רוני לוי
Re: רוני לוי חתם לעונה וחצי
כי על הספסל חיכו 5 תותחים עם רעל בעיניים וסכין בשיניים.
זה לא הסיטואציה לשפוט אותו על כמות החילופים.
היחידים שהיו על הספסל שיכולים (פחות או יותר) לשחק בליגת העל כרגע והם לא פצועים או שוערים נכנסו.
זה לא הסיטואציה לשפוט אותו על כמות החילופים.
היחידים שהיו על הספסל שיכולים (פחות או יותר) לשחק בליגת העל כרגע והם לא פצועים או שוערים נכנסו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאור היכולת של יוספי הייתי רוצה לראות את אסקיאס מקבל קצת דקות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מרגיש בדיוק כמוך.שמעון א כתב: ↑03 מרץ 2021, 23:00באליפות זוכים בסוף עונה ארוכה. במהלך העונה אתה עוד לא אלוף. במהלך העונה יש דרך, והדרך שהייתה אצל בכר הייתה נקיה, מקצועית נטו, בלי התבכיינות. אף פעם. גם כשמיגל נפצע, כשצדק נתפס על סמים, כשאוחנה החרים אימונים, שקואנקה נפל במסעדת כרמים, וגם כשאוגו מורחק ל 4 משחקים בשיא העונה השלישית. אין תירוצים!!!
אני התגעגתי לזה. וכן, אני מת להתעורר בתקופה הזאת שוב.
עם בכיינות לא עושים אליפות.
אגב, כשהיינו גבוה למעלה, קיבלנו הרבה כבוד גם מהשופטים.
ועם כל זה- השופט הזה בן של יונה!!!
עוד ראיון של לוזר כנוע. יאללה סע
פחדן מפחד לדבר על השופט, יא פחדן מסריח, הלוואי יסגרו את הכדורגל, שימצאו איזה משהו שאוסר לשחק, חלום שלי רק שיגמר כבר
מעולם לא שלחתי הביתה מאמן אחרי 2 וחצי משחקים.
פעם ראשונה. לך הביתה.
פעם ראשונה. לך הביתה.
החששות אומתו ולא צריך 10 מחזורים כדי לראות את הכיוון, מדובר באבוקסיס שתיים, עוד אחד שהתקפה זו מילה גסה עבורו, עוד אחד שחרד ממשחק לחץ, עוד אחד שמשאיר 10 שחקנים מאחורי הכדור. הכתובת הייתה על הקיר, אם לא נסיים בפלייאוף עליון הנחמה היחידה תהיה שהוא יקבל שפיץ מאלונה.
הבן אדם אנמי יותר מקבהא
רוני לוי יכשל כאן זה בטוח,האווירה שהתחילה להיווצר סביבו עוד טרם הגיע לא יכולה לתת לו להצליח.
חבל שזה כך,רק חבל עוד יותר שכאלה שהיו תוקפים בעבר כל מי שרק דיבר שררה על מאמן או שחקן אחרי 2.5 משחקים מובילים את הדיבור הנגוע הזה.
חבל שזה כך,רק חבל עוד יותר שכאלה שהיו תוקפים בעבר כל מי שרק דיבר שררה על מאמן או שחקן אחרי 2.5 משחקים מובילים את הדיבור הנגוע הזה.
תעזבו את המאמן...
פחות מאוכזב מניהול המשחק, יותר מאוכזב מהנימוס בסוף. נראה שהיה חשוב לו לצאת נחמד
צודק. האווירה.
לא הצבת שחקנים הזויה, לא החילופים הגרועים, לא העמידה הלא ברורה, לא האפס לחץ על היריבה, לא הגישה הלא הגנתית ולא התקפית.
האווירה.
אבוקסיס אולי אנטי כדורגל אבל לפחות הביא תוצאות. להחליף אבוקסיס בא באבוקסיס עם שיער ובלי תוצאות - הצלחה מובטחת.
מה קרה שלמה? הכושי יהפוך עורו?
תפסיק את הסיפורים מלכתחילה הוא לא בא לך טוב וזאת זכותך רק אל תדבר שטויות.
הבן אדם מאמן שעתיים,תבחן אותו בעוד חצי שנה שכל הכלים יעמדו לרשותו והוא לא יצטרך ללכת לתחנה מרכזית ללקט שחקנים.
אבוקסיס עאלק,אסור שהשם שלו ומאמן כדורגל יוזכר באותה נשימה.
איזה כלים תגיד לי אתה מחובר למציאות?
מי הפריע לו לעלות עם שחקן מתאים בכנף שמאל במקום עם וארן/שבירו משחק שני ברציפות?
איזה מאמן נורמלי צריך שער ומחליט לשים את עמית ביטון מגן ימני(?!) ואת אלחמיד בלם?
כל חילוף שלו היה יותר הזוי מהשני.
למה ברדה עם כלים הרבה פחות טובים(בלי זוס, בלי יחזקאל, בלי אלחמיד, ויטור פצוע) שיחק כדורגל?
למה ברדה גרם לקבוצה להיראות כמו קבוצה וכל שחקן עלה בעמדה המסודרת שלו גם כשהיה לו סגל הרבה יותר קצר?
מי הפריע לו לעלות עם שחקן מתאים בכנף שמאל במקום עם וארן/שבירו משחק שני ברציפות?
איזה מאמן נורמלי צריך שער ומחליט לשים את עמית ביטון מגן ימני(?!) ואת אלחמיד בלם?
כל חילוף שלו היה יותר הזוי מהשני.
למה ברדה עם כלים הרבה פחות טובים(בלי זוס, בלי יחזקאל, בלי אלחמיד, ויטור פצוע) שיחק כדורגל?
למה ברדה גרם לקבוצה להיראות כמו קבוצה וכל שחקן עלה בעמדה המסודרת שלו גם כשהיה לו סגל הרבה יותר קצר?