ברוך הבא, היה שוער נחמד בעברו, בהצלחה.
הצוות המקצועי
Re: הצוות המקצועי
שי הס חתם כמאמן השוערים של הקבוצה ויצטרף לצוות המקצועי.
שי הס אמר: "אני מאושר לחתום במועדון הכדורגל הפועל באר שבע. אני מצטרף למועדון גדול עם חזון ואתגרים שעומדים בפנינו ואעשה הכל כדי לתרום להצלחת הקבוצה".
המנהל המקצועי, אליניב ברדה: "אני שמח ומברך על הצטרפותו של שי לצוות שלנו. אני בטוח שהוא יהיה משמעותי מאד במערך שנבנה פה הקיץ ויקדם אותנו בדרך להשגת היעדים שלנו".
מאמן הקבוצה, רוני לוי אמר: "אני מברך את שי על הצטרפותו לצוות המקצועי. מצפה לנו יחד עבודה רבה והכנות אינטנסיביות כבר בימים הקרובים ושי הוא תוספת כוח משמעותית. אני מאחל לו הצלחה רבה ויודע שהוא יתרום רבות באתגרים הניצבים בפנינו".
בהזדמנות זו, נודה למאמן השוערים בעונה החולפת, גילי בן נחום, על התקופה במועדון. בהצלחה בהמשך הדרך.
מההודעה הזאת אני לוקח את הכניסה הרשמית של ברדה כמנהל מקצועי. בהצלחה
שי הס אמר: "אני מאושר לחתום במועדון הכדורגל הפועל באר שבע. אני מצטרף למועדון גדול עם חזון ואתגרים שעומדים בפנינו ואעשה הכל כדי לתרום להצלחת הקבוצה".
המנהל המקצועי, אליניב ברדה: "אני שמח ומברך על הצטרפותו של שי לצוות שלנו. אני בטוח שהוא יהיה משמעותי מאד במערך שנבנה פה הקיץ ויקדם אותנו בדרך להשגת היעדים שלנו".
מאמן הקבוצה, רוני לוי אמר: "אני מברך את שי על הצטרפותו לצוות המקצועי. מצפה לנו יחד עבודה רבה והכנות אינטנסיביות כבר בימים הקרובים ושי הוא תוספת כוח משמעותית. אני מאחל לו הצלחה רבה ויודע שהוא יתרום רבות באתגרים הניצבים בפנינו".
בהזדמנות זו, נודה למאמן השוערים בעונה החולפת, גילי בן נחום, על התקופה במועדון. בהצלחה בהמשך הדרך.
מההודעה הזאת אני לוקח את הכניסה הרשמית של ברדה כמנהל מקצועי. בהצלחה
- ForeverRed
ומאמן כושר, מה איתו?
מנהל מקצועי שלא קובע דבר הוא לא מנהל מקצועי.
ברוש ימשיך עם מאמן כושר חדש שיגיע במקום בן שמחון.
תראה, לאליניב אין מניירות, הוא לא בנוי על תקשורת, על ספינים ועל תקשורת עם פרשנים כאלה ואחרים כמו מאמנים רבים בארץ. התכונה הכי חשובה אצלו שהוא באופיו משפיען, מנהיג ווינר ובמקום שהוא לא ירגיש בעל החלטה לדעתי הוא גם לא יהיה.
שאתה שומע "רוני לוי רוצה את הרוש..." אתה חושב שאליניב לא שם אבל אני בטוח שזה נובע מזה שרוני לוי פשוט איש כדורגל ישראלי מצוי של שנות ה-80. בפירוש אני גם יודע שיש חיפושים קדחתניים בלתי מתפשרים על זרים ברמה גבוה.
אני מתפלל שאלוהים יתן לאלונה את התבונה לנצל את הניסיון והקשרים של אליניב בשביל להקים מועדון עם שרשרת התפתחותית ממחלקת נוער ועד לבוגרים, שיתווה אמון בצעירים ושיבסס חשיבה טכנולוגית במועדון.
+100talb55 כתב: ↑07 יוני 2021, 18:20תראה, לאליניב אין מניירות, הוא לא בנוי על תקשורת, על ספינים ועל תקשורת עם פרשנים כאלה ואחרים כמו מאמנים רבים בארץ. התכונה הכי חשובה אצלו שהוא באופיו משפיען, מנהיג ווינר ובמקום שהוא לא ירגיש בעל החלטה לדעתי הוא גם לא יהיה.
שאתה שומע "רוני לוי רוצה את הרוש..." אתה חושב שאליניב לא שם אבל אני בטוח שזה נובע מזה שרוני לוי פשוט איש כדורגל ישראלי מצוי של שנות ה-80. בפירוש אני גם יודע שיש חיפושים קדחתניים בלתי מתפשרים על זרים ברמה גבוה.
אני מתפלל שאלוהים יתן לאלונה את התבונה לנצל את הניסיון והקשרים של אליניב בשביל להקים מועדון עם שרשרת התפתחותית ממחלקת נוער ועד לבוגרים, שיתווה אמון בצעירים ושיבסס חשיבה טכנולוגית במועדון.
עוזר מאמן יש, עכשיו רק צריך מאמן טוב ואנחנו מסודרים 

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שי הס, מאמן השוערים החדש (בשנים האחרונות עבד במחלקת הנוער של מכבי תל אביב עם אובראוב).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אריק בנאדו על סף חתימה כעוזר מאמן.
יותר מדי מכבי חיפה בעיניים...
יותר מדי מכבי חיפה בעיניים...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני עד עכשיו זוכר מה שהוא אמר שירדנו ליגה בפעם האחרונה, שהוא לא יצטרך לנסוע לפה.
אירוניה במיטבה
אירוניה במיטבה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
איזה צלם של זהות הייתה בתקופה של בכר?
מה אתם רוצים את שמעון ביטון עוזר?
מה אתם רוצים את שמעון ביטון עוזר?