מקרה שקרה באימון הקבוצה היום.
Re: מקרה שקרה באימון הקבוצה היום.
אם נכון - חמור מאוד, צריך ללכת הביתה עוד היום.
אם לא נכון - חמור מאוד גם, מדוברת בהצועת לשון הרע מהמעלה הגבוה ביותר.
אם לא נכון - חמור מאוד גם, מדוברת בהצועת לשון הרע מהמעלה הגבוה ביותר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
חבל לא צילמו בפאלפון .מחר אם אתם הולכים תנסו לצלם את זה זה הדרך היחידה שהוא יילך הביתה אולי

עומר גבר.עומר גומס כתב:דורון,
אני בדעה שלך שעזורי חייב ללכת הביתה,בלי המקרה היום באימון או עם המקרי שהיה היום באימון.
עזורי לא מאמן.
אבל ויש אבל גדול,רק אלונה תחליט אם הוא ישאר או לא,לא משנה מה אנחנו נעשה-ההחלטה?בידיים שלה בלבד.
אתמול במשחק יצא לי לשמוע אוהדים מקללים את אלונה,זה נראלך בסדר?
אני לא מסכים עם אלונה על הרבה מאוד דברים(עזורי אהמ אהמ) אבל אני בחיים לא יקלל אותה.
מקווה שאתה מבין אותי,לילה טוב.
אם אתה בדעה שלי שהמאמן חייב ללכת זה מצויין, לדעתי הוא חייב ללכת ללא קשר למה שקרה היום באימון, הוא פשוט לא מאמן!!!
לקלל את אלונה?? כאן אני מסכים איתך לגמרי, אני גם בדעה שאסור לקלל את אלונה, אמרתי את זה גם לאנשים הקובעים בשער 2.
שבוע טוב, הרבה הצלחה ובריאות (חשוב כאשר אתה אוהד של הקבוצה הזאת).
עומר אל תתרגש מהליצן הזה... הוא קודם כל כותב ורק אחר כך חושב.עומר גומס כתב:אה דורון ?מה הולך?
בוא תראה לי איפה כתבתי:" אז הוא קילל אז מה"...
אל תכניס לי מילים לפה,רשמתי שאני נוטה לא להאמין.
לא נורא דורון - רפואה שלמה!
הפועל אני כבר משתגע
אני לפחות חושב כי יש לי במה לחשוב. אם תשיב לך אתה תראה שגם התנצלתי בפני עומר והשיחה בינינו נוהלה בנועם,גם הסכמתי איתו לגבי מספר נושאים, איתך זה משימה בלתי אפשרית, אבל זה בסדר אצלך עדיין אין הכנה למוח, שיהיה רפואה שלמה גם לך.8red כתב: עומר אל תתרגש מהליצן הזה... הוא קודם כל כותב ורק אחר כך חושב.
לא נורא דורון - רפואה שלמה!
נ.ב לאריק: רק תשים לב מי משרבב את שמי למרות שלא התייחסתי אליו בכלל בטופיק הזה.
רק תראה מי גורם לפרובוקציות, תסתכל בטופיק אחר מי קורא לשער 5 אפסים.
אם זה נכון,חשוב מאוד שמישהו פה עם גישה להנהלת ב"ש יציג את
הדברים ושבמידת הצורך גם יתשאלו שחקנים שנכחו באימון בצורה אנונימית. במועדון מקצועי ששואף לגדולות אי אפשר להחזיק מאמן שמדבר בצורה כזאת לאוהדים,גם אם הם מקללים אותו 4 שעות רצוף.
אם יצא המרצע מן השק,לפחות שאלונה תהיה מודעת לזה ותעשה משהו בנידון.
הדברים ושבמידת הצורך גם יתשאלו שחקנים שנכחו באימון בצורה אנונימית. במועדון מקצועי ששואף לגדולות אי אפשר להחזיק מאמן שמדבר בצורה כזאת לאוהדים,גם אם הם מקללים אותו 4 שעות רצוף.
אם יצא המרצע מן השק,לפחות שאלונה תהיה מודעת לזה ותעשה משהו בנידון.
משיח, אם אתה זוכר אז היה מקרה שבו לנדאו בכבודו ובעצמו העלה את השחקנים ליציע במהלך אימון, כדי שיתעמתו עם האוהדים.
שמעת שאלונה הפעילה כנגדו צעד משמעתי? גם אני לא....
אז אל תצפה לצעד כזה עכשיו ממי שהולכת אחרי המתחזה הזה בעיניים עצומות, בטח כשמדובר בשמועות ובזה שאין הוכחות של ממש לטענות האלו.
שמעת שאלונה הפעילה כנגדו צעד משמעתי? גם אני לא....
אז אל תצפה לצעד כזה עכשיו ממי שהולכת אחרי המתחזה הזה בעיניים עצומות, בטח כשמדובר בשמועות ובזה שאין הוכחות של ממש לטענות האלו.
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
אני בשוק
קשה לי להאמין שזו באמת היתה ההתנהלות אבל דבר אחד בטוח:
המועדון חייב להגיב. להכחיש או לאשר. אם זה שקר להצהיר זאת לפני שבאמת הלהבות יגיעו לשיא ומישהו יסיים בבית חולים ואם זה נכון... אז זו ההצדקה היחידה לפיטורים על התנהגות לא יצוגית של איש צוות במועדון כדורגל.
מצד אחד האינסטינקט אומר שוואלה, אלפים מקללים אותו כל שבוע, אז הוא ירד לרמה שלהם לכמה דקות, עלה לו, הוא בסך הכל בן אדם.
אבל מצד שני, מדובר בדמות דומיננטית במועדון כדורגל שרוצה להיות מכובד וככזה,
אף אחד מאנשיו לא יכול להרשות לעצמו להתנהג כך.
הוא לא אדם רגיל, הוא מייצג, הוא דמות ציבורית, וכמה שזה אנושי להחזיר למקללים באותו מטבע, אסור לו!
כך או כך מדובר במשהו שמצריך תגובה מהירה מצד המועדון. התעלמות תגרור ניפוח של המקרה ותאפשר לכל אחד לקחת את זה למקומות מטורפים והאלימות שנראה כאן תהיה בעוצמות מפחידות שכל מה שהיה כאן ב5 שנים האחרונות ביחד יתגמד.
אישור או הכחשה, המועדון חייב להוציא הודעה, כאן או בתקשורת. זו לא סערה שתחלוף
קשה לי להאמין שזו באמת היתה ההתנהלות אבל דבר אחד בטוח:
המועדון חייב להגיב. להכחיש או לאשר. אם זה שקר להצהיר זאת לפני שבאמת הלהבות יגיעו לשיא ומישהו יסיים בבית חולים ואם זה נכון... אז זו ההצדקה היחידה לפיטורים על התנהגות לא יצוגית של איש צוות במועדון כדורגל.
מצד אחד האינסטינקט אומר שוואלה, אלפים מקללים אותו כל שבוע, אז הוא ירד לרמה שלהם לכמה דקות, עלה לו, הוא בסך הכל בן אדם.
אבל מצד שני, מדובר בדמות דומיננטית במועדון כדורגל שרוצה להיות מכובד וככזה,
אף אחד מאנשיו לא יכול להרשות לעצמו להתנהג כך.
הוא לא אדם רגיל, הוא מייצג, הוא דמות ציבורית, וכמה שזה אנושי להחזיר למקללים באותו מטבע, אסור לו!
כך או כך מדובר במשהו שמצריך תגובה מהירה מצד המועדון. התעלמות תגרור ניפוח של המקרה ותאפשר לכל אחד לקחת את זה למקומות מטורפים והאלימות שנראה כאן תהיה בעוצמות מפחידות שכל מה שהיה כאן ב5 שנים האחרונות ביחד יתגמד.
אישור או הכחשה, המועדון חייב להוציא הודעה, כאן או בתקשורת. זו לא סערה שתחלוף
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 49727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...
הופה....ביטוי הקסם.
"פגישה עם האוהדים" באמת תודה רבה.
איך דבר כזה עובר לסדר היום? איזה דוגמה חינוכית גאוות הנגב מעבירה פה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- The red one
יש הבדל עימות בין אוהדים לבין מה שנכתב כאן שהוא אמר.
נדב דייג, הכתב של ידיעות, היה אתמול עם אותם אוהדים באותו מקום (יש ראיון איתם בעמ' 4 של מדור הספורט היום). קשה לי מאוד להאמין שהוא ראה את המקרה ולא כתב את זה, אתם בטח מבינים איזה כותרת זו. בנוסף גם ONE לא פירסמו את המילים האלה אלא רק בכותרת כללית-"עימות עם אוהדים".
אם זה היה אמיתי אני חושב שזה כבר היה מגיע לתקשורת, זה בכיף יכול להפוך לסיפור החם בימים הקרובים. כנראה הכתבים קיבלו הודעות על זה אבל לא מוכנים לפרסם מחשש לתביעה שמנה שתגיע במקרה והמידע לא נכון.
על אני "אז*** אותכם" מאמן/שחקן עף מפה בטיל, לא נראה לי שעזורי היה עושה שטות כזאת.
- אדומה דרומית
חייבת לצאת תגובה של המועדון. במיוחד אם הדיווח של האוהדים בפורומים היה מוגזם ומופרז (כפי שניתן להסיק מהפער של התיאור בידיעה בוואן).
כי התחושה שנותרה היא שזה כן קרה, ואם חשבו שכבר ראו את הכי גרוע שנה שעברה עם גיא אחר, הם עוד לא ראו גיהנום מהו בווסרמיל.
צריך לנטרל את הפרשה, שוב, אם אכן מדובר בדיווח כוזב.
שתיקה וחוסר התייחסות מתפרשת כ - "שתיקה כהודאה" וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים.
מעבר לכך -
פגישה לצינון הלהבות זה נחמד אבל לא מספיק
ולגבי אילוז... באסה. בהתחלה אמרו שבועיים, אחר כך חודש וכעת חודש וחצי. ובישראל כמו בישראל, אם אומרים חודש וחצי, בפועל זה יהיה מעל חודשיים. אוף.
וכל זה מקאלה שנפל עליו... אני ממש אדאג לשמור מרחק מהבחור חחח אם את אביה הוא ניטרל לחודשיים, אותי זה יכול להיות לצמיתות
כי התחושה שנותרה היא שזה כן קרה, ואם חשבו שכבר ראו את הכי גרוע שנה שעברה עם גיא אחר, הם עוד לא ראו גיהנום מהו בווסרמיל.
מעבר לכך -
ולגבי אילוז... באסה. בהתחלה אמרו שבועיים, אחר כך חודש וכעת חודש וחצי. ובישראל כמו בישראל, אם אומרים חודש וחצי, בפועל זה יהיה מעל חודשיים. אוף.
וכל זה מקאלה שנפל עליו... אני ממש אדאג לשמור מרחק מהבחור חחח אם את אביה הוא ניטרל לחודשיים, אותי זה יכול להיות לצמיתות

בגדול צודקתאדומה דרומית כתב:חייבת לצאת תגובה של המועדון. במיוחד אם הדיווח של האוהדים בפורומים היה מוגזם ומופרז (כפי שניתן להסיק מהפער של התיאור בידיעה בוואן).
מעבר לכך -
אבל אני מתקשה להאמין שזו האמת

- אדומה דרומית
גם אני לא מאמינה שהוא הרשה לעצמו להתנהג ככה.
מעניין שעל כל מאמן אומרים שהוא נכנס לרכב ונסע לכיוון האוהדים... נו באמת. כולם הפכו פה לדורסים סדרתיים.
על גיא לוי ידעתי בוודאות שזה לא נכון, את עזורי אני לא מכירה אישית אבל עדיין זה נשמע מאוד מופרך והזוי שהוא ינהג כך. לענות להם זה לגיטימי כי הוא בסך הכל בן אדם ואחרי שאלפים מקללים אותו כל שבוע, וואלה, נשבר לו. אבל מה שתיארו האוהדים... מופרז ומופרך.
כשאומרים - אל תאמין לכל מה שאתה קורא\שומע, זה תקף גם לכתיבה של אוהדים ולא רק עיתונאים.
אוהדים יעשו הכל כדי לגרום לליבוי להבות נגדו, והבעיה עם שמועות היא שזה בכלל לא חשוב אם זה נכון או לא, ברגע שזה יצא החוצה וקיבל חשיפה, זה הופך לנכון, במיוחד אם אף אחד לא קם ואומר "ח'ברה זה שטויות במיץ, לא היה ולא נברא".
מעניין שעל כל מאמן אומרים שהוא נכנס לרכב ונסע לכיוון האוהדים... נו באמת. כולם הפכו פה לדורסים סדרתיים.
על גיא לוי ידעתי בוודאות שזה לא נכון, את עזורי אני לא מכירה אישית אבל עדיין זה נשמע מאוד מופרך והזוי שהוא ינהג כך. לענות להם זה לגיטימי כי הוא בסך הכל בן אדם ואחרי שאלפים מקללים אותו כל שבוע, וואלה, נשבר לו. אבל מה שתיארו האוהדים... מופרז ומופרך.
כשאומרים - אל תאמין לכל מה שאתה קורא\שומע, זה תקף גם לכתיבה של אוהדים ולא רק עיתונאים.
אוהדים יעשו הכל כדי לגרום לליבוי להבות נגדו, והבעיה עם שמועות היא שזה בכלל לא חשוב אם זה נכון או לא, ברגע שזה יצא החוצה וקיבל חשיפה, זה הופך לנכון, במיוחד אם אף אחד לא קם ואומר "ח'ברה זה שטויות במיץ, לא היה ולא נברא".
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
שמועות זה דבר נורא! גם אם זה קרה וגם אם לא הודעה מסודרת כבר הייתה צריכה לצאת מהמועדון!