03/01/10 - אירוח אביתר אילוז

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: 03/01/10 - אירוח אביתר אילוז

שליחה על ידי nitsande »

אביתר תודה רבה והחלמה מהירה!!! ותחזור מהר אנחנו צריכים אותך!
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 03 ינואר 2010, 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אביתר מה לדעתך צריך לעשות כדי שהקבוצה תצליח לתפקד טוב יותר?

למה אתם מצליחים יותר בחוץ מאשר בבית?
למה מיד אחרי הבקעה אתם נסוגים אחורנית?

תודה והחלמה מהירה :-)

סמל אישי של משתמש
נתנאל10

שליחה על ידי נתנאל10 »

למה לא רואים?

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

לא ראו!

מישהו יכול לפרסם מה הוא נשאל? ומה ענה?
מלבד פוליטיקלי קורקט?
מצד אחד אפשר להבין אותו הוא לא יכול לחשוף דברים מבפנים בטח לא כל עוד הוא משחק, והוא לא יכול לצאת נגד המועדון.
מצד שני... על מה הוא כן ענה???

אביתר אתה מקסים!
תותח!
ושיהיה מזל טוב.
העיקר שעד החתונה תחלים ותוכל לרקוד ולשבור כוס כמו שצריך!

וסחטיין על הדברים שאמרת בסוף! שאפו.

סמל אישי של משתמש
נתנאל10

שליחה על ידי נתנאל10 »

אביה אתה מלך איזה מילים מלךך

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

השידור נתקע (אני חושב שקצת לפני השאלה שלי- אם נשאלה) אם יהיה אפשרי להעלות את הראיון להורדה אני רוצה לדעת מה הוא אמר.
תודה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

תודה רבה אביתר !
החלמה מהירה !

מקווים שנהניתם ,
הקרייזי רד - שלכם ובשבילכם !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

חח אביב איזו רשמיות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מישהו יוכל לתת את הקטע להורדה או לכתוב במילים את תשובות אביתר?

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אדומה דרומית כתב:חח אביב איזו רשמיות!
לא מתאים לי , אה ? :חיוך גדול:
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בשל תקלה תכנית לא בטוח שנצליח לעלות את השידור החוזר של הראיון. בינתיים סיכום קצר של חלק מהדברים, יש לציין שלא מדובר בציטוטים של אביתר אלא בתקציר דבריו מהזיכרון:

למה דווקא מספר 14?
האמת שתמיד רציתי את המספר 11, אבל באותה תקופה היו שחקנים אחרים שלבשו את זה כמו אלון מזרחי, משחק ראשון שלי בבוגרים הייתי עם המספר 14 ואז זה נשאר.

יום בהיר אחד חליבה שובר את הרגל וגוטמן שולח אותך לעמדת המגן הימני. מאז זה נראה כאילו שכחו את הנסיבות וכל מאמן שהגיע השאיר אותך שם, למרות שהתכונות שלך הרבה יותר מתאימות לקישור. דיברת על זה עם מאמנים? לא תיסכל אותך?
אי אפשר לדעת, יכול להיות שאם הייתי נשאר בעמדת הקשר לא הייתי מתקדם כמו שהתקדמתי. אני מרגיש יותר נוח בקישור אבל בכל מקרה אני עולה בשביל לתת הכל על המגרש לא משנה באיזה עמדה אני משחק.

נתת משחק מעולה מול בני יהודה. יכול להיות שאתה פיתרון לעמדת הקשר האחורי?
הרגשתי טוב בעמדה הזאת אותו משחק, אני אוהב לרוץ ולשרוף שטחים. זה היה חד-פעמי בגלל בעיות בהרכב שהיו אבל אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד.

מצד אחד יש כאלה שטוענים שבבאר שבע לא נותנים את הקרדיט מספיק לשחקני בית. מצד שני יש את אלה שטוענים שפשוט אין, והאמת שעובדתית גם בליגה של 16 קבוצות, חוץ מסמדג'ה אין אף שחקן באר שבעי שהצליח להוכיח את עצמו במקום אחר. מהדור של ינאי דרעי דרך רמי אליהו ועד לצעירים כולם במקרה הטוב בלאומית. מה קרה באמת לכולם?

בבאר שבע יש שחקנים טובים, כמו יוסי אלקיים ומשה אסולין. אסי רחמים שפרש השנה היה שחקן מצויין, בדור הביניים יש את בונפלד שנאלץ לפרוש ואלול שמצוי בסכסוך עם הקבוצה.

נפגעת שלא קיבלת את סרט הקפטן?
מרגע שהוחלט שמאור יקבל את הסרט אנחנו איתו. גם בלי הסרט אני מרגיש מספיק מחויב בתור שחקן בית, משקיע, מכוון שצריך, עושה כל מיני דברים מאחורי הקלעים ובחדר הלבשה שאתם לא תמיד יודעים עליהם.

העונה יש לך שער אחרי הרבה שנים. בתור מגן שנחשב יותר חזק בחלק ההתקפי השורה הסטטיסטית שלך די ריקה לאורך העונות, ממה זה נובע ואיך משפרים?

זה מציק לי בעיקר בשביל הסטטיסטיקה האישית שלי, אבל זה לא הכל בכדורגל. לפעמים קורה שהמסירה האחרונה לא יוצאת מוצלחת וזה בעיה אצל הרבה שחקנים בכדורגל הישראלי אבל אני תמיד משתדל לתרום בהשקעה ובמשחק גם בדברים שלא רואים בסטטיסטיקה.

עונה שעברה היתה עונה שקטה בחדר ההלבשה, לא שמענו על שום עימות או בלאגן באימונים. העונה זה נראה שכל השכונה של הכדורגל הישראלי יוצאת אחרי כל הפסד. מה השתנה?

יש כנראה שחקנים שמדליפים, מדובר בדברים שעזורי אומר לנו בחדר הלבשה, יש כנראה שחקנים שמשום מה פוגעים בקבוצה ע"י הדלפות שבסוף מגיעות לתקשורת שהן יוצאות מהקשרן.

לפני חודש פתחו 11 שחקני רכש בהרכב לראשונה בתולדות המועדון. זה משהו שבכלל שמו אליו לב במועדון, דיברו עליו?
האמת שלא כל כך דיברו על זה במועדון, סה"כ שיחקו 11 שחקנים של הפועל באר שבע

לאחרונה יש מתקפה חסרת תקדים של התקשורת על הקהל הבאר שבעי, שמאופיינת בהסתה ובסילוף עובדות. זה לא היה כל כך מטריד, אבל כמעט בכל ראיון יוצא שהשחקנים משתפים פעולה על הדיבורים על הקהל במקום לשים את התקשורת במקום, לא הגיע הזמן שתעמדו לצד האוהדים?

היחס של התקשורת באמת מוגזם, בטח שיש אוהדים של קבוצות אחרות כמו בית"ר שעושים דברים יותר גרועים ולא מתנפלים עליהם ככה, אני מבחינתי מבטיח שבכל הזדמנות שתהיה לי בתקשורת אני אגן על הקהל ואצא נגד העליהום הזה. אני חייב לציין רק שיש פעמים שהקהל מגזים בהתנהגות.

איך זה שלאורך השנים כל שחקן בית שקצת מתחיל לפרוח נפצע?
זה בהחלט צירוף מקרים נדיר, עכשיו שאתה מזכיר את זה גם עם בונפלד וחליבה באותה תקופה ואלקיים עכשיו, זה מעצבן אבל זה פשוט צירוף מקרים.

בכלל בנושא הפציעות, גם עונה שעברה וגם השנה יש מספר פצועים חריג וגם קצב החלמה ארוכים. עושה רושם שזה לא רק חוסר מזל. אתה מרגיש שיש חוסר בכל מה שקשור לצד הפיזי ולטיפול הרפואי בקבוצה?

ממש לא, יש לי ליווי כל יום של ליאור רופא הקבוצה, פיזיותרפיה, אני מקבל כל מה שאני צריך. גם שנה שעברה נפצעתי וחזרתי מאוד מהר למגרש מפציעה שקשה לחזור ממנה בזכות הליווי הצמוד של הצוות הרפואי.

מה אתה מרגיש כשאתה נכנס לוסרמיל מלא ב12000 צופים? האם הרגשות שמציפות אותך מלחיצות אותך או מדרבנות אותך?
ואיך ההרגשה אם באותו משחק שבו האיצטדיון מלא אתה לא מצליח להיכנס למשחק ומציג משחק חלש?

זה משתנה, מאוד תלוי איך נכנסים למשחק, בעיקרון זה נותן אנרגיות.

איך אתה מסביר את העובדה שכל השחקנים שעולים מהנוער של ב"ש לבוגרים לא בנויים מספיק טוב מבחינה פיזית?
האם בגיל נוער לא עובדים עם השחקנים בחדר כושר ואימוני כוח בכלל?

בתקופתי בכלל לא היה לנו חדר כושר ולא עבדו על פיזיות. גם אני לא בנוי טוב פיזית מהסיבה הזאת, מי שלא הלך מיוזמתו לחדר כושר ועבד לא יצא פיזי. היום יש את מרק ורטהיים, אני לא כל כך יודע מה המעורבות שלו בנוער אבל בבוגרים עובדים איתנו חזק מאוד על פיזיות.

בסיום אביתר ביקש להעביר מסר חשוב: שנכון שנעשו טעויות ולא תמיד הכל הולך חלק אבל חייבים את הקהל עם הקבוצה. אין טעם לקללות ולהתעסקות עם המאמן גם אם ייתכן שהוא טעה, צריך לתמוך בקבוצה על כל חלקיה עד סוף העונה כדי להוציא את המקסימום מהעונה.

שלח תגובה