סגל שחקנים 21/22
Re: סגל שחקנים 21/22
יהיה מהלך על זר נוסף במקום אקולטסה רק אם אלונה תריח דם בינואר. כרגע לדעתי יהיה מגן שמאלי זר ובמקרה שעושים בתים היא תנסה להביא את גבי. מעבר לזה סיימנו לקיץ הזה
בוא נגיד קניקובסקי לא מגיע.
יביאו מגן שמאלי זר? כן.
בהנחה ואקולטסה מתיר את חוזהו, יביאו חלוץ זר? כן.
עד פה קל וריאלי אבל לא ריאלי שיקנו אץ קניקובסקי אתה אומר.
בגלל זה ציינתי טרייד ספורי+אלוקטסה תמורת קניבוקסי.
פתרתי לך את הקושי? כנראה שכן.
האם זה יקרה? כנראה שלא כי נתניה לא תסכים, ב"ש לא תציע וכנראה לא מחפשים חלוץ זר או שלא יספיקו למצוא כזה.
לחלום מותר, מבחינת תקציב אתה בול, ריאלי יכול להיות בהנחה ויש רצון ויש תוכנית.
קניקובסקי לוחץ לעזוב, מכבי מעדיפה את דן ביטון.
נשארנו רק אנחנו בתמונה. אקולטסה וספורי שווים לא מעט כסף תמורת שחקן בשנת חוזה שמתחנן לעזוב= win win לכולם.
לדון על התרת חוזה או טרייד של אקולטסה זה לא ריאלי בעליל.
אם היו חושבים על האופציה לשחרר אותו היו עושים את זה בשלב הרבה יותר מוקדם ולא באמצע אוגוסט.
הבעיה העיקרית עם קניקובסקי, מעבר לסכומים שנתניה דורשת, שהוא דורש סעיף שחרור די נמוך לחו״ל.
אם היו חושבים על האופציה לשחרר אותו היו עושים את זה בשלב הרבה יותר מוקדם ולא באמצע אוגוסט.
הבעיה העיקרית עם קניקובסקי, מעבר לסכומים שנתניה דורשת, שהוא דורש סעיף שחרור די נמוך לחו״ל.
לא חושב שיגיע שחקן קישור/התקפה לפני שנדע אם אנחנו עוברים את אנורתוזיס או לא.
אולי רק שחקן חופשי...
אתם שוכחים שהחתמנו כבר את הקולומביאני.
הרכש היחיד שנראה לי ריאלי לאור המצב שנוצר, זה טרייד של קלטינס עם גרופר מהפועל ת"א. וגם זה רק כי לא מוצאים מגן שמאלי זר.
אולי רק שחקן חופשי...
אתם שוכחים שהחתמנו כבר את הקולומביאני.
הרכש היחיד שנראה לי ריאלי לאור המצב שנוצר, זה טרייד של קלטינס עם גרופר מהפועל ת"א. וגם זה רק כי לא מוצאים מגן שמאלי זר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שמח מאוד שהתברר שהאישומים לא נכונים. גם בשביל רז עצמו וגם בשביל אסי שבאמת כאב לי בשבילו הסיטואציה.
מקווה שבעתיד יתנו לאדם להנות מהספק לפני שיקבעו נחרצות שהוא עשה עבירה, בטח בחומרה כזאת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אמרתי לך אתמול, יש משקל ענק לרעב של הברקתים.
אם הם מזהים אפשרות לעשות את זה גם בליגה, הם יכניסו יד לכיס. בסופו של דבר, הם חסכו גם הקיץ לא מעט כסף.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
השאלה מה קורה עם הקורונה( או נגיף הדלתא לפי בנט)
במידה ותהיה הגבלת קהל/סגר ומשחקים ללא קהל, קשנץה לי לראות את אלונה משקיעה עוד מעבר למה שהושקע.
חוסר וודאות לקראת מה אנחנו הולכים.
- ForeverRed
כתבתי כבר מזמן ששחקנים יקרים יגיעו, אם בכלל, רק במידה ונעפיל לבתים.
זה קצת חבל כי כן הצליחו לבנות בסיס לא רע בהשקעה מינימלית. 2-3 מהלכי איכות יקפיצו את הסגל בכמה רמות.
זה קצת חבל כי כן הצליחו לבנות בסיס לא רע בהשקעה מינימלית. 2-3 מהלכי איכות יקפיצו את הסגל בכמה רמות.
תומר אלטמן ככל הנראה ישוחרר ממכבי, יכול להיות אחלה סותם חורים במרכז. שם ליוספי גז מבחינת כישרון.
על סמך מה?
שניהם אותו שנתון, וסבירות גבוהה שמכבי ידרשו דמי השבחה עליו.
מעדיף לראות דקות למדמון על רכש כזה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
על סמך מראה עיניים, למען האמת לא יודע איפה רואים כישרון אצל יוספי, לולא היה שחקן בית הקהל היה שם אותו על הגריל מזמן. אלטמן זכור לי כשחקן שנתן עונה לא רעה בהפועל חיפה ואחד שעושה הרבה פעולות יפות. כמובן שהייתי מהמר עליו בתנאי שדמי ההשבחה סבירים.
צריך להבין שלוי שם איקס על מדמון, אני לא רואה איך הוא משתלב העונה ברוטציה ולדעתי גם לוי צודק במקרה הזה, מלבד מסירות לרוחב אין משהו שמדמון מוסיף לנו לכן מוטב שיצא בהשאלה ויחזור מנוסה יותר.
- ForeverRed
מבטיח לך שגם יוספי מצטייר לרוב אוהדי הכדורגל בישראל בדיוק כפי שתומר אלטמן מצטייר לך. צפייה רציפה בדרך כלל משנה את התמונה.Itay כתב: ↑15 אוגוסט 2021, 11:52על סמך מראה עיניים, למען האמת לא יודע איפה רואים כישרון אצל יוספי, לולא היה שחקן בית הקהל היה שם אותו על הגריל מזמן. אלטמן זכור לי כשחקן שנתן עונה לא רעה בהפועל חיפה ואחד שעושה הרבה פעולות יפות. כמובן שהייתי מהמר עליו בתנאי שדמי ההשבחה סבירים.
צריך להבין שלוי שם איקס על מדמון, אני לא רואה איך הוא משתלב העונה ברוטציה ולדעתי גם לוי צודק במקרה הזה, מלבד מסירות לרוחב אין משהו שמדמון מוסיף לנו לכן מוטב שיצא בהשאלה ויחזור מנוסה יותר.
כנראה שיש סיבה לכך שמכבי משחררת אותו בחינם.