האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

1. כן. גיא עזורי קיבל את כל התנאים ונכשל.
23
55%
2. לא. אני עוד מאמין בגיא עזורי.
13
31%
3. תלוי בתוצאות בעתיד.
6
14%

סך הכול הצבעות: 42

זה שי !

Re: האם לדעתכם צריך לפטר את גיא עזורי?

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: לא התכוונתי לענות לך אבל כשאתה אומר חבורה של אפסים למי אתה מתכוון?

לאנשים כמוך!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זה שי ! כתב:

לאנשים כמוך!
זה שי !
שי - בתכל'ס? אתה יכול לקפוץ לי....
הרי אתה לא נותן לשום מאמן צ'אנס מהדקה הראשונה שהוא דורך פה ושכחתי שכבר הוצאת תעודת "פרו" ושיש לך כדור בדולח שבו אתה מנבא את אחוזי ההצלחה של כל מאמן שעבר ושיעבור פה.
אבל כל הכבוד לך באמת - בזכות אנשים כמוך קיבלנו את ה"זכות" להתקע עם עזורע לפחות עד סוף העונה וכנראה לקבל שוב מאמן מגעיל בעונה הבאה. תודה מראש בשם אוהדי הפועל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

צודק ניר רק בזכות אוהדי ב"ש זכינו לכך שאף אחד לא באמת בודק מה עושה עזורי ועד כמה הכישלון שלו גדול אלה בודקים רק את הקהל.

עזורי ידע טוב מאוד איך לערבב את כל התמונה איך להביא שחקני מעטפות, איך לא לשפר כלום ואיך לצאת מכל זה נקי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ג'וני כתב:צודק ניר רק בזכות אוהדי ב"ש זכינו לכך שאף אחד לא באמת בודק מה עושה עזורי ועד כמה הכישלון שלו גדול אלה בודקים רק את הקהל.

עזורי ידע טוב מאוד איך לערבב את כל התמונה איך להביא שחקני מעטפות, איך לא לשפר כלום ואיך לצאת מכל זה נקי.

לא מסכים הרי כולנו ראינו שכל המאמנים האחרונים שעברו פה היו שווים לתחת !
אז למה לתת להם עוד הזדמנות בשנה אחרי זה או אחרי כמה מחזורים
מרקו בלבול היה טוב בב"ש ? גילי לנדאו רק בסוף העונה הבין איך לשחק בליגה המסריחה הזאת וניצחנו 5 6 משחקים ברציפות
גיא לוי עליו אני לא רוצה להרחיב עשה רק דבר אחד טוב שהיה פה שהביא את מאור מליקסון ואוהד קדוסי
מי עוד היה לנו פה בשנים האחרונות אולי ניר לוין שעשה יותר תוצאות תיקו מנצחונות והפסדים

כל מי שהיה פה היה מאמן אפור ולא מתאיים נקודה תפסיקו כבר לחשוב שהביאו לפה איזה מאמן תותח כל מי שבא לפה היה מאמן ***
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:

לא מסכים הרי כולנו ראינו שכל המאמנים האחרונים שעברו פה היו שווים לתחת !
אז למה לתת להם עוד הזדמנות בשנה אחרי זה או אחרי כמה מחזורים
מרקו בלבול היה טוב בב"ש ? גילי לנדאו רק בסוף העונה הבין איך לשחק בליגה המסריחה הזאת וניצחנו 5 6 משחקים ברציפות
גיא לוי עליו אני לא רוצה להרחיב עשה רק דבר אחד טוב שהיה פה שהביא את מאור מליקסון ואוהד קדוסי
מי עוד היה לנו פה בשנים האחרונות אולי ניר לוין שעשה יותר תוצאות תיקו מנצחונות והפסדים

כל מי שהיה פה היה מאמן אפור ולא מתאיים נקודה תפסיקו כבר לחשוב שהביאו לפה איזה מאמן תותח כל מי שבא לפה היה מאמן ***
זה שי !
אבל אתם קראתם לגילי לנדאו... כשביקשתם לפטר את בלבול ביקשתם שלנדאו יוחתם.
ואז כמובן גם הוא קיבל קללות... אין שום דבר שירצה אותכם.
גם אם מוריניו היה פה הייתם מוצאים על מה להתלונן, מספיק לנסות ולהצדיק את עצמך שי.
נכון שחלק מהמאמנים שהיו פה באמת לא ראויים... אבל לא כולם וכשאתה קורא לכל מאמן להתפטר אתה בסופו של דבר הופך לבדיחה.
אה סליחה זה כבר קרה...
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

nitsande כתב: אבל אתם קראתם לגילי לנדאו... כשביקשתם לפטר את בלבול ביקשתם שלנדאו יוחתם.
ואז כמובן גם הוא קיבל קללות... אין שום דבר שירצה אותכם.
גם אם מוריניו היה פה הייתם מוצאים על מה להתלונן, מספיק לנסות ולהצדיק את עצמך שי.
נכון שחלק מהמאמנים שהיו פה באמת לא ראויים... אבל לא כולם וכשאתה קורא לכל מאמן להתפטר אתה בסופו של דבר הופך לבדיחה.
אה סליחה זה כבר קרה...

אני בטח ובטח לא קראתי ללאנדאו אבל אני זוכר שזה קרה יותר נראה לי שהחברה של שער 5 היו אלו שרצו אותו פה וקראו בשמו באיזה משחק חוץ עם אני לא טועה אני אישית לא קראת בשם שלו וגם לא חבריי ככה שאתה מדבר בלי קשר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

בבקשה....

[/quote]

אלי גוטמן השתנה ואפילו הוא אמר את זה באחד הראיונות האחרונים שלו שחכתי איפה
לגבי קשטן אני כבר לא רוצה להתיחס כי הוא לא מתאיים לכאן

זה שי ![/quote]
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא כל מאמן מתאיים לפה מה אתה לא מבין ניר !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נו שי אז בוא תסביר איך מאמן כמו קשטן שאימן בקבוצות כל כך שונות כמו בית"ר, הפועל ת"א ומכבי ת"א ולקח עם כל אחת מהן דאבל לא מתאים לפה?
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הקהל של ב"ש תמיד שואף ליותר ואין מה לעשות
ראינו מה קשטן עשה בנבחרת כלום ושום דבר ואף גרע יותר ממה שהיה
מכבי ת"א של אותה תקופה היתה קבוצה הכי טובה בארץ
כנל ביתר ירשולים
לגבי הפועל ת"א זה אולי המקום שהוא הכי הצליח בו כי הוא התאיים לשם כמו כפפה ליד
הקהל של הפועל ב"ש לא מסוגל לראות את הקבוצה שלו מובילה 1-0 מדקה 10 ויורדת לבונקר כל משחק להזכיר לך כמה פעמיים קשטן עשה את זה
ברגע שזה יקרה הקהל לא ישיב בשקט ואל תגיד לי שחכתי שזכינו באליפיות או הגענו לצאפיונס ליג כי הקהל של ב"ש הוא לא סתם קהל ואי אפשר לעבוד עליו אפשר לגנוב פה במזל שם במזל אבל עם אין דרך אין שיטה ואין כדורגל הוא ישנא כל מאמן שיהיה פה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

די שי, הטענות שלך הולכות ונהיות מגוכחות מרגע לרגע.
מעניין מי בנה את בית"ר ומי בנה את הפועל תל אביב והאם התקציב שהיה שם לא דומה לתקציב שלנו היום.
ולהגיד שלמאמן כמו קשטן אין דרך, אין שיטה ואין כדורגל - זאת פשוט בדיחת השנה.
צודקת עדי (אדומה דרומית) - אתה אולי באמת צריך להתחיל להריץ מופע סטנד אפ.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

דבר ראשון את ביתר ירשולים שאתה מדבר עליה בנה אלי כהן שלקח אליפות ואחרי זה קשטן הגיע ועשה עוד אליפות אבל את הבנייה של אותה קבוצה התחיל אלי כהן
לגבי מכבי ת"א קשטן לקח אליפות רק אחרי שאברהם גרנט הביא אליפות למכבי ככה שזה אותו דבר כמו בביתר הקבוצה היתה מוכנה ובשלה לזכות באליפות
ואתה אומר שאני לא מבין בכדורגל אנחנו בנתיים רואים מי מבין ומי לא עם אתה אומר שקשטן בנה את ביתר ירשולים ומכבי ת"א
לגבי הפועל ת"א אמרתי זה המועדון היחידי שקשטן באמת יכל להצליח בו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

שי לך תעשה שיעורי בית ותיראה תחת מי התחילה בית"ר להיות באמת קבוצה גדולה - כזאת שזוכה לתארים.
אתה יודע מה? אל תתאמץ הנה מתוך ויקיפדיה:
בשנת 1985/1986 זכתה הקבוצה פעם נוספת בגביע, תחת הדרכתו של דרור קשטן.

בשנת 1986/1987 זכתה הקבוצה באליפות המדינה לראשונה בתולדותיה. בעונה זו ניצחה הקבוצה 19 משחקים, סיימה 9 בתיקו והפסידה בשני משחקים בלבד. בין השותפים לתואר ההיסטורי היו מלמיליאן, אוחנה, יוסי מזרחי, חנן אזולאי,יעקב שוורץ, סמי מלכה והמגינים התוקפים אבי כהן ושלמה שירזי. בתום העונה עזב אלי אוחנה את הקבוצה לטובת מכלן הבלגית, ואילו דרור קשטן עבר לאמן את מכבי חיפה.

בעונה שלאחר מכן, עונת 1992/1993, לאחר שהות של עונה בליגה הארצית, זכתה הקבוצה באליפות שנייה בתולדותיה, תחת הדרכתו של דרור קשטן, בקדנציה השנייה שלו בקבוצה, שבשורתיה שיחקו לצד אוחנה ויעקב שוורץ הוותיקים : רונן חרזי, סרגיי טרטיאק וולדימיר גרשנייב. בנוסף הובאו שחקנים ישראלים כמו השוער יעקב אסייג והבלמים אהוד כחילה ויעקב הלל.

בית"ר ירושלים זכתה לעדנה בעונת 1996/1997 ו-1997/1998, בהן זכתה הקבוצה בשתי אליפויות ברציפות תחת הדרכתם של אלי כהן ודרור קשטן."

רק פעם הבאה תשתדל לא לעשות מעצמך צחוק, לפחות לא בכזאת קלות...
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה