איאד אבו עביד - חתם ל3 שנים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: איאד אבו עביד - חתם ל3 שנים
מרגיש שמצאו מחליף לגולדברג. מדהים איך אנחנו כל פעם בוחרים במגינים בלי שום הבנה וכל כך מוגבלים התקפית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גולדברג 2 רמות מעליו.
- ForeverRed
יותר מדהים איך שוב כולם רואים את הכתובת על הקיר, חוץ מהמועדון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 23:23מרגיש שמצאו מחליף לגולדברג. מדהים איך אנחנו כל פעם בוחרים במגינים בלי שום הבנה וכל כך מוגבלים התקפית.
טייק #56456
דעה לא פופולרית, אבל בעיניי תמיד צריך לפחות מגן אחד כזה. היכולת ההגנתית של סולומון ובעיקר דדיה בעייתית, צריך איזון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 23:23מרגיש שמצאו מחליף לגולדברג. מדהים איך אנחנו כל פעם בוחרים במגינים בלי שום הבנה וכל כך מוגבלים התקפית.
זאת לא הבעיה שלנו. זה נראה רע כרגע כי גם המגן השמאלי גולם.
חובה להשקיע במגן שמאלי טכני עם יכולת לתמוך בהתקפה. סאול גרסיה ופדרו רבושו ענו על ההגדרה הזאת מבין המועמדים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם הגנתית אבו עביד מרגיש לי אוברייטד.הפועלעולה כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 23:39דעה לא פופולרית, אבל בעיניי תמיד צריך לפחות מגן אחד כזה. היכולת ההגנתית של סולומון ובעיקר דדיה בעייתית, צריך איזון.
זאת לא הבעיה שלנו. זה נראה רע כרגע כי גם המגן השמאלי גולם.
חובה להשקיע במגן שמאלי טכני עם יכולת לתמוך בהתקפה. סאול גרסיה ופדרו רבושו ענו על ההגדרה הזאת מבין המועמדים.
זה לא איזה בן ביטון בזמנו שאתה אומר לפחות אני שקט הגנתית.
כל מאבק איתו מרגיש לי לא שקט, כאילו יכולה לבוא מעידה בכל זמן נתון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כי הוא בלם, אולי בהפועל ת"א שהיא קבוצת פלייאוף תחתון זה עובר בגרון החלטורות האלה של שחקנים שמשחקים לא בעמדה שלהם, במועדון ששואף לשלב בתים באירופה וטופ 3 בליגה זה לא יכול לעבור בשום צורה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑05 אוגוסט 2021, 23:43גם הגנתית אבו עביד מרגיש לי אוברייטד.
זה לא איזה בן ביטון בזמנו שאתה אומר לפחות אני שקט הגנתית.
כל מאבק איתו מרגיש לי לא שקט, כאילו יכולה לבוא מעידה בכל זמן נתון.
אתם רציניים?מי מדבר בכלל על ההתקפה שלו?זה אפילו לא משהו שאפשר לדון עליו.
נתן היום הופעה איומה בצד ההגנתי.
נתן היום הופעה איומה בצד ההגנתי.
כואב הלב ההחתמה הזאת, אשכרה עונה שלמה לסבול ככה?
נו, אבל זה היה שקוף. לואי טאהא מודל צעיר ופחות מוצלח.
השחרור של שון פשוט היה טמטום טהור. לא הבינו שהבור האמיתי היה באגף ימין.
כבר היו לנו בלמים לא מוצלחים במיוחד, כנראה גם חלשים ממנו,
אבל אף אחד לא טען שהם מגינים.
אני אחזור שוב, על כך שאני מעדיף את דדיה, גם אם הוא משחק כרגע בחוסר ביטחון בעייתי מאוד. על חוסר ביטחון אפשר לעבוד, וגם על קשיחות הגנתית.
לעומת זאת, ללמד את אבו עביד להיות מגן זה לא ריאלי. הוא לא אשם בכך, אבל אין לו את האתלטיות ואת הטכניקה שנדרשים בתפקיד הזה.
אבל אף אחד לא טען שהם מגינים.
אני אחזור שוב, על כך שאני מעדיף את דדיה, גם אם הוא משחק כרגע בחוסר ביטחון בעייתי מאוד. על חוסר ביטחון אפשר לעבוד, וגם על קשיחות הגנתית.
לעומת זאת, ללמד את אבו עביד להיות מגן זה לא ריאלי. הוא לא אשם בכך, אבל אין לו את האתלטיות ואת הטכניקה שנדרשים בתפקיד הזה.
ההשוואה לטאהא היא פשוט נכונה , לא בנושא הקריירה אלה בנושא היכולת.
המון כוח מעט מוח .
המון כוח מעט מוח .