טופיק הימורים/תקוות- עמדת המאמן פנויה
Re: טופיק הימורים/תקוות- עמדת המאמן פנויה
ואללה לא ראיתי אדם אחד (חוץ מהשופרות בתקשורת) שלא חושב שזאת החלטה אווילית להיפטר מיוסי כי רוצים "כדורגל שמח" ואז להחתים את רוני לוי. לא ברור, מה גם שמכוונים לקמפיין מנויים מוצלח.
הרי מי זה רוני לוי, אם לא האיש שגורש מכל מקום שאימן, החל מ"אליפות בלי מאמן" בחיפה ועד הפיאסקו בבית"ר. החלטה תמוהה וזה בלשון עדינה.
בוא נגיד שהסיבה היחידה שאני רואה את אלונה עושה את המהלך הזה, כי היא לא רוצה לזרוק את העונה לפח במינוי של "פלסטר" ומאמינה כי מאמן בינוני פלוס ישיג לה את הכרטיס לאירופה.
רק חבל שבשביל זה, אנחנו מוכנים למשכן את העונה הבאה.
הרי מי זה רוני לוי, אם לא האיש שגורש מכל מקום שאימן, החל מ"אליפות בלי מאמן" בחיפה ועד הפיאסקו בבית"ר. החלטה תמוהה וזה בלשון עדינה.
בוא נגיד שהסיבה היחידה שאני רואה את אלונה עושה את המהלך הזה, כי היא לא רוצה לזרוק את העונה לפח במינוי של "פלסטר" ומאמינה כי מאמן בינוני פלוס ישיג לה את הכרטיס לאירופה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וחבל שגם אם נגיע לאירופה 90% שנודח בסיבוב הראשון אם רוני לוי יאמן פהoren2792 כתב: ↑16 פברואר 2021, 13:09ואללה לא ראיתי אדם אחד (חוץ מהשופרות בתקשורת) שלא חושב שזאת החלטה אווילית להיפטר מיוסי כי רוצים "כדורגל שמח" ואז להחתים את רוני לוי. לא ברור, מה גם שמכוונים לקמפיין מנויים מוצלח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
האידיאל מבחינת אלונה היה כנראה לסחוב עם ברדה את מליקסון עד סוף העונה, ככה שיהיה אפשר להיערך על מאמן נורמלי עד הקיץ. ברדה לא מוכן לאמן וכנראה שלא הרבה מאמנים מסכימים להיות פלסטר לחצי עונה. אז אין מנוס מבחינתה בלהתפשר על מישהו כמו רוני לוי כרגע. באסה.oren2792 כתב: ↑16 פברואר 2021, 13:09ואללה לא ראיתי אדם אחד (חוץ מהשופרות בתקשורת) שלא חושב שזאת החלטה אווילית להיפטר מיוסי כי רוצים "כדורגל שמח" ואז להחתים את רוני לוי. לא ברור, מה גם שמכוונים לקמפיין מנויים מוצלח.
- דר אדום בנשמה
אבל יש את מרקו בלבול שזה החלק המעצבן מה הבעיה להביא אותו לעונה וחצי?
מי ישמע פפ מחכה למינוי.דר אדום בנשמה כתב: ↑16 פברואר 2021, 13:45אבל יש את מרקו בלבול שזה החלק המעצבן מה הבעיה להביא אותו לעונה וחצי?
רוני לוי/מרקו בלבול זה היינו הך. מאמנים בינוניים שלא יובילו אותך לשום מקום. אם זה בין לוי לבלבול - אז אין לי העדפה לכאן או לכאן.
אני מעדיף משהו חדש, מחוץ לקופסא. הלוואי (דעתי האישית) והיה אפשר להביא את הרצוג.
- דר אדום בנשמה
ברור שעדיף מחוץ לקופסא כמו אנדי הרצוג אבל לדעתי מרקו בלבול יותר טוב לנו מרוני לוי
לא זוכר מתי היתה כזו תמימות דעים בנוגע למישהו מסוים שמועמד אלינו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כי זה כישלון ידוע מראש.
הרי זה ברור מה יקרה - רוני לוי יגיע עכשיו, יתן סיום סביר, יבנה קבוצה בקיץ, לא יעמוד בציפיות ויפוטר.
אין שום תסריט אחר. שרפת כסף ובעיקר שרפת עונה וחצי על מאמן שלא מתאים לפה, הגרסה הגרועה של אבוקסיס.
אם היית אומר לי שאלונה מביאה אותו רק לחצי עונה ובשום אופן לא ימשיך לעונה נוספת - מילא. אבל זה לא המקרה.
הרי זה ברור מה יקרה - רוני לוי יגיע עכשיו, יתן סיום סביר, יבנה קבוצה בקיץ, לא יעמוד בציפיות ויפוטר.
אין שום תסריט אחר. שרפת כסף ובעיקר שרפת עונה וחצי על מאמן שלא מתאים לפה, הגרסה הגרועה של אבוקסיס.
אם היית אומר לי שאלונה מביאה אותו רק לחצי עונה ובשום אופן לא ימשיך לעונה נוספת - מילא. אבל זה לא המקרה.
לפי ספורט 1- מימר עד סוף העונה או לוי לעונה וחצי. חבל שהיא מתלבטת בכלל
אגב הבנתי שרז זהבי סיפר סיפור שאוסקר גרסיה הסכים להגיע עד סוף העונה ואלונה סירבה.
רמת אמינות: ״ביטוח לאומי בשבילך - ברגעים החשובים של החיים״
רמת אמינות: ״ביטוח לאומי בשבילך - ברגעים החשובים של החיים״
אולי ייפתחו אופציות נוספות, במקסימום נחזור לאופציות של היום או שמימר יקבל עוד שנה, בכל אופן אני לא רואה איך זה פחות טוב מלהתפשר על רוני לוי עד קיץ 22.
לדעתי עצם הידיעה של אלונה שמינוי כזה הוא זמני יגרום לה לחפש מאמן טוב טוב ולמצות את כל האופציות לפני שמתפשרים כדי להגיד הבאנו מאמן (אולי היא אפילו תגיע למסקנה שהיא רוצה להביא צוות זר)
להגיע לסוף העונה ללא מאמן זה מצויין, אולי בכר יאבד אליפות ויחזור הביתה. 

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
רן בן שמעון לא יעזוב את אשדוד כל הוא עוד מצליח שם. הוא יישאר נאמן לבן זקן שלפי הדיבורים כרגע עזר לו ועוזר לו גם בדברים מחוץ למגרש.
שאר האופציות הישראליות הם או לא מלהיבות או גורמות לאנטי, הבעיה שהיא לא תביא מאמן זר כי היא רוצה מאמן ישראלי שתוכל להתערב לו. בעיה.
עדין חושב שבלבול זה הרע במיעוטו כרגע לאור כל הנסיבות שציינתי.
שאר האופציות הישראליות הם או לא מלהיבות או גורמות לאנטי, הבעיה שהיא לא תביא מאמן זר כי היא רוצה מאמן ישראלי שתוכל להתערב לו. בעיה.
עדין חושב שבלבול זה הרע במיעוטו כרגע לאור כל הנסיבות שציינתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!