חנקת

מקום 4 לא ריאלי? לבקש יותר מניצחון אחד אחרי תקופה כל כך ארוכה לא ריאלי? כשהוא חתם ויתרת מראש על המטרות שלך העונה? ויתרת על הכרטיס לאירופה שעם הדירוג שלך יכול להיות שווה שלב בתים? מצטער, דווקא ממך אני מצפה לגישה ווינרית. רוני לוי צריך להיבחן גם על העונה הנוכחית, ועד עכשיו הוא נכשל (בלי שני המשחקים מול חיפה ומכבי הייתי אומר גם כישלון חרוץ), לא רק בתוצאות גם בעוד פרמטרים.אדום זקן כתב: ↑22 מאי 2021, 08:51סיסמאות..
עאלק מאמן צעיר ורענן...
למה מה אתה מחתים פטרוזיליה בתור מאמן?
חוץ מזה לתת לך לבקר את רוני לוי זה בערך כמו לתת לסדי בן שטרית להעביר רשמים על נתניהו.
אמרנו מהיום הראשון,רוני לוי יבחן בעונה הבאה וזהו.
עד אז תפסיקו לעייף אותנו מהרטינות שלכם ותאמין לי שאם הוא לא יצליח שנה הבאה ובוא נקווה שכן נבקר אותו לא פחות ממך.
להגדיר כישלון על תקופה של 4 חודשים, זה כישלון של מועדון.Sir Alex Ferguson כתב: ↑22 מאי 2021, 11:45מקום 4 לא ריאלי? לבקש יותר מניצחון אחד אחרי תקופה כל כך ארוכה לא ריאלי? כשהוא חתם ויתרת מראש על המטרות שלך העונה? ויתרת על הכרטיס לאירופה שעם הדירוג שלך יכול להיות שווה שלב בתים? מצטער, דווקא ממך אני מצפה לגישה ווינרית. רוני לוי צריך להיבחן גם על העונה הנוכחית, ועד עכשיו הוא נכשל (בלי שני המשחקים מול חיפה ומכבי הייתי אומר גם כישלון חרוץ), לא רק בתוצאות גם בעוד פרמטרים.
לא נכנס כרגע לנושא המחליף, אבל אני בגישה שאם מאמן נכשל צריך להחליף אותו. לא מגיע לו פרס או להמשיך רק בגלל שרוב השוק מלא במאמנים נוספים שהם לא מספיק טובים.
עם התקציב שלנו אפשר למצוא מאמן ישראלי טוב יותר (בלבול) או מאמן זר טוב יותר (אפשר גם ללכת על כאלה שהצליחו במכבי כמו פאקו או גארסיה).
אני מסכים שהתוצאות שלו גרועות,ממש גרועות.Sir Alex Ferguson כתב: ↑22 מאי 2021, 11:45מקום 4 לא ריאלי? לבקש יותר מניצחון אחד אחרי תקופה כל כך ארוכה לא ריאלי? כשהוא חתם ויתרת מראש על המטרות שלך העונה? ויתרת על הכרטיס לאירופה שעם הדירוג שלך יכול להיות שווה שלב בתים? מצטער, דווקא ממך אני מצפה לגישה ווינרית. רוני לוי צריך להיבחן גם על העונה הנוכחית, ועד עכשיו הוא נכשל (בלי שני המשחקים מול חיפה ומכבי הייתי אומר גם כישלון חרוץ), לא רק בתוצאות גם בעוד פרמטרים.
לא נכנס כרגע לנושא המחליף, אבל אני בגישה שאם מאמן נכשל צריך להחליף אותו. לא מגיע לו פרס או להמשיך רק בגלל שרוב השוק מלא במאמנים נוספים שהם לא מספיק טובים.
עם התקציב שלנו אפשר למצוא מאמן ישראלי טוב יותר (בלבול) או מאמן זר טוב יותר (אפשר גם ללכת על כאלה שהצליחו במכבי כמו פאקו או גארסיה).
+מיליוןאדום זקן כתב: ↑22 מאי 2021, 15:01אני מסכים שהתוצאות שלו גרועות,ממש גרועות.
אבל זה לא עניין של חיבה לרוני או לא זה עניין של הגינות.
בסוף על אף מה שמנסים לצייר לנו כאן בכדורגל הישראלי רוני לוי הוא מאמן בכיר וככזה כנראה שיש כאן משהו מעבר.
וככל שאני מזהה את זה אז יש כאן חבורת פיסחים שנשענת על מופרע אחד שכולנו מתפללים יום יום שעה שעה שכשהוא מגיע למשחק הוא יבוא במוזה טובה ולא יקבל אדום או ירביץ למישהו עם מקל.
ועד שהוא מגיע במוזה טובה הוא די תלוי בחבורת הפיסחים שמקיפה אותו שביניהם יושבים 3 זרים עם מספרים של שירן ייני בכל הקריירה בערך.
אז לאור כל זאת צריך גם להיות הוגנים ולהמתין בסבלנות לבנייה שלו,לשיטה שלו ולדרך שלו ולאחר מכן לבקר כמה שבא לנו.
הסיבה היחידה שמדברים עליו פה כמאמן בכיר זה החברים שלו בתקשורת. בדיוק כמו עם קלינגראדום זקן כתב: ↑22 מאי 2021, 15:01אני מסכים שהתוצאות שלו גרועות,ממש גרועות.
אבל זה לא עניין של חיבה לרוני או לא זה עניין של הגינות.
בסוף על אף מה שמנסים לצייר לנו כאן בכדורגל הישראלי רוני לוי הוא מאמן בכיר וככזה כנראה שיש כאן משהו מעבר.
וככל שאני מזהה את זה אז יש כאן חבורת פיסחים שנשענת על מופרע אחד שכולנו מתפללים יום יום שעה שעה שכשהוא מגיע למשחק הוא יבוא במוזה טובה ולא יקבל אדום או ירביץ למישהו עם מקל.
ועד שהוא מגיע במוזה טובה הוא די תלוי בחבורת הפיסחים שמקיפה אותו שביניהם יושבים 3 זרים עם מספרים של שירן ייני בכל הקריירה בערך.
אז לאור כל זאת צריך גם להיות הוגנים ולהמתין בסבלנות לבנייה שלו,לשיטה שלו ולדרך שלו ולאחר מכן לבקר כמה שבא לנו.
הכי בכיר אחרי בכר נ ק ו ד ה.
כבר נתתי לך שם אחד, בלבול.
אתה והגדרות זה לא משהו אה?
אז תסביר לי בבקשה מה זה אומר מאמן בכיר.אדום זקן כתב: ↑22 מאי 2021, 19:38אתה והגדרות זה לא משהו אה?
אם אני צריך להסביר לך מהי ההגדרה של מאמן בכיר בכדורגל הישראלי זה בעיה קשה.
ואגב אלונה לא החתימה את רוני לוי בשביל העונה הזאת.
שנה הבאה שיגיעו שחקנים קצת יותר בכירים שאני מקווה שאני לא צריך להסביר לך גם את ההגדרה הזאת צריך מאמן שיודע להחזיק סגל כזה.
בלבול הוכיח כבר שלא ובנוסף הוא מרבן במכנסיים בכל פעם שהוא מגיע למאני טיים ומימר שמימר וכל השמות האלה של מדריכי התעמלות כמו שקרא להם חברי כאן הם סיכון גדול פי כמה לבעלים שהולך להשקיע סכום כסף לא מבוטל.
בדר"כ זה אחד שיש אחריו תארים,אימון קבוצות צמרת בארץ ובחו"ל,בערך אבל.. אל תפוס אותי במילה.