הפועל ב"ש - אנורתוזיס, חמישי, 20:00, טרנר.
Re: הפועל ב"ש - אנורתוזיס, חמישי, 20:00, טרנר.
אני מבין שהממשלה שינתה את ההחלטות, אבל עכשיו אומרים שיאכפו את המקומות על פי הסימון בכרטיס. למה מלכתחילה לא לתת לי לרכוש כרטיס למושב שלי? יצא שאני ועוד 3 חברים שיושבים אחד ליד השני קנינו כל אחד כיסא במקום אחר(לא הייתה אפשרות אחרת) וידענו שנשב אחד ליד השני איפה שלא יהיה. לצורך העניין איך אבא עם ילדים יעשה אם רכש גם כן בצורה הזו? הילדים שלו לא ישבו לידו?
- dardasmiley
אתה צודק שהיו צריכים לאפשר לבחור מקומות סמוכים.נתי כתב: ↑18 אוגוסט 2021, 13:36אני מבין שהממשלה שינתה את ההחלטות, אבל עכשיו אומרים שיאכפו את המקומות על פי הסימון בכרטיס. למה מלכתחילה לא לתת לי לרכוש כרטיס למושב שלי? יצא שאני ועוד 3 חברים שיושבים אחד ליד השני קנינו כל אחד כיסא במקום אחר(לא הייתה אפשרות אחרת) וידענו שנשב אחד ליד השני איפה שלא יהיה. לצורך העניין איך אבא עם ילדים יעשה אם רכש גם כן בצורה הזו? הילדים שלו לא ישבו לידו?
אני מניח שלא יכלו לתת לבחור את המקום במנוי כי המזרחי לא נפתח. ובמצב כזה מה היו עושים עפ המנוים שלו?
זו לא רק הבעיה. בכל המשחקים האחרונים באירופה לא הייתה אכיפה לסימון. אני וחברים שלי עוד ניחא, אבל משפחה שקנתה עכשיו 4 כרטיסים לצורך העניין ולא אחד ליד השני כי מראש ידעו שאין משמעות לכיסא יצטרכו להפרד עכשיו במשחק. לא ברורה לי ההתעקשות על מקומות מסומנים, מה זה משנה ורלוונטי לקורונה? החלטה מטופשת שלא נראה לי שתוכל להאכף ותיצור בלאגן.dardasmiley כתב: ↑18 אוגוסט 2021, 13:43אתה צודק שהיו צריכים לאפשר לבחור מקומות סמוכים.
אני מניח שלא יכלו לתת לבחור את המקום במנוי כי המזרחי לא נפתח. ובמצב כזה מה היו עושים עפ המנוים שלו?
בדרומי אין סיכוי שיצליחו לאכוף, לגבי המערבי אכן זו בעיה מבחינת הישיבה עם משפחה/חברים.נתי כתב: ↑18 אוגוסט 2021, 14:02זו לא רק הבעיה. בכל המשחקים האחרונים באירופה לא הייתה אכיפה לסימון. אני וחברים שלי עוד ניחא, אבל משפחה שקנתה עכשיו 4 כרטיסים לצורך העניין ולא אחד ליד השני כי מראש ידעו שאין משמעות לכיסא יצטרכו להפרד עכשיו במשחק. לא ברורה לי ההתעקשות על מקומות מסומנים, מה זה משנה ורלוונטי לקורונה? החלטה מטופשת שלא נראה לי שתוכל להאכף ותיצור בלאגן.
אני בספק שעד פתיחת הליגה ממשלת הזיגזג לא תשנה שוב את ההחלטה לגבי החרגת הכדורגל, השליפה הזאת מהמותן זה פשוט חלמאות.
ההתלבטות בין גורדנה לפטרוצי זה בערך כמו להתלבט בין טוני לחן עזרא
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
פטרוצי עדיין לא הוכיח את עצמו שאפשר לרשום דבר כזה.
וממה שהבנתי יש לו רגישות בשריר וזוהי הסיבה שגורדנה מועדף.
אגב, שנה שעברה בתקופה כזו כולם היו בטוחים שאגודלו הולך לקרוע אחרי שהוא פתח בסערה את הקדנציה האירופאית שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שכחת את המשחק מול הפולנים בפולין?
נראנו רע מאוד.
והכנה גרועה של רוני לוי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עזבו מערך עזבו מאמן, איפה הקהל?
ואתה שכחת 2 רביעיות בבית, עוד ניצחון חוץ בבולגריה, ועוד ניצחון על אשדוד בגביע הטוטודר אדום בנשמה כתב: ↑18 אוגוסט 2021, 20:31שכחת את המשחק מול הפולנים בפולין?
נראנו רע מאוד.
והכנה גרועה של רוני לוי.
קנית כרטיס למחר?
שיחקנו מול תון עם לוטם זינו - ועפנו.
שיחקנו מול סלטיק עם ניר ביטון - ועפנו.
שיחקנו מול מאריבור עם מרואן קבהא - ועפנו.
מחר אנורתוזיס עם אסף צור.... כוסאמק
שיחקנו מול סלטיק עם ניר ביטון - ועפנו.
שיחקנו מול מאריבור עם מרואן קבהא - ועפנו.
מחר אנורתוזיס עם אסף צור.... כוסאמק
- simply-red
מהמעט שראינו זה הספיק לנו להבין שפטרוצי וגורדנה לא באותו לבל.
אם פטרוצי יכול לשחק גם עם רגישות כמו נגד הפולנים אני פותח איתו בלי לחשוב פעמיים.
בחיי שאתה חגית המנחסת בגרסת הטיק טוק.דר אדום בנשמה כתב: ↑18 אוגוסט 2021, 20:31שכחת את המשחק מול הפולנים בפולין?
נראנו רע מאוד.
והכנה גרועה של רוני לוי.