עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אני באמת מאלה שמפרגנים לקבוצות ישראליות שמצליחות באירופה,אבל הפסטיבל הזה סביב מכבי חיפה שניצחה קבוצה של טכנאים בבזק הוא מביך.
הם אשכרה אתרוג המועדון הזה,במקום שיפרקו להם את הצורה על ההדחה המביכה שלהם בסיבוב הראשון באלופות מדברים עליהם כאילו ניצחו את אינטר בסאן סירו.
גם בכר עם אמירות של מאמן הולנדי שחצן וטיפוסי "ניתן את הדעת על זה שספגנו 2 שערים" יאללה יאללה תתקדם אבא אל תעוף.
הם אשכרה אתרוג המועדון הזה,במקום שיפרקו להם את הצורה על ההדחה המביכה שלהם בסיבוב הראשון באלופות מדברים עליהם כאילו ניצחו את אינטר בסאן סירו.
גם בכר עם אמירות של מאמן הולנדי שחצן וטיפוסי "ניתן את הדעת על זה שספגנו 2 שערים" יאללה יאללה תתקדם אבא אל תעוף.
שיגיעו לבתים, וגם אז זה יהיה הצלחה בכוכבית בגלל ההדחה המביכה מול קייארט.אדום זקן כתב: ↑06 אוגוסט 2021, 09:29אני באמת מאלה שמפרגנים לקבוצות ישראליות שמצליחות באירופה,אבל הפסטיבל הזה סביב מכבי חיפה שניצחה קבוצה של טכנאים בבזק הוא מביך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זאת לא הצלחה כמו שלהעפיל לפלייאוף העליון זאת לא הצלחה עבור מכבי חיפה.
זאת עמידה בציפיות. המסלול של האלופות בקונפרנס הוא בדיחה.
זאת עמידה בציפיות. המסלול של האלופות בקונפרנס הוא בדיחה.
הדחה מול קייראט היא לא מביכה.
אנחנו עברנו אותם במזל גדול, אחרי שהרחיקו להם שחקן.
אנחנו עברנו אותם במזל גדול, אחרי שהרחיקו להם שחקן.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים.
קייראט קבוצה חזקה, לא פחות מהטופ בכדורגל הישראלי.
גם מבחינת תקציבים היא לא נופלת.
שווי שוק השחקנים שלה בטרנספרמרקט למשל גבוה משל חיפה, ב"ש, ורוצלאב וכו'.
מה גם שבכל השנים האחרונות צברה המון ניסיון באירופה, בניגוד לחיפה ששכחה כבר מה זה.
מה שכן - ההתלהבות מהניצחון על אלה מאיי פארו באמת מביכה. קבוצה של דייגים שלא קשורים למקצוע בכלל...זאת באמת בושה שהם חטפו נגדם 2 גולים
איך רק אנחנו מקבלים הגרלה תחת, סעמק
לאלופה יש מסלול קל יותר..
כיאל פשוט נהדר. לא ברור איך הוא בסכנין ולא באחת הגדולות.
בחירה שלו. הייתה לו כבר הצעה מאלונה בקיץ.
מסכים שגם היה יכול להועיל מאוד לת"א.
איך ארי מורה? בשבוע שעבר נראה נהדר כשעלה כמחליף. אם ממשיך להרשים צריך לשים עין עליו ועל מרמנטיני לעונה הבאה.
אני רואה ת"א-ירושלים. כדורגל זוועה. הפועל ת"א נראית כמו כל קבוצה של קלינגר שנתקלה מול בונקר, כשבית"ר תוקפים עם רבע שחקן.
הפועל ת"א התחילו את הקיץ מצוין אבל הרסו לעצמם מהר מאוד כשלא הביאו את שהר כשגם החיסרון של גרופר ואלטמן מורגש. עכשיו הם עוד קבוצה בינונית. על בית"ר אין מה להרחיב.
איך ארי מורה? בשבוע שעבר נראה נהדר כשעלה כמחליף. אם ממשיך להרשים צריך לשים עין עליו ועל מרמנטיני לעונה הבאה.
אני רואה ת"א-ירושלים. כדורגל זוועה. הפועל ת"א נראית כמו כל קבוצה של קלינגר שנתקלה מול בונקר, כשבית"ר תוקפים עם רבע שחקן.
הפועל ת"א התחילו את הקיץ מצוין אבל הרסו לעצמם מהר מאוד כשלא הביאו את שהר כשגם החיסרון של גרופר ואלטמן מורגש. עכשיו הם עוד קבוצה בינונית. על בית"ר אין מה להרחיב.
- ForeverRed
כיאל זה פספוס.
אם אלונה באמת הייתה רוצה אותו הוא היה פה.
אם אלונה באמת הייתה רוצה אותו הוא היה פה.
הבעיה היא שהוא פציע בצורה גבוהה מאוד וזה קצת הימור
מורה נראה לי שכונתי קצת. מתאים לקבוצות תחתית.הפועלעולה כתב: ↑07 אוגוסט 2021, 20:10בחירה שלו. הייתה לו כבר הצעה מאלונה בקיץ.
מרמנטיני שחקן. לגמרי הייתי רוכש אותו לפני אנסה.
דקה 90- 2-1 לסכנין על ק"ש
דקה 93- 3-2 לק"ש על סכנין
הזיה.
דקה 93- 3-2 לק"ש על סכנין
הזיה.