ידיעות אחרונות : הפועל ב"ש בונה על דור דוידי לעונה הבאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ידיעות אחרונות : הפועל ב"ש בונה על דור דוידי לעונה הבאה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

messiah כתב:למה החלטת שדוידי הוא פח? ולמה החלטת שאסולין ואלקיים הם כשרונות מטורפים?
אני אגדיל ואומר : לאלקיים היו הרבה יותר הזדמנויות להוכיח את עצמו תחת גיא לוי מאשר לדוידי וביחס לתפקיד שלו
הוא היה אפס מוחלט.
נו באמת, אתה ראית אותם משחקים כמונו בשנה שעברה? אלקיים לקח את הצאנסים שנתנו לו בשתי ידיים. שער מצוין בבכורה מול לוד, עוד בישול במשחק לאחר מכן, עוד צמד משחקים מצוין נגד אחי נצרת במשחקים מכריעים, איפה ראית שהבחור לא טוב? לא לדבר על כך שהבחור כמעט לבד הצליח למנוע מהנוער לרדת ליגה.

דוידי? אני אישית מאמין בבחור, אבל אם באמת רוצים לתת לו את האפודה בשנה הבאה, קודם כל לא הייתי מפרסם זאת עכשיו, הדבר רק יפגע בקאלה, שנית, יהיו חייבים לתת לו הרבה מאוד משחקים בסיבוב האחרון (בפליאוף אמצע הטבלה שכניראה נגיע אליו) כדי שיצבור ניסיון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
red ron

שליחה על ידי red ron »

דור שוער טוב אני סומך עליו :כל הכבוד:

למה הדגל לא לבן אדום :דגל:

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

משה אוחיון כתב: נו באמת, אתה ראית אותם משחקים כמונו בשנה שעברה? אלקיים לקח את הצאנסים שנתנו לו בשתי ידיים. שער מצוין בבכורה מול לוד, עוד בישול במשחק לאחר מכן, עוד צמד משחקים מצוין נגד אחי נצרת במשחקים מכריעים, איפה ראית שהבחור לא טוב? לא לדבר על כך שהבחור כמעט לבד הצליח למנוע מהנוער לרדת ליגה.

דוידי? אני אישית מאמין בבחור, אבל אם באמת רוצים לתת לו את האפודה בשנה הבאה, קודם כל לא הייתי מפרסם זאת עכשיו, הדבר רק יפגע בקאלה, שנית, יהיו חייבים לתת לו הרבה מאוד משחקים בסיבוב האחרון (בפליאוף אמצע הטבלה שכניראה נגיע אליו) כדי שיצבור ניסיון.
אתה סתם מגזים משה - אתה מטבע הדברים בוחן את שחקני הבית בראייה שונה מאשר את שחקני הרכש.
אני בטוח שאם היית מסתכל בראייה אובייקטיבית על אותם משחקים "אגדיים" של אלקיים,היית מבין שהוא היה בינוני ומטה.
אלקיים לא עשה שום דבר מיוחד עד היום שמעיד שהוא סופרסטאר מקומי,אבל הנקודה שלי היא שבדיוק כמו שלדוידי
מגיע הצ'אנס כדי להוכיח את עצמו יותר ואולי לקנות את מקומו לעונה הבאה , כך גם ליוסי אלקיים/אסולין/דוידזאדה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

messiah כתב:
אתה סתם מגזים משה - אתה מטבע הדברים בוחן את שחקני הבית בראייה שונה מאשר את שחקני הרכש.
אני בטוח שאם היית מסתכל בראייה אובייקטיבית על אותם משחקים "אגדיים" של אלקיים,היית מבין שהוא היה בינוני ומטה.
אלקיים לא עשה שום דבר מיוחד עד היום שמעיד שהוא סופרסטאר מקומי,אבל הנקודה שלי היא שבדיוק כמו שלדוידי
מגיע הצ'אנס כדי להוכיח את עצמו יותר ואולי לקנות את מקומו לעונה הבאה , כך גם ליוסי אלקיים/אסולין/דוידזאדה.
סופרסטאר או לא סופרסטאר ייקבע לאורך זמן, אבל אלקיים בהחלט נתן הופעות מאוד מרשימות שהוא שיחק, בטח לעומת בכורות של שחקנים צעירים שאני זוכר. לא זוכר את הניצחון 3-1 על הפועל רעננה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

messiah כתב:
אתה זה עם הראייה השונה והלא מציאותית.
אתה זה שמצפה שכל שחקן בית יהיה יוסי בניון או אליניב ברדה בזמן שהסגל שלנו מפוצץ בשחקני רכש שבשיאם הם בינונים.
יוסי אלקיים לקח שנה שעברה את הנוער על הגב. ראיתי את הבחור מול הנוער של מכבי חיפה שדרס את הליגה ולקח אליפות והוא היה דרגה מעל כולם כולל שחקני מכבי חיפה.
שבוע אחרי זה הוא עשה בכורה בגביע הטוטו שבו הוא כבש.
לאחר מכן הוא עשה בכורה בליגה מול לוד וכבש בבעיטה חופשית את ה2-0 במשחק שהיינו בו ב10 שחקנים.
לאחר מכן עוד עוד משחקים שבהם יוסי אלקיים הראה שיש לו כדורגל, שיש לו המון כישרון, ושמגיעים לו הדקות להוכיח את זה.
מהשלישיה אסולין, דוידי ואלקיים (דוידזאדה עדיין לא קיבל דקות בליגה ולכן אני משאיר אותו מחוץ למשוואה) אלקיים לדעתי היה הטוב ביותר והציג את היכולת הגבוהה ביותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

דור דוידי במשחקים שקיבל הראה שהוא כישלון אחד גדול והוא לא מתאים
להיות שוער ראשון ובטח לא בליגת העל!
אלקיים לקח בשני ידיים כל הזדמנות שניתנה לו..
ואם אתם הולכים לפי משחק גביע הטוטו מול מכבי חיפה שהוא שיחק
''והראה יכולת טובה'' גם גלראסה שיחק בגביע הטוטו מול מכבי חיפה
''והראה יכולת טובה'' !
דור דוידי לא בנוי להיות שוער ראשון !!!

סמל אישי של משתמש
אורית מתוק

שליחה על ידי אורית מתוק »

היי לדעתי קאלה יהיה השוער הרשאון ושוער שני דור
אסור לזלזל בקאלה הציל אותנו הרבה
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הטמטום חוגג בהפועל באר שבע.
עושים טעות על גבי טעות.
את הצעד הזה היו צריכים לעשות כבר מהעונה הנוכחית - שהוגדרה כעונת מעבר ובנייה, במקום זה נתנו לעזורע לגזור עוד קופון על שחקן זר.
דור דוידי בהחלט היה יכול להספיק לנו בעונה שבה הליגה כל כך חלשה.
אבל משכבר הביאו את קאלה, איזו מן טפשות זאת לתת לו להבין שאחרי העונה הזאת הוא כבר לא יהיה כאן, ולא חשוב כמה טוב הוא יהיה? איפה השכל איפה???
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
איתיאל קריספין
Title: באר שבע בלב ובנשמה!

שליחה על ידי איתיאל קריספין »

אורי אדום בנשמה כתב:החלטה מצויינת.
מסכים איתך ב100%!

יאללה ב"ש! :דגל:

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

8red כתב:הטמטום חוגג בהפועל באר שבע.
עושים טעות על גבי טעות.
את הצעד הזה היו צריכים לעשות כבר מהעונה הנוכחית - שהוגדרה כעונת מעבר ובנייה, במקום זה נתנו לעזורע לגזור עוד קופון על שחקן זר.
דור דוידי בהחלט היה יכול להספיק לנו בעונה שבה הליגה כל כך חלשה.
אבל משכבר הביאו את קאלה, איזו מן טפשות זאת לתת לו להבין שאחרי העונה הזאת הוא כבר לא יהיה כאן, ולא חשוב כמה טוב הוא יהיה? איפה השכל איפה???
ניר, אני חושב שיש לדור דוידי הרבה מה ללמוד מטברטקו קאלה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שמעון, המשפט הזה לא נאמר גם בעונה שעברה, בשינוי קל של השם "אסי" במקום השם "קאלה"?
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה