנו לא רלוונטים, זה כבר לא היה משחק כדורגל והשופט איבד כיוון לחלוטין
- dardasmiley
מדקה 3 שהוא התווכח שתי דקות עם בריירו ושחקן של חיפה כדי להגיע עד עליו, לא פה, לא שם, לא מטר ממנו, עדדדדד אליו, כדי להגיד להם נו נו נו היה ברור שהוא הולך לאבד את המשחק ושמה שחשןב פה זה האגו שלו ושידברו עליו.
שופט אפס, הכי גרוע שראיתי בחיי.
הבעיה שאנחנו לא נעשה רעש, ואיגוד השופטים שוב, כהרגלו, ימסמס את זה באיזה משחק נוער וחזרה לבמה המרכזית.
איך אמרו בשידור, כל צוות השיפוט כולל אנשי הואר צריכים להחליף *תחביב* אחרי המשחק הזה.
שופט אפס, הכי גרוע שראיתי בחיי.
הבעיה שאנחנו לא נעשה רעש, ואיגוד השופטים שוב, כהרגלו, ימסמס את זה באיזה משחק נוער וחזרה לבמה המרכזית.
איך אמרו בשידור, כל צוות השיפוט כולל אנשי הואר צריכים להחליף *תחביב* אחרי המשחק הזה.
מתי משה מתעורר ומתחיל להעלות תמונות שמאזנות את השחיטה של הירוקים.
משההההה, תמונות
משההההה, תמונות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ושום מילה בתקשורת על הקהל המסריח שלהם שזרק חפצים מהיציע ובנס אף אחד שם לא נפגע.
אחרי צפיה בתקציר גם האדום על גורדנה היה מחדל גדול.
מה ציפו בדיוק שהוא יעשה? יסובב את הקרסול באמצע תנועה?
מה ציפו בדיוק שהוא יעשה? יסובב את הקרסול באמצע תנועה?
חדי העין באין פנדל של אצילי אם תבודדו את העין שלכם במהלך רק על אצילי תגלו שהוא זרק את עצמו א-ללה הצגה מבית איתי שכטר.
התפללתי שהשופט הזבל בדקות הרבות שצפה במהלך בוואר יבחין בזה ואשכרה נשאר עם ההחלטה ההזויה הזאת.
לגבי גורדנה הוא נתן פס ושחקן יריב נכנס לאיזור שלו על מנת לתקל אותו והרגל של גורדנה כחלק מתנועת הפס ננעצה שלא בכוונה תחילה לתקל ואשכרה מה ציפו שהוא יעשה וזה אדום?
העיקר מזבלים לנו תשכל שהם מאבחנים בין תיקול חכם לטיפש.
כמה דקות מאוחר יותר תיקול בזוי של מוחמד בבריירו וזה אפילו לא צהוב, איפה אתם בוואר הייתם במהלך הזה יא פאתטים.
מי שטיפשים לצערינו הם אנחנו שהשופטים מוכרים את הליגה פה שבוע אחרי שבוע.
לא חושב שהאדום של גורדנה לא מוצדק, כחלק מהחוקה החדשה גלישה מעל הקרסול שווה אדום, הבעיה היא שאין טיפת אחידות, אאל"ט מאור קנדיל עשה בדיוק את אותה עבירה ויצא ללא אדום ואותו דבר לקאו על שכטר. אפשר להתווכח האם זה היה כחלק מהתנועה של הרגל אבל למען האמת אם זה היה הפוך אני בטוח שרובנו כולל אותי היינו אומרים אדום ברור.
מוחמד לקח פעמיים קרסולים... מישהוא יכול להעלות את זה? אפילו לא צהובE26 כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 07:49חדי העין באין פנדל של אצילי אם תבודדו את העין שלכם במהלך רק על אצילי תגלו שהוא זרק את עצמו א-ללה הצגה מבית איתי שכטר.
התפללתי שהשופט הזבל בדקות הרבות שצפה במהלך בוואר יבחין בזה ואשכרה נשאר עם ההחלטה ההזויה הזאת.
לגבי גורדנה הוא נתן פס ושחקן יריב נכנס לאיזור שלו על מנת לתקל אותו והרגל של גורדנה כחלק מתנועת הפס ננעצה שלא בכוונה תחילה לתקל ואשכרה מה ציפו שהוא יעשה וזה אדום?
העיקר מזבלים לנו תשכל שהם מאבחנים בין תיקול חכם לטיפש.
כמה דקות מאוחר יותר תיקול בזוי של מוחמד בבריירו וזה אפילו לא צהוב, איפה אתם בוואר הייתם במהלך הזה יא פאתטים.
מי שטיפשים לצערינו הם אנחנו שהשופטים מוכרים את הליגה פה שבוע אחרי שבוע.
יאללה, לא נורא.
מתקזז עם האדום שאלחמיד היה צריך לקבל, ולא קיבל.
בדיעבד, אתמול היה עדיף לנו אדום לגורדנה ולא לאלחמיד. יצא לטובה.
מתקזז עם האדום שאלחמיד היה צריך לקבל, ולא קיבל.
בדיעבד, אתמול היה עדיף לנו אדום לגורדנה ולא לאלחמיד. יצא לטובה.
באמת שיש הבדל בין מצב שהפוגע יוזם את המגע כשהוא מנסה לחלץ את הכדור לבין מצב שהכדור ברשותו הוא שולח את הרגל ובחוסר מזל השחקן השני נכנס לאזור התנועה ונפגע.Itay כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 08:48לא חושב שהאדום של גורדנה לא מוצדק, כחלק מהחוקה החדשה גלישה מעל הקרסול שווה אדום, הבעיה היא שאין טיפת אחידות, אאל"ט מאור קנדיל עשה בדיוק את אותה עבירה ויצא ללא אדום ואותו דבר לקאו על שכטר. אפשר להתווכח האם זה היה כחלק מהתנועה של הרגל אבל למען האמת אם זה היה הפוך אני בטוח שרובנו כולל אותי היינו אומרים אדום ברור.
ההקפדה היא גם לשליחת רגל ופגיעה מעל לקרסול. גורדנה עם העקב על הריצפה...
בשיקול דעת, בקושי צהוב...
במקרה הזה צריך לראות את כל המהלך ולא להקפיא את המגע שלא מספר את מה שקרה באמת