תיכנס לעמוד של תגובות אפשריות, הם העלו שם צילומים בלעדיים שצולמו מחר
ניקיטה רוקאביצה
Re: ניקיטה רוקאביצה
אני פשוט אשתוק. 
נערך לאחרונה על ידי MELI ב 15 יולי 2021, 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תשמעו
כיף לחזור
אני רואה את הדיווחים על רוקאביציה ולא מצליח להבין את רמת החרטוט של וסרמיליה
הבנאדם דורש חוזה 400k לשנתיים יש עליו מיסוי ישראלי
זה בערך פי 2.5 ממה שאלונה מוכנה לשלם
כיף לחזור
אני רואה את הדיווחים על רוקאביציה ולא מצליח להבין את רמת החרטוט של וסרמיליה
הבנאדם דורש חוזה 400k לשנתיים יש עליו מיסוי ישראלי
זה בערך פי 2.5 ממה שאלונה מוכנה לשלם
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לדעתי הוא ירד מהעץ הוא הבין שהגיל לא משחק לטובתו חיפה לא בתמונה מכבי גם לא בתמונה כבר הוא לא מעניין אותם הם מתרכזים בציבוטה וחלוץ זר
מיכה אנסה שגיב וניקיטה (ועל הספסל אלטון, שכטר וספורי) זאת התקפה שבתיאוריה לא נופלת לא מחיפה ולא ממכבי.
- simply-red
כל השמות שהוזכרו חוץ מניקיטה (שלא יגיע) לא סקוררים. גם שכטר לא יעמיד מספרים שיגרמו לך לתפוס את הראש, אני בכלל מהמר שהוא יסיים בפחות מעונה ממוצעת של שהר אצלנו (שזה 13-14). אולי למישהו זה יתפוצץ אבל אל תסמוך על זה ששחקנים בגילאים כאלה פתאום יכפילו את המספרים שהיו רגילים להעמיד
בקיצור, בתיאוריה זה נחמד אבל דבר איתי תכלס.
אנסה ויחזקאל יכולים לתת בכיף 10 שערים כל אחד בעונה, ורוקאביצה זה רוקאביצה.
מסכים שהכל בתיאוריה, אבל אני מזכיר לך שגם בוזגלו/טוני/בן שהר/מליקסון לא היו בתיאוריה מפציצים.
מסכים שהכל בתיאוריה, אבל אני מזכיר לך שגם בוזגלו/טוני/בן שהר/מליקסון לא היו בתיאוריה מפציצים.
הבעיה בקישור. יש מוסר אחד (מיכה) ואין שחקן קו (אלא אם אנסה יעשה אצלנו שדרוג מטורף) שיוצר מצבים מכניסה לאמצע או קרוס טוב.
מה שיוצא זה שאין מספיק מי שיפטם את החלוצים. רוקאביצה לא יוצר לעצמו. שכטר כן, אבל בדעיכה משמעותית ולדעתי אמור להיות ג'וקר מהספסל ושגיב עדין מבולגן מאוד ולא מספיק ישיר בהקשר יצירת בעיטות לשער.
עוד לא דיברתי על מגנים שגם לא יוצרים מספיק וזה מבלי להתייחס לעובדה שרוני לוי בונה תכניות משחק מאוד שבלוניות.
אני עדין לא רואה איך אנחנו פורצים בונקרים.
אם לא ינחתו פה שני זרים שמעל הרמה של הקבוצה משמעותית, אין פה סיכוי ליותר ממקום שלישי בעונה מתסכלת ומשעממת רצח.
שזה אומר?...