הפועל ב"ש - ארדה קרדז'אלי, חמישי, 20:00, המושבה.
Re: הפועל ב"ש - ארדה קרדז'אלי, חמישי, 20:00, המושבה.
יש לי הרגשה שיהיו יותר ממה שמצפים, ב2,000 לפחות. הרי אני התארגנתי על עוד כרטיס מחבר (עושים הדפסה ביתית, מקבלים פי די אף ושולחים, לא צריך אפילו את המנוי פיזית).
הרי הרבה באר שבעים מנויים לא באים, אז משיגים דרך חבר עם מנוי, זה לא שנות ה40.
מומלץ לתת בחינם.
הרי הרבה באר שבעים מנויים לא באים, אז משיגים דרך חבר עם מנוי, זה לא שנות ה40.
מומלץ לתת בחינם.
מביך שאשכרה אוהדים מוכרים כרטיסים בכסף ועוד כותבים מחיר עלות.
חופש גדול
קיץ
יום חמישי
שעה סבבה
משחק ראשון כלול במנוי
התרגשות של פתיחת עונה
לדעתי יהיה מאכזב אם יבואו פחות מ 7000-6000 אוהדים.
קיץ
יום חמישי
שעה סבבה
משחק ראשון כלול במנוי
התרגשות של פתיחת עונה
לדעתי יהיה מאכזב אם יבואו פחות מ 7000-6000 אוהדים.
השגת כרטיס?אדום זקן כתב: ↑26 יולי 2021, 13:29זה לא זלזול יוסי ככה צריך להתנהל כדי להימנע מבאלגן ועוגמת נפש.
אם המושבה מכיל 11500 מקומות ויש לך היום 10500 מנויים זה אומר שאתה לא יכול למכור כרטיסים כי התכולה לא מספיקה.
עכשיו בוא נגיד וזרמתי אם שיטת ה"מי שמגיע שיאשר" ברור לך וגם לי שאולי 50% יאשרו אבל יבואו גם אלה שלא אישרו ואז המועדון יהיה בפלונטר רציני וחשוף לתביעות.
גם אני מת להביא את הקטנציק כרגע אין לי איך אלה אפ כן מישהו שאני מכיר יוותר על המנוי.
אז זהו, כמו שהיציעו כאן כמה חברים, המועדון פתח הרשמה למשחק ביום ה':
להלן מספר נקודות חשובות בהיערכות לקראת משחק הגומלין מול ארדה קרדז'אלי (חמישי 29.7, אצטדיון המושבה, 20:00):
*הכניסה למשחק זה תתאפשר לבעלי מנויים לעונת 2021/22 בלבד (ללא עלות נוספת). ניתן כעת להיכנס ללינק הבא: https://bit.ly/3i4Ebyy ולאחר הזדהות עם שם המשתמש והסיסמא המקושרים למנוי לבצע הזמנת מקום ללא עלות. כל מנוי רשאי להזמין כרטיס אחד בלבד (בעלי שני מנויים ומעלה יוכלו לרכוש לפי כמות המנויים שברשותם).
שימו לב, בתחילה ההזמנה תהיה בעלות של שקל אחד, אך בסיום ההזמנה המחיר יתקזז וההזמנה תסתיים ללא תשלום.
* הכניסה בהצגת תו ירוק/תעודת מחלים/תעודת מתחסן בתוקף או בדיקת קורונה שלילית בטווח של 72 שעות עד מועד המשחק.
* בהתאם להוראות משרד הבריאות, ילדים מתחת לגיל 12 אינם מחויבים בבדיקה שלילית או בהצגת תו ירוק/תעודת מחלים/תעודת מתחסן בתוקף. נבהיר כי מחוץ למתחם האצטדיון לא יפתחו עמדות בדיקות קורונה מהירות.
* ארגון האוהדים יישב ביציע המזרחי. כמו כן, לבעלי מנויים לתא כסף עליון ותא כסף תחתון תפתח הזמנה ייעודית לתאי הכסף באצטדיון המושבה.
להלן מספר נקודות חשובות בהיערכות לקראת משחק הגומלין מול ארדה קרדז'אלי (חמישי 29.7, אצטדיון המושבה, 20:00):
*הכניסה למשחק זה תתאפשר לבעלי מנויים לעונת 2021/22 בלבד (ללא עלות נוספת). ניתן כעת להיכנס ללינק הבא: https://bit.ly/3i4Ebyy ולאחר הזדהות עם שם המשתמש והסיסמא המקושרים למנוי לבצע הזמנת מקום ללא עלות. כל מנוי רשאי להזמין כרטיס אחד בלבד (בעלי שני מנויים ומעלה יוכלו לרכוש לפי כמות המנויים שברשותם).
שימו לב, בתחילה ההזמנה תהיה בעלות של שקל אחד, אך בסיום ההזמנה המחיר יתקזז וההזמנה תסתיים ללא תשלום.
* הכניסה בהצגת תו ירוק/תעודת מחלים/תעודת מתחסן בתוקף או בדיקת קורונה שלילית בטווח של 72 שעות עד מועד המשחק.
* בהתאם להוראות משרד הבריאות, ילדים מתחת לגיל 12 אינם מחויבים בבדיקה שלילית או בהצגת תו ירוק/תעודת מחלים/תעודת מתחסן בתוקף. נבהיר כי מחוץ למתחם האצטדיון לא יפתחו עמדות בדיקות קורונה מהירות.
* ארגון האוהדים יישב ביציע המזרחי. כמו כן, לבעלי מנויים לתא כסף עליון ותא כסף תחתון תפתח הזמנה ייעודית לתאי הכסף באצטדיון המושבה.
לא ברור מה יקרה עם מנוי שיגיע ללא שביצע את התהליך, לדעתי לא יוכלו למנוע ממנו להיכנס (והם אכן לא מציינים שזה תנאי לכניסה).delta7 כתב: ↑27 יולי 2021, 06:59אז זהו, כמו שהיציעו כאן כמה חברים, המועדון פתח הרשמה למשחק ביום ה':
בכל מקרה מומלץ לבצע עפ"י בקשת המועדון. לוקח דקה בקושי.
כשהאופציה נפתחת 48 שעות בלבד לפני המשחק עם פירסום מינורי בהחלט יש מקום לטענות נוסח "לא ראיתי", "לא ידעתי" וכיו"ב ויהיו לא מעט להערכתי שפשוט יגיעו עם המנוי עצמו.
יהיו חייבים למצוא להם פתרון במקום.
דרך אגב
יש גם הסעות של הארגון מבאר שבע בשיתוף עם העירייה.
הערכה שלי- full house
יש גם הסעות של הארגון מבאר שבע בשיתוף עם העירייה.
הערכה שלי- full house
וזו בדיוק הסיבה שלא מוציאים כרטיסים למכירה על בסיס כאלה שלא שריינו מקום באתר, כי יגיעו מאות אנשים עם המנוי 'אמרו לי שככה נכנסים'.
קרוב ל-3,000 כבר שריינו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."