מה שבטוח זה שחולצה שחורה זה לא מנהג יהודיאורי אדום בנשמה כתב:לא רוצה לפתח פה נושא לא קשור, אבל כיפה זו מצווה ליומיום. זה שמי שלא חובש כיפה בד"כ חובש אותה במקרים של לא עלינו, לא הופך אותה למנהג אבלות...
מחאה - לשתוק מחצית שלמה מול הפועל רמת גן
Re: מחאה - לשתוק מחצית שלמה מול הפועל רמת גן
רק אהבה תנצח...
איך זה קשור למחאה שהולכת להיות נגד הפועל רמת גן?nitsande כתב: מה שבטוח זה שחולצה שחורה זה לא מנהג יהודי

- אורית מתוק
למישל בשני למה אתה לא מגיב לגבי המחאה שרוצים לעשות במשחק בשבת
דעתך חשובה לי מאוד .....
דעתך חשובה לי מאוד .....
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אין שום מחאה ושום כלום.
מדובר ברעיון שמוטב היה שלא היה מועלה כלל.
מדובר ברעיון שמוטב היה שלא היה מועלה כלל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בעקבות חילוקי דעות וחוסר הסכמה הוחלט לדחות כרגע את רעיון המחאה.אורית מתוק כתב:למישל בשני למה אתה לא מגיב לגבי המחאה שרוצים לעשות במשחק בשבת
דעתך חשובה לי מאוד .....
הרעיון של המחאה היה שהקהל של הפועל באר שבע יתייצב יחדיו בצורה של מחאה מסוג אחר נגד גיא עזורי. מכיוון שההסכמה לא הייתה גורפת, מכיוון שעדיין יש חילוקי דעות בנושא, עדיף כרגע לדחות את המחאה.
בשבת הקרובה הכל כרגיל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הפועל עולה
- Title: הפועל עד המוות
- אורית מתוק
למשה אוחיון
כל הכבוד הקהל צריך לבוא ולעודד את הקבוצה
אני מאמינה בקבוצה ומקווה שננצח בשבת
יש לי שאלה יש סיכוי שבמוצאי שבת יהיה ניתן להשיג כרטיסים לשער חמש?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אורית מתוק כתב:למשה אוחיון
לא אמורה להיות בעיה..
זה לא שיש צפי לאיזה 12,000 איש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- אדומה דרומית
א. מלכתחילה זה היה רעיון מיותר, זה גם הוציא להרבה אנשים את החשק לבוא בכלל (גם לי באופן אישי)משה אוחיון כתב: בעקבות חילוקי דעות וחוסר הסכמה הוחלט לדחות כרגע את רעיון המחאה.
הרעיון של המחאה היה שהקהל של הפועל באר שבע יתייצב יחדיו בצורה של מחאה מסוג אחר נגד גיא עזורי. מכיוון שההסכמה לא הייתה גורפת, מכיוון שעדיין יש חילוקי דעות בנושא, עדיף כרגע לדחות את המחאה.
בשבת הקרובה הכל כרגיל.
ב. אתה חי בסרט אם אתה חושב שתצליח לגרום לשיתוף פעולה בין כל פלגי האוהדים, בתוך 5 ובין השערים 2\5\6.
ההסכמה לא היתה גורפת, אי ההסכמה היה הרבה יותר גורף. שלום במזרח התיכון יהיה קל יותר לביצוע.
הפעם היחידה שהיתה תמימות דעים ושיתוף מלא (לכאורה) היה כאשר אלונה "איימה" בעזיבה וכל הקהל והעיר נעמדו מאחוריה ורצנו להפגין מול ראש העיר, אחרי פגישת חירום ביום העצמאות (!) אצל מישל בבית. היא היחידה שיכולה להביא לאיחוד השורות אבל משום מה לא עושה זאת, מסיבותיה שלה. לא אתה ולא אני ולא חנן ולא מישל ולא אף אחד אחר יכול. רק היא.
ג. ברור שהרעיון שלך עדיף על 90 דק' של קללות משער 2 ו45 דק' אחרונות משער 5, אבל באמת תנסה לחשוב ריאלי, IT WILL NEVER WORK אנחנו לא מכבי (בימים היפים, עכשיו גם שם בלאגן בין הפלגים) ולא הפועל תל אביב ואפילו לא בית"ר.לפני שיוצאים עליי, אני מתכוונת מבחינת התארגנות ואחדות, לא בכמות\איכות\בלה בלה בלה
ד. תהיה בריא
א. הרעיון לא מיותראדומה דרומית כתב:
א. מלכתחילה זה היה רעיון מיותר, זה גם הוציא להרבה אנשים את החשק לבוא בכלל (גם לי באופן אישי)
ב. אתה חי בסרט אם אתה חושב שתצליח לגרום לשיתוף פעולה בין כל פלגי האוהדים, בתוך 5 ובין השערים 2\5\6.
ההסכמה לא היתה גורפת, אי ההסכמה היה הרבה יותר גורף. שלום במזרח התיכון יהיה קל יותר לביצוע.
הפעם היחידה שהיתה תמימות דעים ושיתוף מלא (לכאורה) היה כאשר אלונה "איימה" בעזיבה וכל הקהל והעיר נעמדו מאחוריה ורצנו להפגין מול ראש העיר, אחרי פגישת חירום ביום העצמאות (!) אצל מישל בבית. היא היחידה שיכולה להביא לאיחוד השורות אבל משום מה לא עושה זאת, מסיבותיה שלה. לא אתה ולא אני ולא חנן ולא מישל ולא אף אחד אחר יכול. רק היא.
ג. ברור שהרעיון שלך עדיף על 90 דק' של קללות משער 2 ו45 דק' אחרונות משער 5, אבל באמת תנסה לחשוב ריאלי, IT WILL NEVER WORK אנחנו לא מכבי (בימים היפים, עכשיו גם שם בלאגן בין הפלגים) ולא הפועל תל אביב ואפילו לא בית"ר.לפני שיוצאים עליי, אני מתכוונת מבחינת התארגנות ואחדות, לא בכמות\איכות\בלה בלה בלה
ד. תהיה בריא
ב. שער 2 מאוחד ולא יעודד במשך 45 דק' שער 5 שער טוב בעידוד אבל לא מאוחד וחסר עמוד שידרה
ג. בחיים לא היה 90 דק' של קללות ואל תמעיטי בקהל הבאר שבעי כי אנחנו אחד הטובים בארץ , אני הייתי בגמר הגביע שנה שעברה וחוץ מהכמויות אנחנו עדיפים על שניהם
ד. תהיה בריאה כמה שטויות
שער 2 מאוחד? בלי לפגוע,אבל אני מסתכל עליכם,אתם בלחץ 40-50 איש למעלה בצד שמאל שבאמת מעודדים ושרים,זהו.
בקשר למחאה הטיפשית הזאת - במקום לנסות ולהכניס את המערכת לעוד יותר סחרור מצדנו,צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותה
למוטב. כל הרעיון של מחאה בלי עידוד רק מכניסה לחץ בשחקנים וזה יחזור לנו כבומרנג לפנים.
אהבתי שמשה אומר שהמחאה נדחתה- הוא כאילו מודיע לעצמו שה one man protest שלו נדחה.
שבת שלום
בקשר למחאה הטיפשית הזאת - במקום לנסות ולהכניס את המערכת לעוד יותר סחרור מצדנו,צריך לעשות הכל כדי להחזיר אותה
למוטב. כל הרעיון של מחאה בלי עידוד רק מכניסה לחץ בשחקנים וזה יחזור לנו כבומרנג לפנים.
אהבתי שמשה אומר שהמחאה נדחתה- הוא כאילו מודיע לעצמו שה one man protest שלו נדחה.
שבת שלום
שמע גבר אני מאוד אוהב את שער 5 ואת תצוגות העידוד שמרימים שם באמת כל הכבוד ,messiah כתב:שער 2 מאוחד? בלי לפגוע,אבל אני מסתכל עליכם,אתם בלחץ 40-50 איש למעלה בצד שמאל שבאמת מעודדים ושרים,זהו.
שבת שלום
אבל רק שתדע שער 2 מאוחד ואם הם ירצו שקט בשער - יהיה שקט ,
אותם 40 - 50 בלחץ הם אלו שמזיזים הכל בשער לטוב ולרע , כמו ששער 5ניסה לעודד עם שער 2 וקיבל דממה ואז שער 5 עולה באש זוכר?
וזה בטוח לא ONE MAN PROTEST

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
תתפלאי, אוהדי באר שבע כבר עשו מחאה דומה בעבר והצליחו בה כשכל האיצטדיון שתק עד לדקה ה30, תתפלאי, עוד לפני אלונה אוהדי הפועל באר שבע עשו יחדיו חרם צרכנים על הקבוצה ולא הגיעו למשחקים.אדומה דרומית כתב:
א. מלכתחילה זה היה רעיון מיותר, זה גם הוציא להרבה אנשים את החשק לבוא בכלל (גם לי באופן אישי)
ד. תהיה בריא
משיח, לא היה מדובר בדעה שלי בלבד, קיבלתי תמיכה מאנשים רבים, אבל בגלל שהיו גם מתנגדים העדפתי לדחות את המחאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אדומה דרומית
אני זוכרת את המחאה הגדולה נגד זינו, הייתי חלק בלתי נפרד ממנה יקירי, וגם את עניין דומיית ה30 דקות אני זוכרת, אבל זה לא היה במצב כמו היום, עם הלהבות סביב המאמן.
חוצמזה אתה נותן למר מאמן הרבה יותר מדי כבוד, אם אתה משווה את המחאה שניסית להרים, למחאה נגד האדיוט שהרס אותנו במשך 10 שנים!!! אי אפשר לשים את זה אפילו באותו משפט, זה כל כך לא כוחות ולא בר השוואה. עם כל הכבוד לזה שנתקענו עם מאמן שאין לו שמץ של מושג, שנה אחת איתו היא כאין וכאפס לעומת העשור הנוראי עם המאפיונר מקיסר.
חוצמזה שגם שם, היתה הסתיגות והרי כך קם לו הקאמלס, מאלו שסירבו לקחת חלק במחאה.
מי צדק לעולם לא נדע (אני נוטה לחשוב שאנחנו).
לא זילזלתי באוהדים או בנו כקהל, אלא ציינתי עובדה קיימת שהקהל משוסע ומפולג כל כך, שאפשר רק לחלום על שיתוף פעולה. ועם העובדה הזו, אי אפשר להתווכח.
שבוע טוב
חוצמזה אתה נותן למר מאמן הרבה יותר מדי כבוד, אם אתה משווה את המחאה שניסית להרים, למחאה נגד האדיוט שהרס אותנו במשך 10 שנים!!! אי אפשר לשים את זה אפילו באותו משפט, זה כל כך לא כוחות ולא בר השוואה. עם כל הכבוד לזה שנתקענו עם מאמן שאין לו שמץ של מושג, שנה אחת איתו היא כאין וכאפס לעומת העשור הנוראי עם המאפיונר מקיסר.
חוצמזה שגם שם, היתה הסתיגות והרי כך קם לו הקאמלס, מאלו שסירבו לקחת חלק במחאה.
מי צדק לעולם לא נדע (אני נוטה לחשוב שאנחנו).
לא זילזלתי באוהדים או בנו כקהל, אלא ציינתי עובדה קיימת שהקהל משוסע ומפולג כל כך, שאפשר רק לחלום על שיתוף פעולה. ועם העובדה הזו, אי אפשר להתווכח.
שבוע טוב