בסכומים שהוא רוצה רק מכבי תל אביב מחתימה שחקנים,חס וחלילה לא משווה אבל עדיף אחד תותח זהבי/טוני/ניקיטה בשכר מנופח מאשר להתחיל להביא פה חתולים זרים בשק וכל מיני דוידים/ספורים/זריהנים/מרסלו במיליונים (והרשימה עוד ארוכה מאוד)
עם כל הכבוד לעונה וחצי הנהדרות שלו זו לא פחות מחוצפה לשים אותו ליד השניים האלה ברשימה אחת
לא יודע אם על הפרק אבל בהחלט מקווה שהוא יהיה במידה וייכשלו המאמצים למצוא זר, לדעתי הוא מאוד מוכשר וביחד עם אנסה מיכה ויחזקאל יכול להיווצר פה תלכיד טוב.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 28 יוני 2021, 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם כל הכבוד לעונה וחצי הנהדרות שלו זו לא פחות מחוצפה לשים אותו ליד השניים האלה ברשימה אחת
גם על זהבי וטוני אתה יכולתה לרשום את זה אחרי עונה וחצי(וטוני כבר אז היה מקבל חוזה לעוד 5 שנים וכולם יודעים איך זה נגמר)והם גם עשו את הפריצה הרבה יותר צעירים
במכלול, הוא שחקן עם טכניקה טובה ויכולות לשחק לא רק במעבר ולא רק על הקו, אלא כחלוץ שני, בתוך הרחבה, בדריבל על הבלם, בזריזות ולאו דווקא מהירות.
הוא שחקן נחמד סה״כ ודי שונה מאנסה (עד כמה שצפיתי באנסה)
צפיתי בו לא מעט בעונה ההיא בבני יהודה.
לא זכור לי שהפרמטרים שאתה מדבר עליהם עמדו למבחן.
תאורטית אולי הוא מסוגל, גם לאנסה יש הברקות על שטח קטן. מעשית? לא יודע.
אני גם לא רואה את רוני לוי עולה עם שני חלוצים שאחד מהם הוא ציבוטה וכנף אחר בשמאל. אבל אולי זה רק אני.
אתה לא מביא שחקן אגף לקבוצה חסרת אגפים במיליון יורו כדי לתקוע אותו כחלוץ שני. יש מספיק חורים לטפל בהם.
לדעתי הוא בכלל לא על הפרק. חבל על האנרגיות.