צודק,אתמול זה התחדד לי.ForeverRed כתב: ↑07 אפריל 2021, 10:48זר בינוני מאוד, מהסוג שמגיע בדרך כלל לקבוצות בטן בליגה.
לא אתפלא אם ישחק באחת כזאת בעונה הבאה.
מרסלו מלי
Re: מרסלו מלי
מדהים שרק הוא וז'וסוואה רצים במגרש ועוד יש אליו טענות.
במגמת שיפור תמידית ולדעתי עונה הבאה יהיה אפילו הרבה יותר טוב.
שימו את דור פרץ אצלנו וזה לא יראה שונה בהרבה כשאין לו עם מי לשחק.
במגמת שיפור תמידית ולדעתי עונה הבאה יהיה אפילו הרבה יותר טוב.
שימו את דור פרץ אצלנו וזה לא יראה שונה בהרבה כשאין לו עם מי לשחק.
אם הוא היה ישראלי, בעצימת עיניים הייתי בעד להשאירו.
הוא רץ 90 דקות עם כושר ברמה שלא ניראה כאן, אבל התקפי הוא רחוק מלהרשים, מאבד המון כדורים.
אני מהמר שהוא ישחק בישררל בקבוצה אחרת תחתית אמצע עוננה הבאה
- ForeverRed
שים אותו במקום אבו פאני בחיפה ולא תרגיש הבדלForeverRed כתב: ↑07 אפריל 2021, 19:30די נו.. אתה לא באמת מאמין לעצמך.
שים אותו בבני סכנין ואף אחד לא מרים גבה.
- ForeverRed
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבו פאני כובש מרחוק חוץ משער מול הפועל כפר סבא מלי לא כובש, לא מבשל, אפילו בריירו מנסה יותר ממנו התקפית.
זה לא זה.
אנחנו צריכים מישהו ברמה של הובאן וראדי.
מישהו שידע למסור קדימה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אנחנו גם צריכים וואקמה.דר אדום בנשמה כתב: ↑07 אפריל 2021, 20:47אבו פאני כובש מרחוק חוץ משער מול הפועל כפר סבא מלי לא כובש, לא מבשל, אפילו בריירו מנסה יותר ממנו התקפית.
זה לא זה.
אנחנו צריכים מישהו ברמה של הובאן וראדי.
מישהו שידע למסור קדימה.
ומליקסון.
ובוזגלו.
וברדה.
אם היה כזה קל להביא ראדי והובאן, לא היה לנו ויכוח.
אני חושב שזר, בטח מהמדינות האלה, צריך זמן התאקלמות ואם אתה רואה כיוון חיובי בעונה הראשונה, אז חייב לתת לו להמשיך. לדעתי יש לו עוד לאן להשתפר ולהתחבר. בטח אם ישימו לידו שחקנים טובים.תשמעו את הפרקים על מה זה להיות זר בארץ של ציון 3 ותבינו.
לקחו פה אליפויות עם שחקנים פחות איכותיים ממלי ואבו פאני.ForeverRed כתב: ↑07 אפריל 2021, 20:27תרגיש בהחלט, לאו דווקא בגלל שאבו פאני טוב יותר, אלא בגלל שהם שחקנים שונים.
חוץ מזה, בהצלחה לקבוצה שמתיימרת לרוץ לתארים עם זרים ברמה של אבו פאני.
אתה כל הזמן מחפש 11 שחקנים מעל הליגה. תנחת קצת למציאות. אי אפשר להחליף כל עונה 4 זרים ועוד 4 ישראלים ולצפות לקבוצה מתואמת ומחוברת. יש לנו היום שלד של 6 שחקנים (כולל מלי) וזהו. את השאר צריך לחזק משמעותית, אבל חייב לייצר המשכיות.
- ForeverRed
אני מחפש זרים שהם מעל הרמה הממוצעת של סכנין ובני יהודה. לא חושב שזו דרישה מוגזמת.izguy83 כתב: ↑07 אפריל 2021, 20:58לקחו פה אליפויות עם שחקנים פחות איכותיים ממלי ואבו פאני.
אתה כל הזמן מחפש 11 שחקנים מעל הליגה. תנחת קצת למציאות. אי אפשר להחליף כל עונה 4 זרים ועוד 4 ישראלים ולצפות לקבוצה מתואמת ומחוברת. יש לנו היום שלד של 6 שחקנים (כולל מלי) וזהו. את השאר צריך לחזק משמעותית, אבל חייב לייצר המשכיות.
האמצע שלנו מהחלשים בליגה. בינתיים אני רק שומע כמה חטואל הוא לא הבעיה, טוויטו הוא לא הבעיה, מלי הוא לא הבעיה וכנראה שבעצם אין בעיות בקבוצה.
רוצה להמשיך עם שלישיית הקישור הנוכחית לעונה הבאה? שיהיה בהצלחה מה שנקרא. העונה תסתיים כבר בסיבוב הראשון. חותם לך על זה.
לגבי ההתאקלמות שציינת, יש דברים שאפשר לשפר ויש דברים שלא ישתפרו לעולם. מלי לא יהפוך בין לילה למנהל משחק שמחלק מסירות מפתח ומצטרף להתקפה. זה לא חלק מסט היכולות שלו ולא ישתנה גם אחרי עשור של התאקלמות.
הבעיה במלי זה שהוא עולה 400,00 אירו אני כן בעד להשאיר אותו, ואין לי בעיה גם בזה שהוא זר יכול להיות אחל'ה זר שישי. אבל לא במחיר הזה
קודם כל, חטואל וטוויטו זה עיקר הבעיות בקבוצה, יחד עם אלטון, וארן, גולדברג, מגן ימני שאין לתחרות עם דדיה ועוד.ForeverRed כתב: ↑07 אפריל 2021, 21:12אני מחפש זרים שהם מעל הרמה הממוצעת של סכנין ובני יהודה. לא חושב שזו דרישה מוגזמת.
האמצע שלנו מהחלשים בליגה. בינתיים אני רק שומע כמה חטואל הוא לא הבעיה, טוויטו הוא לא הבעיה, מלי הוא לא הבעיה וכנראה שבעצם אין בעיות בקבוצה.
רוצה להמשיך עם שלישיית הקישור הנוכחית לעונה הבאה? שיהיה בהצלחה מה שנקרא. העונה תסתיים כבר בסיבוב הראשון. חותם לך על זה.
לגבי ההתאקלמות שציינת, יש דברים שאפשר לשפר ויש דברים שלא ישתפרו לעולם. מלי לא יהפוך בין לילה למנהל משחק שמחלק מסירות מפתח ומצטרף להתקפה. זה לא חלק מסט היכולות שלו ולא ישתנה גם אחרי עשור של התאקלמות.
מה זה עונה שתסתיים בסיבוב ראשון? אין לנו באמת סיכוי לאליפות בעונה הבאה. צריך להתחיל מקבוצה מסודרת שתסיים מקום 3 ושיהיה קשה מאוד לשחק נגדה ומשם להתקדם ובזה לדעתי מלי יכול להשתלב מצוין. אני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב.
יש לנו בעיות הרבה יותר גדולות ממנו, כולל צוות מקצועי וניהולי.
בקישור ? לא, אולי מגנים פחות טובים אבל הקישור זה הלב, עם קישור חלש אתה לא תיקקח אליפות ומלי זה קישור חלש מאדizguy83 כתב: ↑07 אפריל 2021, 20:58לקחו פה אליפויות עם שחקנים פחות איכותיים ממלי ואבו פאני.
- ForeverRed
אמצע של בריירו-מלי-זוס לא יספיק אפילו למטרות הצנועות שציינת.izguy83 כתב: ↑07 אפריל 2021, 21:28קודם כל, חטואל וטוויטו זה עיקר הבעיות בקבוצה, יחד עם אלטון, וארן, גולדברג, מגן ימני שאין לתחרות עם דדיה ועוד.
מה זה עונה שתסתיים בסיבוב ראשון? אין לנו באמת סיכוי לאליפות בעונה הבאה. צריך להתחיל מקבוצה מסודרת שתסיים מקום 3 ושיהיה קשה מאוד לשחק נגדה ומשם להתקדם ובזה לדעתי מלי יכול להשתלב מצוין. אני בטוח שבעונה הבאה הוא יהיה יותר טוב.
יש לנו בעיות הרבה יותר גדולות ממנו, כולל צוות מקצועי וניהולי.