השפעה של הגעה לאירופה לא מסתכמת רק במובן הכלכלי, העפלה לאירופה תורמת רבות לתדמית המועדון,למסורת,הגעת שחקנים בכירים,חוויות שייזכרו לעד,כבוד וכן גם כסף שלא צריך להכביר במילים עד כמה הוא משחק תפקיד משמעותי בעידן הנוכחי, לכן לא הייתי מוותר לרגע על העפלה בטח כשזה תלוי בנו. לא בטוח ששחקנים כמו ז'וס,ויטור,מיכה,אלחמיד... היו משחקים/ישחקו פה במידה ולא היינו מייצרים מסורת של העפלות למפעלים האירופיים, גם כשחתמו פה זרים שמענו לא מאחד ולא משניים שאחד משיקוליו המרכזיים להגיע היה השתתפות המועדון במפעלים אלו. קמפיין 16/17 עוזר לנו עד היום. לא הייתי מסכם עונה במרץ ומוותר מראש אנחנו הפועל ב"ש.אדום זקן כתב: ↑06 מרץ 2021, 23:50לא מבין מה האובססיה הזאת לסיים בפלייאוף העליון או להגיע לאירופה.
העונה הזאת גמורה,אנחנו בונים עצמנו מחדש למאבקי אליפות בעונות הבאות,עדיף שזה יהיה נטו התעסקות בליגה בלי אירופה שתפריע באמצע.
אם נודח בהתחלה זאת תהיה מכה מוראלית קשה להמשך,אם נתקדם זה יפריע בליגה.
המטרה צריכה להיות כרגע פגיעה בול ברכש העתידי.
עונת 2020/21 - ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2020/21 - ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
דיברתי על העונה הזאת ספציפית והסיבות שמובילות לכך.Itay כתב: ↑07 מרץ 2021, 02:57השפעה של הגעה לאירופה לא מסתכמת רק במובן הכלכלי, העפלה לאירופה תורמת רבות לתדמית המועדון,למסורת,הגעת שחקנים בכירים,חוויות שייזכרו לעד,כבוד וכן גם כסף שלא צריך להכביר במילים עד כמה הוא משחק תפקיד משמעותי בעידן הנוכחי, לכן לא הייתי מוותר לרגע על העפלה בטח כשזה תלוי בנו. לא בטוח ששחקנים כמו ז'וס,ויטור,מיכה,אלחמיד... היו משחקים/ישחקו פה במידה ולא היינו מייצרים מסורת של העפלות למפעלים האירופיים, גם כשחתמו פה זרים שמענו לא מאחד ולא משניים שאחד משיקוליו המרכזיים להגיע היה השתתפות המועדון במפעלים אלו. קמפיין 16/17 עוזר לנו עד היום. לא הייתי מסכם עונה במרץ ומוותר מראש אנחנו הפועל ב"ש.
לא צריך להסביר לי על החשיבות של אירופה אני מכיר אותה.
מועדון גדול צריך בכל עונה לשאוף כמה שיותר גבוה, לא משנה כמה רע היא התחילה.
הצלחנו לייצר מצב שהמינימום שלנו זה אירופה (7 שנים ברציפות!!!) - אסור לוותר על זה
הצלחנו לייצר מצב שהמינימום שלנו זה אירופה (7 שנים ברציפות!!!) - אסור לוותר על זה
עם המזל שלנו בית"ר תנצח את מכבי היום 
שמעתי את עומר גולן מתראיין ב5 באוויר היום, פשכה שאל אותו מה דעתו על העלאת מכסת הקהל האפשרי מ500 ל1500
הוא ענה שהוא לא יודע מאיפה הוא יביא עכשיו עוד 1000
לפחות יש להם שם חוש הומור ומודעות עצמית
הוא ענה שהוא לא יודע מאיפה הוא יביא עכשיו עוד 1000

לפחות יש להם שם חוש הומור ומודעות עצמית

לא ייאמן שבכלל בודקים את זה בvar, איזה בדיחה.
אין סיכוי שהמשחק ייגמר ללא מתנה למכבי.
אין סיכוי שהמשחק ייגמר ללא מתנה למכבי.
הפנדל של טל בן חיים דוגמה קיצונית למקרה מלי, ולא שקלו שם שום אדום.
ואל תבלבלו לי בשכל על אין ענישה כפולה, במקרים של משחק מסוכן ששווה אדום לכאורה, יש גם יש ענישה כפולה.
ואל תבלבלו לי בשכל על אין ענישה כפולה, במקרים של משחק מסוכן ששווה אדום לכאורה, יש גם יש ענישה כפולה.
אני ממש לא ראיתי נבדל, בטח לא בבירור.
רק אהבה תנצח...