איליי מדמון
Re: איליי מדמון
חבל מאוד שלא מקבל הזדמנויות, ובשביל גורדנה?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני מאמין במדמון לא כי הוא שחקן בית, אלא כי הוא שחקן צעיר עם בגרות במשחק שלו ועם הרבה תכונות שגורמות לי לחשוב שבסגל הנוכחי, אין סיבה שלא יקבל הזדמנות.ForeverRed כתב: ↑16 אוגוסט 2021, 00:43משה, אני בכלל לא דיברתי על הקבוצה, המאמן, או העולם.
נטו על עצמי.
כשאני מתייחס לשחקן, ורוצה להאמין שכך גם הרוב השפוי פה, אני עושה את זה בצורה הכי אובייקטיבית שיש.
לא מעניין אותי איפה הוא נולד ומי זה אבא שלו.
בלי קשר, מה שכתבת קורה ומתקיים בכל העולם, כולל במועדונים הגדולים ביותר. אתה לא יכול להתעלם מחלקים שלמים בפאזל ובסוף זה לא רק יכולת מול דקות. החיים הם לא שחור ולבן.
בחזרה למדמון, לא זכור לי שהוא היה "הקשר הכי טוב שלנו". נתן משחק שניים של בגרות מפתיעה בהתחלה שעשו לו שם, ומשם בכל פעם שראיתי אותו משחק הרגשתי שהוא לא מספיק בשל ולא נמצא ברמה הפיזית הנדרשת.
זה לא אומר דבר לגבי הפוטנציאל שלו והעתיד, ואני אחזור בפעם האלף על כך שכן צריך למצוא לו את הדקות.
זה לא צריך לבוא על חשבון שחקנים טובים ממנו ולא על חשבון הצלחת הקבוצה, אלא בצורה חכמה ומחושבת שתשפשף אותו ותכניס אותו בהדרגה לעניינים.
אני רוצה להזכיר לך שהוא ילד בן 18 והעונה רק התחילה.
בינתיים חסר לנו קשר אמצע ואין תכנון להביא כזה. אולי זה במחשבה להעניק דקות למדמון? בוא ניתן לזמן לעשות את שלו לפני שקופצים למסקנות נמהרות על העדפות הצוות והקרדיט המוגזם שמקבלים שחקנים כאלה ואחרים.
ושוב, בסגל הנוכחי, לא רק בעומק של הקישור המרכזי גם באיכות הנוכחית שלו, לא רואה איזה שחקנים מחליפים הם ברמה שאמורה לחסום אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כמה חפירות?
כבר נכתב עוד בתקופת בכר שהילד ברמה וחייב לקבל דקות משמעותיות גם אם במחיר הגאלח עלינו.
ואם זה לא בקנה אחד עם המטרות של הצוות המקצועי ו/או של המועדון הוא חייב לצאת בהשאלה לקבוצה שתעניק לו דקות משמעותיות אחרת הקריירה שלו תתפספס
כבר נכתב עוד בתקופת בכר שהילד ברמה וחייב לקבל דקות משמעותיות גם אם במחיר הגאלח עלינו.
ואם זה לא בקנה אחד עם המטרות של הצוות המקצועי ו/או של המועדון הוא חייב לצאת בהשאלה לקבוצה שתעניק לו דקות משמעותיות אחרת הקריירה שלו תתפספס
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גיא שחר כתב בפוסט שוסרמיליה פירסמו שגנואה הציעה יותר ממיליון יורו על הכרטיס ושאצלנו דרשו פי 2 עבור כרטיס השחקן של מדמון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עד שמלי לא מודיע, זה לא רשמי.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 אוגוסט 2021, 15:50גיא שחר כתב בפוסט שוסרמיליה פירסמו שגנואה הציעה יותר ממיליון יורו על הכרטיס ושאצלנו דרשו פי 2 עבור כרטיס השחקן של מדמון...
במידה ואכן כך היה אני מרוצה, לא ויתרו על פוטנציאל גדול לעתיד בשביל כסף, רק שלא ישרפו לו את העונה הזאת בנוער.Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 אוגוסט 2021, 15:50גיא שחר כתב בפוסט שוסרמיליה פירסמו שגנואה הציעה יותר ממיליון יורו על הכרטיס ושאצלנו דרשו פי 2 עבור כרטיס השחקן של מדמון...
- ForeverRed
- simply-red
איך היה הילד לדעתכם?
אני הייתי שולח אותו לקבל דקות משמעותיותבמקום אחר
דחוף להשאיל.simply-red כתב: ↑23 אוגוסט 2021, 11:30איך היה הילד לדעתכם?
עושים לו עוול גדול אם יישאר כאן לפרורים.
צריך לעשות מהלך הסברה פנימי על מנת להבהיר שהשאלה היא דבר מאד חיובי. משאילים את מי שמאמינים בו.
בלי דקות משחק משמעותיות אין דיון בכלל.
הילד חייב לצאת להשאלה ולחזור טוב יותר
הילד חייב לצאת להשאלה ולחזור טוב יותר
לא הייתי לוקח כלום ממשחק עם ההרכב הזה, בטח כששני הפרטנרים שלו לקישור מתעקשים להסתבך עם דריבל במקום פעולה פשוטה בכל פעם מחדשsimply-red כתב: ↑23 אוגוסט 2021, 11:30איך היה הילד לדעתכם?