מחאה - לשתוק מחצית שלמה מול הפועל רמת גן
- liraninhio
Re: מחאה - לשתוק מחצית שלמה מול הפועל רמת גן
חשוב להגיד שגיא עזורי לא חושב לעזוב כרגע את הקבוצה עם קללות או בלי.
אולי עם מעט מזל זה יקרה עם השריקה האחרונה של סיום עונת הכדורגל הישראלי.
רעיון המחאה הוא רעיון טוב והגיוני,זה מראה שהקבוצה חשובה לו מאוד ורוצה בהצלחתו
וברור שלא כדאי לשלב קללות-מה שיגרום לאפקט הפוך.
מחצית שלמה לדעתי זה בזבוז,20 דקות נשמע יותר הגיוני-יעורר את השחקנים שאולי ירדמו באמצע המשחק.
ולעודדדד עם הנשמה,יאללה הפועל!
אולי עם מעט מזל זה יקרה עם השריקה האחרונה של סיום עונת הכדורגל הישראלי.
רעיון המחאה הוא רעיון טוב והגיוני,זה מראה שהקבוצה חשובה לו מאוד ורוצה בהצלחתו
וברור שלא כדאי לשלב קללות-מה שיגרום לאפקט הפוך.
מחצית שלמה לדעתי זה בזבוז,20 דקות נשמע יותר הגיוני-יעורר את השחקנים שאולי ירדמו באמצע המשחק.
ולעודדדד עם הנשמה,יאללה הפועל!
אני נגד הרעיון.
צריך לעודד את הקבוצה בכל מצב גם אם לא אוהבים את המאמן כי זה פוגע בשחקנים.
צריך לעודד את הקבוצה בכל מצב גם אם לא אוהבים את המאמן כי זה פוגע בשחקנים.

תמיד אומרים לאותם מקללים שיש דרך יותר מכובדת להביע מחאה.
אז עד שמשתמשים בדרך הזו, עדיין יש כאלה באים בטענות שאנחנו אוהדים מגעילים. בחיי שאני לא מבין חלק גדול ממכם...
אז עד שמשתמשים בדרך הזו, עדיין יש כאלה באים בטענות שאנחנו אוהדים מגעילים. בחיי שאני לא מבין חלק גדול ממכם...
משה, קראת מה שידידאל כתב?
אם נהיה בשקט אנחנו בעצם נפנה את הבמה למקללים ותאמין לי שסף האיפוק שלהם הוא נמוך.
רבע שעה של משחק שבו חס וחלילה לא נבקיע\ לא נשחק שוטף \ נקבל גול חס ושלום וכבר תיראה איך המקללים יסחפו אחריהם את רוב הקהל.
ואם אני יכול עוד להסכים בכל זאת למהלך כזה של להיות בשקט מחצית אחת, הרי שהרעיון שלך לגבי לשיר גיא עזורי תתפטר \ לך הבייתה ממש אבל ממש לא לעניין ולא יקדם שום דבר.
אם נהיה בשקט אנחנו בעצם נפנה את הבמה למקללים ותאמין לי שסף האיפוק שלהם הוא נמוך.
רבע שעה של משחק שבו חס וחלילה לא נבקיע\ לא נשחק שוטף \ נקבל גול חס ושלום וכבר תיראה איך המקללים יסחפו אחריהם את רוב הקהל.
ואם אני יכול עוד להסכים בכל זאת למהלך כזה של להיות בשקט מחצית אחת, הרי שהרעיון שלך לגבי לשיר גיא עזורי תתפטר \ לך הבייתה ממש אבל ממש לא לעניין ולא יקדם שום דבר.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
bs war כתב:כל אותם אוהדים שקוראים לנו "אוהדים מגעילים" כי אנחנו רוצים להביע מחאה- אתם חצופים.
באותה מידה שאנחנו משקיעים אנרגיות בעידוד הקבוצה (ואנחנו משקיעים!!), זכותנו גם להביע מחאה ! ואם הרעיון של משה זו לא מחאה מספיק מכובדת, אז מה כן???
כמה קל להפיל על הקהל את האשמה, תמיד לבוא בטענות לקהל- נכון, הפועל ב"ש נראית כמו שהיא נראית בגלל הקהל. אתם פתטיים !!! אנחנו לא עוצמים את העיניים שלנו ומעודדים בכל מצב אם אנחנו רואים שאף אחד לא שם עלינו ! אנחנו נביע מחאה כי אנחנו לא אוהבים את מה שאנחנו רואים, אנחנו לא עבדים של הקבוצה וזו זכותנו המלאה למחות כנגד הכישלון של גיא עזורי.
מי ששבר פה את שיא הגועל זה אתה, דורון..![]()
![]()
![]()
![]()
קבל ח"ח, ליאב. אני איתך (למרות שלעצם העניין אני לא בעד)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אל תשכח גם כיפה וספר תהילים...ירון כתב:אני בעד ואני אבוא עם חולצה שחורה גם
תכין גם מודעות פטירה אולי

אל תשכח גם כיפה וספר תהילים...אליק כתב:
תכין גם מודעות פטירה אולי

תהייה ציני אותי זה לא מצחיק , כיפה ותהילים זה מנהג אבלות יהודי וחולצה שחורה לא!!!

- אדומה דרומית
משפט אחד, כל כך נכון, כל כך קולע!yedidel כתב:משה, בלי להתייחס לאם ההצעה שלך נכונה או לא, היא לא ישימה. אתה יכול אולי לגרום לכל המעודדים לא לעודד מחצית ראשונה, אתה לא יכול לגרום לכל המקללים לעודד מחצית שנייה.
משה, עם כל הכוונה הטובה של מחאה מכובדת, לא מתאים לך הנאיביות הזו - "לא לקלל אלא לצעוק תתפטר" נו באמת.
נראה לך שבשביל זה שער 2 יסכים להיות בשקט חצי שעה?
5 ישבו בשקט וישאירו את הבמה לשער 2 "לחגוג" עם מכולת הפנינים שלהם. וכשאתה רוצה לצעוק למאמן שיתפטר, אתה פותח שער לתיבת פנדורה וזה הרי ברור שזה יצא מכלל שליטה תוך 30 שניות בערך.
ברור שבעולם ורוד מה שאתה מציע עדיף על 90 דקות של קללות אבל זה פשוט לא יקרה.
ב. למה נראה לך שזה יעזור?
ג. עם כל הכבוד לכבוד שלך לאביה, זה לו בשבילו אישית, זה בשביל כל השחקנים שלובשים את מדי הקבוצה ואת אותו הסמל שיש לך על הצעיף -

כולנו לא מרוצים וכולנו לא רוצים לראות את עזורי ממשיך כאן מעבר לעונת הסבל הזו, אבל צריך להפנים ולהשלים עם העובדה שזה מה יש עד תום העונה. זה לא שאתה דורש משהו ספציפי על שחקן כמו שהיה שנה שעברה עם סימיוני, ואתה מוחה על משהו בר שינוי. אתה רוצה שהוא יפוטר או יתפטר. יפה. זה לא יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהדים לא יעיפו מאמן. נקודה. בטח לא כשאנחנו מקום 6. זה לא קרה וזה לא יקרה.
אלונה לא טיפשה, היא כבר תעשה את העבודה שלה בסוף השנה ומצא פיתרון לעמדת המאמן. בסוף השנה, לא באמצע, בסוף!
הסיכוי שאלונה תעוף בסוף העונה גבוה פי כמה מזה שעזורי יעוף לפני תום העונה. אז נא צאו מהסרט
אז די עם ה

האוהדים צריכים להתמקד ב

אני אשאל אותך ככה - אתה היית משקיע בעבודה שלך אם העובדים מסביב היו מלכלכים ומקללים את הבוס שלך? אז אותו דבר עם השחקנים!
הגיע הזמן לאנרגיה חיובית בווסרמיל.דיי לקללות
- אורי אדום בנשמה
ירון כתב:תהייה ציני אותי זה לא מצחיק , כיפה ותהילים זה מנהג אבלות יהודי וחולצה שחורה לא!!!
לא קשור לנושא, אבל איך לומר, אחשלי? חופשי התבלבלת. הפוך גוטה, הפוך...

מה אתה רוצהאורי אדום בנשמה כתב:
לא קשור לנושא, אבל איך לומר, אחשלי? חופשי התבלבלת. הפוך גוטה, הפוך...

- אורי אדום בנשמה
ירון כתב: מה אתה רוצה
שום דבר.
אומר רק שחולצה שחורה היא דווקא כן מנהג אבלות וכיפה ותהילים לא...
לא ביהדות.אורי אדום בנשמה כתב:
שום דבר.
אומר רק שחולצה שחורה היא דווקא כן מנהג אבלות וכיפה ותהילים לא...
חולצה שחורה זה מנהג נוצרי, כיפה היא בהחלט מנהג אבלות יהודי (לתהילים אין קשר לאבלות).
רק אהבה תנצח...
- אורי אדום בנשמה
לא רוצה לפתח פה נושא לא קשור, אבל כיפה זו מצווה ליומיום. זה שמי שלא חובש כיפה בד"כ חובש אותה במקרים של לא עלינו, לא הופך אותה למנהג אבלות...
די עם החארטה הזו, אנחנו נפסיד, ואני שונא להפסיד. לכל אוהדי באר שבע אם אתם עושים מחאה בשבת אנחנו מפסידים בטוח והלכה כל העונה. תנו להנות ממשחק אחד כבר בלי קללת נימאסתםםם. איפה מישל בשני, איפה דודו איפה חנן אבוטבול איפה ההנהגה שלכם?????? אתם לא שולטים באוהדים אתם אחד אחד אפסים, ערימה של כלום לשום דבר. אני לא עושה מחאה.