ניקיטה רוקאביצה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ניקיטה רוקאביצה
נתן חצי עונה אדירה אחרי עונה אדירה לפני כן.
ברור שיש סימני שאלה לאור חצי העונה השנייה והגיל, אבל הקורונה והפציעות הם אחלה תירוץ לאותה יכולת.
רוקאביצה הוא הימור שמועדון כמו שלנו צריך לקחת בשוק הנוכחי.
ברור שיש סימני שאלה לאור חצי העונה השנייה והגיל, אבל הקורונה והפציעות הם אחלה תירוץ לאותה יכולת.
רוקאביצה הוא הימור שמועדון כמו שלנו צריך לקחת בשוק הנוכחי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קשה לי להאמין שישלמו לו מה שהוא רוצה
להגיד בית אבות זה קצת קיצוני
אגב זרים שיגיעו העונה נניח חלוץ, זה יהיה ליותר משנה וחצי?
אין באמת פרוספקטים שאתה יכול לבנות עליהם לשנים קדימה ומה שמביאים כרגע זה הרבה נסיון שחקנים כמו טיבי שכטר מיכה זה שדרוג
נקווה לזרים טובים שיעשו הבדל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא הרוויח בחיפה בין 230 - 250 אלף דולר לעונה.
לפי הפרסומים המחלוקת היא על אורך החוזה, הוא רוצה שנתיים וחיפה בגלל הגיל שלו וחצי העונה האחרונה מוכנה רק שנה.
במציאות שבה דין דוד נמכר ב1.1 מיליון יורו ואנחנו כבר היינו מוכנים לשלם מיליון שקל על גנאים הנגר זה מחיר מציאה לחלוץ כמו רוקאביצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
+1Sir Alex Ferguson כתב: ↑29 יוני 2021, 11:14הוא הרוויח בחיפה בין 230 - 250 אלף דולר לעונה.
לפי הפרסומים המחלוקת היא על אורך החוזה, הוא רוצה שנתיים וחיפה בגלל הגיל שלו וחצי העונה האחרונה מוכנה רק שנה.
במציאות שבה דין דוד נמכר ב1.1 מיליון יורו ואנחנו כבר היינו מוכנים לשלם מיליון שקל על גנאים הנגר זה מחיר מציאה לחלוץ כמו רוקאביצה.
הרבה זמן לא הבאנו שחקן בן 33 במחיר מופקע.
דעתי בקצרה על רוקאביצה היא שמכבי חיפה עושה את אותה הטעות שעשינו עם הובאן,יותר מתייחסים לגיל ופחות לתפוקה.
רוקאביצה בשתי העונות הקרובות שווה קל 15 גולים בעונה ואני לא רואה את דוד או שהר מתקרבים למספרים האלה.
ולכן אם יש לנו הזדמנות כאן צריך ללכת עליה,גם כי אתה מקבל משהו מוכח,גם מפנה לך מקום של זר בעמדת החלוץ וגם כי זה נראה שהסכום לא בשמיים.
רוקאביצה בשתי העונות הקרובות שווה קל 15 גולים בעונה ואני לא רואה את דוד או שהר מתקרבים למספרים האלה.
ולכן אם יש לנו הזדמנות כאן צריך ללכת עליה,גם כי אתה מקבל משהו מוכח,גם מפנה לך מקום של זר בעמדת החלוץ וגם כי זה נראה שהסכום לא בשמיים.
חושב שההיסוס של חיפה הוא מחצי העונה האחרונה שהראתה ירידה גדולה ביכולת.אדום זקן כתב: ↑29 יוני 2021, 13:08דעתי בקצרה על רוקאביצה היא שמכבי חיפה עושה את אותה הטעות שעשינו עם הובאן,יותר מתייחסים לגיל ופחות לתפוקה.
האם זה בגלל הפציעה בגלל הגיל, או שילוב?? על פי חצי העונה הראשונה לא היו מהססים להחתים...
אני חושב שהגיל משפיע על חלוץ יותר מאשר על בלם לדוגמא.
נגיד ככה
רוקאביצה מול שכטר מי שיותר זול אצלנו פשוט מאוד
רוקאביצה מול שכטר מי שיותר זול אצלנו פשוט מאוד
שכטר לא בא להיות חלוץ מוביל, רוקביצה אם יבוא כן אז השוואה לא רלוונטית.
בנוגע לשחקן עצמו הוא כרגע מעוניין בחוזה גבוה מה שגרם לחיפה לרדת ממנו וגם למכבי כרגע לא להציע עליו כלום.
שוב אומר אפשר לבקר את ההנהלה ויש על מה אבל לא בכל מחיר.
אני בד"כ לא מבקר אבל במקרה הזה חבל שלא מנסים
- ForeverRed
מכבי חיפה יורדת מרוקאביצה.
מביאים?
מביאים?
תלוי בסכומים שהוא מבקש. אבל בעיקרון כן. חיפה עושים פה טעות. רוקאביצה סקורר מוכח ויש לו תיאום נהדר עם שרי וחזיזה.