קלטינס אמנם לא מה שהוא היה בבית"ר אך הוא עדיין שחקן לגיטימי לחלוטין גם בקבוצת צמרת, הוא סתם לנו לא פעם חורים בעמדות שונות (ולעיתים עשה עבודה טובה מאלה שהחליף). אולי דעה לא פופולרית אבל הייתי חושב ברצינות להסיט אותו לעמדת המגן ימני באופן קבוע, יותר גרוע מדדיה הוא לא יכול להיות ולגבי אבו עביד הייתי נותן לו צ'אנס להוכיח אך לדעתי לא נזכה לראות ממנו כזה שדרוג משמעותי. לא הייתי ממהר בכלל לוותר על קלטינס.
סגל שחקנים 21/22
Re: סגל שחקנים 21/22
אני הייתי משאיר את קלטינס. לא עמד בציפיות זה נכון אבל עדיין מדובר בכלבוינק מחליף מעולה.
אני בטוח שמבחינה מקצועית לא רוצים לוותר עליהם אבל החוזים יקרים ולכן משחררים( הוא וקבהא)
כל עוד יש אפשרות להיפטר מקלטינס, צריך לממש אותה. נקווה שימשיך ביכולת הטובה מול הבולגרים.
הוא מתן אוחיון מודל 2021 רק כזה שמרוויח משכורת של מיכה ואלחמיד.
הוא מתן אוחיון מודל 2021 רק כזה שמרוויח משכורת של מיכה ואלחמיד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה זה לא השחרור אלא שלא מביאים מישהו במקומם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חשוב הוא לא. כמו שאמרתי, מתן אוחיון מודל 2021.
בקישור הוא לא יכול לשחק גם לא כגיבוי. מגוחך כמה שהוא נגר, אפילו אייל שן הצליח לשחרר פס פה ושם.
בעמדות ההגנה יש לו מקום, אולי אפילו כבלם.
בכל אופן כל זה לא רלוונטי כשהוא מרוויח כמו מיכה ואלחמיד. כנ"ל לגבי קבהא.
השכר שהוא מרוויח היום היה סביר ביחס לסכומים שאלונה שילמה בתקופה שהוא הצטרף, זה שהיום היא חתכה את כולם בחצי ואלחמיד ומיכה מרוויחים בסביבות ה-300 זה משהו אחר.
צריך להגיע איתו להסדר, הוא אחלה כלי לסתימת חורים.
מסתמן רומן לא ברור (או שברור מאוד וטרוויאלי)
בין רותם חתואל, דור מיכה, גורדנה ושכטר.
בין רותם חתואל, דור מיכה, גורדנה ושכטר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השוער ניב אליאסי חתם במועדון ל-5 שנים
ניב אליאסי בן ה-19 מגיע מהפועל עליה כפר סבא.
שלמה שרף המנהל העל מקצועי של הפועל עליה כפר סבא:" אני מכיר את ניב מגיל 9 הוא שוער מוכשר עם פוטנציאל גדול להגיע רחוק, מעבר ליכולות שהוא ניחן בהן יש לו גם אישיות נהדרת ויכולות מנהיגות ואני בטוח שהפועל ב"ש תהנה ממנו בשנים הקרובות"
אלונה ברקת:" אני שמחה שניב מצטרף לשורותינו ומאחלת לו הצלחה רבה במועדון"
שלמה שרף המנהל העל מקצועי של הפועל עליה כפר סבא:" אני מכיר את ניב מגיל 9 הוא שוער מוכשר עם פוטנציאל גדול להגיע רחוק, מעבר ליכולות שהוא ניחן בהן יש לו גם אישיות נהדרת ויכולות מנהיגות ואני בטוח שהפועל ב"ש תהנה ממנו בשנים הקרובות"
השתייך לנבחרת הנוער, התאמן עם הבוגרים של רמה"ש.
נראה שבשנים האחרונות מחפשים אצלנו שוערים ישראלים צעירים. היו ניסיונות לרכוש את גלזר וניראון, בעונה שעברה צרפתי הצטרף לנוער.
בהצלחה.
נראה שבשנים האחרונות מחפשים אצלנו שוערים ישראלים צעירים. היו ניסיונות לרכוש את גלזר וניראון, בעונה שעברה צרפתי הצטרף לנוער.
בהצלחה.
מבחינתנו זה נשמע מעולה שיש שוער שלישי כזה, אבל למה שהוא ירצה להיות שוער שלישי? הוא מודע לזה שיכול להיות שהוא לא ישחק אפילו דקה?Itay כתב: ↑21 יולי 2021, 14:24השוער ניב אליאסי חתם במועדון ל-5 שנים