ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply-red

Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי simply-red »

Sir Alex Ferguson כתב:
27 מאי 2021, 13:00
הווינר הכי גדול אצלנו ואחד השחקנים היותר נאמנים אצלנו.
היה הראשון להסכים לקצץ ולא רק לקצץ אלא 50% ועוד לשנה וחצי!
אחרי הזכייה בגביע כשחצי מהאוטובוס מתנהג באדישות כי הוא כבר סגור במכבי חיפה (הצוות המקצועי) וקבוצות אחרות לעונה הבאה, הוא לוקח רמקול נייד ואומר לכולם קדימה היום חוגגים עד הבוקר תתחילו לחייך ומתחיל להריץ צחוקים.
כולם כבר מכירים את הסיפור שהמשטרה נתנה הוראה לשחקנים מהאוטובוס לנסוע לבית ובגלל ההתנגדות שלו בסוף הסיעו את השחקנים לחגוג עם הקהל את הזכייה בגביע.
כל כך הרבה משחקים שהוא היה מהיחידים שהיה אכפת לו, שרץ, התאמץ, השאיר הכל על המגרש בזמן ששחקנים אחרים אצלנו שמו פס ולא נתנו אפילו עשירית ממה שהוא נתן.
אז נכון, הוא חמום מוח, ויצטרכו לעבוד איתו על זה (לפי אלונה כבר עובדים איתו על זה), אבל אפשר לחשוב הוא משחק באירופה הקלאסית ולא בליגה של ערסים (ריקן, בן חיים, שכר, אפילו יחזקאל שהגיב למילים שזרק עליו באגרוף שפצע אותו).
שכחתם כניראה את כל הזמן שדיברנו על זה שחסר לנו שחקן שאכפת לו כמו שאכפת לנו, שנותן את הדם במגרש, שלא נותן לשחקנים יריבים לדרוך עלינו.
יש בזוסואה חסרונות, אבל גם הרבה יתרונות. שחקן באיכות שלו היה יכול בקלות למצוא קבוצה אחרת שתקח אותו בתקופת הקורונה, בטח ב50% שכר, גם בישראל. היה בקלות יכול לעזוב את ישראל לאור אוסף הגרוטאות ששיחקו איתו השנה ולאור הצורה שבה השופטים וההתאחדות חיפשו אותו.
אבל זוסואה נשאר נאמן לנו, וכן לזוסואה יש את החסרונות שלו אבל הוא גבר, ואכפתי, ונאמן, ומקצוען פי אלף משחקנים אחרים וישחק בשבילנו על המגרש בזמן ששחקנים אחרים יזרקו. ושימו לב שלא אמרתי מילה על הנושא המקצועי והעובדה שהוא עילוי, כי כל הדיבורים כאן הם על האופי שלו ועל שחלק מהשחקנים לא אוהבים אותו (אחלה שחקנים שמדליפים הכל לתקשורת, אחלה שחקנים שבתקופת הקורונה שמו פס על האוהדים והמועדון, אחלה שחקנים שעושים טובה במגרש אם הם נותנים ספרינט פעם בחצי שעה), אבל הרבה מהאנשים שאני מכיר וקשורים למועדון בדרך כזה או אחרת אומרים שהוא גבר שבגברים, שהוא מבחינה אופי ומנטליות מרים את כל המועדון פעם אחר פעם, שהוא מקצוען מהרמות הכי גבוהות, שעם כל הבעיות שלו, המון אנשים במועדון מאוד מאוד מאוד אוהבים אותו.
ולמרות הכל זה הקש ששבר את גב הגמל.
קשה לי להאמין שאלונה תשאיר אותו לאור כל ההיסטוריה של זוס אצלנו והלחץ הציבורי. היא לא תעמוד בזה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

simply-red כתב:
27 מאי 2021, 14:14
ולמרות הכל זה הקש ששבר את גב הגמל.
קשה לי להאמין שאלונה תשאיר אותו לאור כל ההיסטוריה של זוס אצלנו והלחץ הציבורי. היא לא תעמוד בזה.
מה זה ה״זה״ הזה?
היית שם?ספר לנו מה קרה שנדע גם.

לאוהדים שלנו לא צריך לספק כדורגל טוב. מספיק שיש דרמות ודברים כאלה שיוכלו להאשים מישהו, זה כמו אורגזמה בשבילם.
מזכיר שאף אחד חוץ מאנשי המועדון לא יודע מה קרה בכלל. אבל השופטים בפורום כבר שפטו את המקרה.
״הלחץ הציבורי״. איזה אוהדים מביכים יש לנו אלוהים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:
27 מאי 2021, 14:19
מה זה ה״זה״ הזה?

לאוהדים שלנו לא צריך לספק כדורגל טוב. מספיק שיש דרמות ודברים כאלה שיוכלו להאשים מישהו, זה כמו אורגזמה בשבילם.
מזכיר שאף אחד חוץ מאנשי המועדון לא יודע מה קרה בכלל. אבל השופטים בפורום כבר שפטו את המקרה.
הגיעו למצב של מכות של ממש כמו בשכונה ( לפי מה שכתוב אז תחסוך ממני את ההיית שם המביך שלך ואל תיהיה נאיבי)

מבחינתי יחזקאל חיב לעוף וגם גוסוואה כי הוא מעורב ביותר מידי חרא.

מכות אשכרה מכות לפני משחק סופר חשוב ! מבין ?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אני מבין שיש פה אנשים שכל מה שמעניין אותם זה קצת אקשן על חשבון הקבוצה. מאז ומתמיד.
במקום להתלכד ולתת למועדון לפתור את זה(גם אם מה שתואר נכון - קנס כבד, פעילות ציבורית והמשך טיפול - זה לגמרי מספיק), עושים וברשת מיני קמפיין שלא היה מבייש את מוטי פשכצקי.

כל הקשקושים האלה על רודה בשחקנים אני שומע ושמעתי על כל כוכב שאי פעם שיחק.
מסי, רונאלדו, ג’ורדן, בראיינט, איברהימוביץ׳ וכו׳ וכו׳. על כולם מספרים שהם רודים ומתעללים בשחקנים ששיחקו איתם.
הדבר היחיד שצריך לעשות זה את האלימות מכל סוג שהיא. כל עוד הוא מודע לבעיה והולך לטיפול ומתקדם - אני איתו.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 27 מאי 2021, 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:
27 מאי 2021, 14:28
אני מבין שיש פה אנשים שכל מה שמעניין אותם זה קצת אקשן על חשבון הקבוצה. מאז ומתמיד.
במקום להתלכד ולתת למועדון לפתור את זה(גם אם מה שתואר נכון - קנס כבד, פעילות ציבורית והמשך טיפול - זה לגמרי מספיק), עושים וברשת מיני קמפיין שלא היה מבייש את מוטי פשכצקי.
מי שעושה קמפיינים מגזים
אני בסה"כ מביע דעה בפורום אוהדים.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אל תחמיא לעצמך לא דיברתי עליך

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:
27 מאי 2021, 14:30
אל תחמיא לעצמך לא דיברתי עליך
למה לא? מגיעות לי מחמאות

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

izguy83 כתב:
27 מאי 2021, 14:04
בול שמעון.
להגיע למצב הזה שעתיים לפני המשחק הכי חשוב העונה, זה להשתין מהמקפצה הגבוהה הזו באולימפיאדה.

אחת הסיבות שלא שרנו לו אתמול הייתה בדיוק זה, העובדה שההתנהגות שלו פגעה בנו במשחק חשוב מאוד ולא מגיע לו פרס על זה.

talb55 כתב:
27 מאי 2021, 13:54
לכל המצדדים בזוס,
תחשבו מה אם הייתם אתם השחקנים שלידו, מה אם הייתם בני משפחתם.

כאחד ששיחק כדורגל כל נעוריו בקבוצות של הפועל, גורם שלילי בחדר ההלבשה פוגע בביצועים איך שלא תהפכו את זה.

אני פשוט מנסה להראות את התמונה הגדולה, כי התקשורת שמחפשת כותרות מחפשת רק את השלילי.
גורם שלילי בחדר הלבשה? אולי העובדה שהוא מאמץ ומלווה כבר תקופה ממושכת ילד עם אוטיזם ותורם באופן קבוע לנזקקים מלמדת את האנשים אצלנו בחדר הלבשה שיעורים להתנהגות נכונה בחיים גם כשאתה הכוכב הכי גדול בליגה?
אולי העובדה שהוא ווינר וחזק מנטלית ובעיקר מקצוען גדול תורמת לחדר ההלבשה שלנו שבעבר (זריהן) ובהווה (חטואל) היה עם שחקנים סופר חובבנים שהתנהלו בצורה לא מקצוענית ולא ספורטיבית?

לא חושב שהמועדון יקבל ביקורת גדולה מידי אם יחליט לוותר על זוסואה לאור כמות התקריות שלו. אבל מבחינתי, כמלול, גם הדברים שמספרים עליו מחוץ לכדורגל, גם באימונים ובחדר הלבשה, גם האופי והמנטליות, וכמובן הנושא המקצועי, לדעתי צריך להשאיר אותו.
גם מבחינה כלכלית, יהיה קשה מאוד למועדון למכור מנויים וכרטיסים בלעדיו. אתמול שמעתי את השידור של המשחק ברדיו דרום (כי פיספסתי את 5 הדקות הראשונות בזכות משטרת ישראל והצורך שלה להפוך כל אירוע ספורט למשהו מסובך ומסורבל), והם עדכנו שמספר הצופים שהגיעו אתמול לאיצטדיון בפועל היה נמוך ממספר הכרטיסים שנמכרו כי היו אוהדים עם כרטיס שהחליטו לא להגיע אחרי ההודעה שזוסואה מושעה.

אני אוהד יונייטד, ואני אהבתי מאוד מה שהמועדון עשה כשקאנטונה נתן בעיטת קונג-פו לאוהד יריבה. אחרי שההתאחדות הודיעה שהוא מורחק לשנה שלמה, יונייטד הודיעה שהיא החתימה אותו לחוזה חדש לשלוש שנים נוספות. אחרי שנת ההשעיה שבה יונייטד איבדה את האליפות, הוא חזר והוביל את יונייטד לזכייה באליפות ובגביע (שער ניצחון דקה 90 בגמר מול ליברפול), וסך הכל לשלוש אליפויות בארבע שנים (כשהוא גם מקבל את סרט הקפטן).
דרך אגב קאנטונה, כמו זוסואה, היה חמום מוח. לפני הבעיטה באותו אוהד של קבוצה יריבה, הוא ירק על אוהד לידס, קילל שופט במשחק ליגת אלופות, הלך מכות עם שוטר בטורקיה, פיצץ משחק אימון בקדם עונה מול ריינג'רס כשהוא מפרק שחקנים על ימין ועל שמאל, כשגם באותו משחק שתקף אוהד הוא הורחק אחרי שפגע בשחקן יריבה ללא כדור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oren2792

שליחה על ידי oren2792 »

לא נכנס לסיבות של בעד ונגד. אני אוהד כדורגל שמצדיק את הסטיגמות - אני שטוח ולא מונע מדברים עמוקים או מדברי מומחים וחכמים. אני אוהב את הקבוצה ורוצה שישחקו בה השחקנים הכי טובים שאפשר להביא כי אני רוצה שהקבוצה תצליח מעל הכל.

קנס גדול (מאוד), פעילות חינוכית כלשהי ואני אומר כן לפרחח (וגם כן לבועל הקטינות). לפעמים צריך לחבק גם כשקשה וגם שנראה שכלו כל הקיצים. איך אלונה אומרת - זה לא מועדון זאת משפחה.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

CrazyRed7 כתב:
27 מאי 2021, 14:19
מה זה ה״זה״ הזה?

יודעים מה קרה
יש הרבה הדלפות ופירסומים בכל אמצעי התקשורת, מספיק שהשם של זוזוואה מופיע בכל מקרה שלילי שקשור למועדון שלנו, לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ולדעת שיש פה עסק עם בחור בעייתי, עכשיו השאלה אם בקבוצה רוצים ללכת איתו למרות כל הרעש שהוא מייצר או שבוחרים להיפרד.
אני כתבתי שלדעתי אלונה לא תוכל להבליג אחרי המקרה האחרון, זכותי לחשוב כך? מקובל עליך או לא זב"ש.

מזל שיש לנו אותך פה תאמין לי
המשתמש הכי מביך ומעיק בפער.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חולה עליו, אבל בסופו של דבר מועדון ששואף לרוץ קדימה לא יכול להסתמך על נער מכ"מ שעשוי בכל רגע נתון וטעון לשחרר מרפק לפנים של יור ההתאחדות ולהפסיד חצי עונה.

זה לא עובד ככה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

מקרה מבאס מאוד הבחור הזה.
כבר הפנמתי שאיתו ועם מיכה ועם איזה חלוץ וכנף זר אפשר לעשות פלאים עונה הבאה.
הרבה פעמים השחקנים המובילים הם בעייתי, בדיוק כמו שזלטאן חשף על מסי (והוא בעצמו לא הכי קל בעולם), כמו ריקלמה בבוקה ואפילו נמני בארץ שהיה שונא צעירים ומאמלל אותם.
אבל פה יש משהו מעבר ולא רואה שישאירו אותו אם הפרסומים האחרונים על הקומקום וכאלה נכונים. זה כבר מעבר לירד על יחזקאל ופתאום שוגרה לעברו פצצה לראש

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

simply-red כתב:
27 מאי 2021, 15:36
יודעים מה קרה
יש הרבה הדלפות ופירסומים בכל אמצעי התקשורת, מספיק שהשם של זוזוואה מופיע בכל מקרה שלילי שקשור למועדון שלנו, לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין ולדעת שיש פה עסק עם בחור בעייתי, עכשיו השאלה אם בקבוצה רוצים ללכת איתו למרות כל הרעש שהוא מייצר או שבוחרים להיפרד.
אני כתבתי שלדעתי אלונה לא תוכל להבליג אחרי המקרה האחרון, זכותי לחשוב כך? מקובל עליך או לא זב"ש.

מזל שיש לנו אותך פה תאמין לי
המשתמש הכי מביך ומעיק בפער.
אתה פשוט אידיוט שימושי.
לא נורא, מתישהו תבין את זה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מצטער, אפילו לי קשה ליישר קו עם ההתנהלות הזאת למרות שמדובר בשחקן שמקצועות סופר קשה לוותר עליו. מה שהיה שם ולא משנה לפי איזו גרסה זו שכונה שלא קשורה לכדורגל מקצועני ועל אחת כמה וכמה לא למועדון גדול, שניהם צריכים לעוף מפה על טיל

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מבין את אלה שדעתם בנושא חלוקה.
לא מצליח לקבל את אלה שמתייצבים באופן חד צדדי מאחורי זוסווה ומגנים עליו בחירוף נפש כמו מעודדות בקולג'.

מה פאקינג נסגר איתכם? אתם באמת לא מבינים את הבעיה?

שלח תגובה