מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא
הוא שחקן חשוב אבל הסיבה שנפרדנו ממנו הגיונית.
חבל שלא הצליחו ליישב את העניינים הכספיים, מעניין אם בסכנין הוא יקבל את מה שדרש פה.
חבל שלא הצליחו ליישב את העניינים הכספיים, מעניין אם בסכנין הוא יקבל את מה שדרש פה.
בואנה בלבלתם אותי, דיברתם כאילו זה רשמי
One+וואלה ספורט- המו"מ פוצץ
ספורט 5- קבהא סגר לשנתיים בסכנין, יקבל 75 אלף דולר מב"ש
ספורט 5- קבהא סגר לשנתיים בסכנין, יקבל 75 אלף דולר מב"ש
כרגיל עם סכנין יש בעיות ברגע שמגיעים למעמד החתימה.
אמור לחתום היום בסכנין, טייק 2.
נראה אם הפעם בסכנין יצליחו להתגבר על היצר הפנימי שלהם לשנות פרטים בחוזה בכל פעם שמגיעים למעמד החתימה.
נראה אם הפעם בסכנין יצליחו להתגבר על היצר הפנימי שלהם לשנות פרטים בחוזה בכל פעם שמגיעים למעמד החתימה.
אין כפל מבצעים?מחתימים את קבהא ומקבלים את ספורי מתנה?
רשמי

בשקט בשקט סכנין בונה קבוצה לא רעה.
אומנם עדיין תלויים בלעדית בכשירות של כיאל, אבל הזרים שהביאו (קונטה והמגן הסרבי) ביחד עם הישראלים (וארן וקבהא, אפילו לקס כגיבוי) אמורים לחזק את הקבוצה.
אם יפגעו במחליף של שפנדלהופר המצוין ועוד שחקן התקפה מעניין אז הם אמורים להיות בפלייאוף. זה לא שיש יותר מדי מתחרות.

בשקט בשקט סכנין בונה קבוצה לא רעה.
אומנם עדיין תלויים בלעדית בכשירות של כיאל, אבל הזרים שהביאו (קונטה והמגן הסרבי) ביחד עם הישראלים (וארן וקבהא, אפילו לקס כגיבוי) אמורים לחזק את הקבוצה.
אם יפגעו במחליף של שפנדלהופר המצוין ועוד שחקן התקפה מעניין אז הם אמורים להיות בפלייאוף. זה לא שיש יותר מדי מתחרות.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 28 יולי 2021, 15:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבל, הוא סיפק לנו שקט בעיקר מבחינת עומק בסגל וגם כששיחק למרות שלפעמים היה נראה כמו הצרות שלי תמיד נתן 100%. כעת ללא קבהא וגם יוספי וקלטינס שבסימן שאלה נקווה עוד יותר שפטרוצ'י הוא בינגו אחרת האמצע שלנו יהיה בבעיה. בהצלחה.
אני חושב שהוא מיצה.
בעמדת הבלמים יש לנו עומק מספק ובקישור אני לא חושב שיש בו צורך כשיש 2 זרים לפניו ואת קלטינס כגיבוי.
החלטה נכונה להיפרד.
בעמדת הבלמים יש לנו עומק מספק ובקישור אני לא חושב שיש בו צורך כשיש 2 זרים לפניו ואת קלטינס כגיבוי.
החלטה נכונה להיפרד.
תודה רבה על התקופה
בהצלחה!
בהצלחה!
כמה שילמו?
- ForeverRed