סגל שחקנים 21/22
Re: סגל שחקנים 21/22
בא לי שיילך דווקא להפועל פת.
שיזדיין אברמוב
שיזדיין אברמוב
- ForeverRed
מצטער אבל אתם קצת חסרי מודעות בעניינו.
איזו קבוצה תיתן לו דקות קבועות בליגת העל?
אם יש לו הזדמנות לשחק קבוע בלאומית הוא צריך לקפוץ עליה.
אתה מדבר על הצעירים של מכבי? אחזור ואגיד שהם מתאמנים יותר טוב מרוב המועדונים בליגת העל, מכבי נותנים לביתר תא את כל התנאים בשביל זה
אם זה היה שחקן שרק עולה מהנוער וצריך טבילת אש בכדורגל בוגרים אני מסכים שלאומית בתור יעד ראשון זה סבבה. בנקודה הנוכחית של מדמון שנה בליגה הלאומית לא תעזור לו יותר מקייטנה של החופש הגדול.
אתה רוצה לפתח שחקן קישור עם סט יכולות רחב והוא צריך אתגרים בשביל זה. שם לא משחקים כדורגל בכלל, בני יהודה עולה ליגה בהליכה אחורה. ראינו איך שבירו עושה שנתיים עם מספרים יפים בראשון וחוזר לפה כשלהסתכל על הכדור ולרוץ בו זמנית קשה לו (והוא קיבל ים קרדיט שנה שעברה)
אני חושב שאתה טועה. עדיף שישחק בקבוצה דומיננטית בליגה שנייה ולא בקבוצה משתרכת בליגת העל.
סוג אחר של משחק, עדיף שישתפשף בסגנון שאנחנו מקווים להיות
רק אהבה תנצח...
- red ultras
זה יהיה צעד נהדר עבורו ועבורנו.
מאמן שמכיר אותו ונתן לו לא מעט דקות, ליגה שנייה בקבוצה שאמורה לעלות ליגה.
מאמן שמכיר אותו ונתן לו לא מעט דקות, ליגה שנייה בקבוצה שאמורה לעלות ליגה.
רק שישחק והרבה זה מה שחשוב
נחמד שמצאת רק שלוש דוגמאות מתוך עשרות אם לא מאות שחקנים שלא הציגו המשכיות מהלאומית בליגת העל, גם הלכת עד שנת 2008 בשביל זה, סטטיסטית אתה רק מוכיח את הטענה שלי.
עוד דבר, הליגה הלאומית היום היא ממש לא הליגה הקשוחה שתוציא לך שערות לבנות שפגשנו בביקור האחרון שלנו שם, הלאומית היום בדיחה בהשוואה ללאומית של לפני עשור פלוס
הוא בן 18, כן?אף קבוצה בליגת העל לא תתן לא הרכב לאורך עונה.
אני גם לא בטוח שעדיף לו לשחק בתחתית ליגת העל ולעשות רק בונקר כל משחק מאשר לשחק בקבוצת צמרת בלאומית שם יצטרך לדחוף קדימה וכו׳.
אני גם לא בטוח שעדיף לו לשחק בתחתית ליגת העל ולעשות רק בונקר כל משחק מאשר לשחק בקבוצת צמרת בלאומית שם יצטרך לדחוף קדימה וכו׳.
מה זה קשור? אלו הדוגמאות הבולטות ביותר.dor69 כתב: ↑30 אוגוסט 2021, 21:56נחמד שמצאת רק שלוש דוגמאות מתוך עשרות אם לא מאות שחקנים שלא הציגו המשכיות מהלאומית בליגת העל, גם הלכת עד שנת 2008 בשביל זה, סטטיסטית אתה רק מוכיח את הטענה שלי.
עוד דבר, הליגה הלאומית היום היא ממש לא הליגה הקשוחה שתוציא לך שערות לבנות שפגשנו בביקור האחרון שלנו שם, הלאומית היום בדיחה בהשוואה ללאומית של לפני עשור פלוס
יש גם גלזר, יונתן כהן, אשכנזי, אוחנה, עבדה ועוד.
להמשיך?
ברור שעדיף ליגת על, אבל אם אין ביקוש, אז מה עדיף? שישאר פה בנוער?
גלזר ויונתן כהן התגלגלו שם בקקה שנים ואת השידרוג האמיתי עשו בנתניה והפועל חיפה, למושאלי ביתר ת״א לא אתייחס מהסיבות שמניתי כבר. אוחנה ועבדה ירדו עם הקבוצות שלהם וחזרו כעבור עונה, לא הושאלו לסתם מועדון בלאומית.
אגב, גם לזהבי, מליקסון ואצילי לקחו כמה שנים טובות אחרי הלאומית בליגת העל וליגות טובות יותר כדי להתפתח למה שהם היום (או היו בשיא במקרה מאור). לאצילי הייתה עונת מעבר בביתר עד שהתפוצץ, זהבי היה שחקן משלים בהפועל ומליקסון סחב את הקקה שהיה פה למרכז טבלה ואז עבר לפולין. הם לא הגיעו ישר משקר כלשהו בלאומית למה שהם היום, היו עונות מעבר ברמה גבוהה יותר, זו גניבת דעת להגיד שלא.
חוץ מזה רוב מכריע של השחקנים שמנית הם שחקני התקפה, שחקני הגנה וקישור צריכים אתגרים יותר גדולים כדי להשתפר ולא ההתקפות המביכות של הלאומית.
הרוש
לופס ויטור טיבי אלחמיד
פטרוצי בריירו
מיכה
אנסה אספרייה
רוקאביצה
זה הרכב שחייב להלחם על התואר.
לופס ויטור טיבי אלחמיד
פטרוצי בריירו
מיכה
אנסה אספרייה