כי הוא התנה את ההגעה שלו בהשתתפות באירופה?;המשוגע האדום כתב: ↑18 אפריל 2021, 14:15אחרי שכבר סיכם את תנאיו בחלון ההעברות, והיה נדמה שהעסקה תושלם בקיץ: במועדון החליטו להקפיא את המו"מ מול דור מיכה ולא ברור האם יש כוונה להשלים את העסקה מצד הפועל באר שבע.
הסיבה להקפאה היא ככל הנראה אי הבהירות בנוגע להשתתפות הקבוצה במפעלים אירופיים.
דור מיכה
Re: דור מיכה
כי כשלא מגיעים לאירופה יש פגיעה כלכלית מסוימת. מי שחושב שאין לזה השפעה טועה בענק.
לגבי מיכה זה כנראה החוזה האחרון, העתיד שלו עם כן אירופה לא אירופה פחות חשוב לו. הסכום בשורה התחתונה חשוב לו.
אמיתי?
איפה זה פורסם?
איפה זה פורסם?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם אבא של דור מיכה אישר את הפרסום לחבר.
כניראה בנתה על הכסף של אירופה (היינו אמורים להיות מדורגים במפעל עם קבוצות פחות חזקות) ובלעדיו תצמצם משמעותית השקעות.
כניראה בנתה על הכסף של אירופה (היינו אמורים להיות מדורגים במפעל עם קבוצות פחות חזקות) ובלעדיו תצמצם משמעותית השקעות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
כל עוד אמור להגיע בסכום מצחיק של 100k לא מבין למה תבוטל העסקה. במידה ואלונה תבין שהיא לא יכולה להשקיע בגלל אי הגעה לאירופה (פייר פליי) היא תגלגל את לוי מהמדרגות.
שמישהו יספר למועדון שמי שמשקיע מצליח ולא ההפך
גביע הטוטו בכל הכוח
עושה רושם שלפחות לא תהיה בעיה להשיג מנוי שנה הבאה...
לא הייתי מאלה שרצו להביא את מיכה בגלל התקרית אבל אם רוצים באמת להביא שחקנים מובילים אז מדובר בשחקנים בדמותו
לא הייתי מאלה שרצו להביא את מיכה בגלל התקרית אבל אם רוצים באמת להביא שחקנים מובילים אז מדובר בשחקנים בדמותו
אני מתקשה להאמין שהגעת דור מיכה תלויה בהגעה למפעל השלישי או הרביעי בחשיבותו באירופה.
יכול להיות שאני טועה אבל אולי המסר נועד לרוני לוי שכדאי שיתחיל להתעורר ולספק נקודות.
ובכלל אם כל ההשקעה תלויה בהגעה לאירופה אז אין כאן חזון ולא רצון.
אני חושב שזה בבל"ת אבל נחכה לסיום העונה וניווכח.
יכול להיות שאני טועה אבל אולי המסר נועד לרוני לוי שכדאי שיתחיל להתעורר ולספק נקודות.
ובכלל אם כל ההשקעה תלויה בהגעה לאירופה אז אין כאן חזון ולא רצון.
אני חושב שזה בבל"ת אבל נחכה לסיום העונה וניווכח.
זה כי אתה חושב שאלונה זה באר ללא תחתית. כמות הכסף שהיא תביא מהבית לא בלתי מוגבלת.
אירופה שווה המון כסף. מענקי מיקום בליגה, מענקי אירופה, מכירת כרטיסים, ספונסרים - זה שווה עשרות מיליוני שקלים ואלונה לא תשלים את זה אם לא תגיע לאירופה.
גבר בעבר היא החתימה שחקנים מסוימים רק אחרי שהגענו לאירופה והבטחנו שלב בתים.
אירופה שווה המון כסף. מענקי מיקום בליגה, מענקי אירופה, מכירת כרטיסים, ספונסרים - זה שווה עשרות מיליוני שקלים ואלונה לא תשלים את זה אם לא תגיע לאירופה.
מקרים כמו אוחנה זה כשהסגל איפשר לך להתמודד על תארים גם בלי ההשקעה הזאת. מזכיר לך שההישגים באו רק אחרי שהיא הרימה את ההשקעה והביאה ישראלים בכירים, לא ראינו הכנסות מאירופה לפני האליפות למרות שהגענו פעמיים ונחש מה? גם אם תגיע לאירופה השנה אתה לא תעפיל לבתים גם אם הקבוצה תיבנה מושלם, יש יותר מדי עבודה לעשות ומעט מדי זמן.CrazyRed7 כתב: ↑18 אפריל 2021, 18:33זה כי אתה חושב שאלונה זה באר ללא תחתית. כמות הכסף שהיא תביא מהבית לא בלתי מוגבלת.
יש הגעה לאירופה ויש שלב בתים...אם היא בונה תקציב על הגעה לשלב בתים זה בעייתי כי כשלון אומכ לחתוך שחקנים בינוארCrazyRed7 כתב: ↑18 אפריל 2021, 18:33זה כי אתה חושב שאלונה זה באר ללא תחתית. כמות הכסף שהיא תביא מהבית לא בלתי מוגבלת.