אם רוקאביצה הולך על הצעה כזאת כנראה שהראש שלו לא בכדורגל. קבוצת אמצע/תחתית בליגה שנייה בטורקיה, מקום שידוע במוסר התשלומים הלא קיים שלו.
אם זו הגישה, אין לו מה לחפש פה.
לי זה מרגיש יותר כמו מנוף לחץ (די עלוב יש לומר) על קבוצות בארץ.
הזוי שחוזה כזה מתפרסם בתקשורת.
גם תמורת חוזה של 4 מיליון לא הייתי חותם בליגה השניה בטורקיה,כל עוד הוא יספק את הסחורה אולי יקבל כסף אם ירד לספסל הוא יכול לשכוח מהמשכורת,
אולי אחרי שיעלו לבתים יגיע למכבי ואולי עלינו אם עדיין ישאר בלי קבוצה בחודש הבא בחוזה שפוי
ברור לכולם שניקיטה הוציא את זה בכוונה לתקשורת על מנת שמכבי / אנחנו - נעמוד בדרישות שלו.
אני לא חושב שמסמך כזה של טויטה יכול לצאת, והרי ברור שאם היה רוצה היה חותם שם בסכומים האלה, הוא רוצה להמשיך בארץ.
אם הולך לליגה השנייה בטורקיה אז מצב טוב שיהיה רלוונטי שוב כבר בינואר.
קבוצות שם משלמות מתי שבא להם.
לגבי רוקאביצה, זה היה מצב קלאסי של אם יהיה פה אז מצוין, אם לא אז לא נורא.
שמח שלא שברו את הבנק בשבילו. לגבי חלוץ לרוטציה, צריך לחכות לראות אם נעפיל לבתים. אם לא אז אפשר לחכות לינואר ולא להסתפק בבינונים כמו מלמד ובלקמן. אלטמן לא בינוני אבל לא חושב שהוא יצליח להשתלב פה.
בסופו של דבר חיכו איתו יותר מידי זמן,הבנאדם לא שיחק חודשיים לא מתאמן בצורה סדירה,ועד שיכנס לכושר יקח זמן....
זה נראה שאם באמת היו רוצים שיהיה פה - הוא היה פה.
כנראה עכשיו נסתפק בגיא מלמד שזה שחקן בצורה אחרת (כמו מוחמד גאדיר) ולא בטוח שזה מה שאנחנו צריכים, היינו חייבים גולר אמיתי,ורוקביציה היה אחד כזה... נוסיף לזה שהוא ישראלי ולא תופס מקום של זר.
אין כאן שום חסכנות,יש כאן שפיות.
רוקביצה לא שווה בשום שלב 400,000 יורו בעונה שזה כמעט עלות מעביד של מליון יורו.
מעבר לזה שהוא לא סגור על עצמו ולשלם לשחקן שלא סגור על עצמו סכומים כאלה זה מטורף.