ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
אורי קופר הכין העונה נתון של פוטנציאל בישולים. בזמנו, ז'וס היה עם בישול אחד, כאשר פוטנציאל הבישולים שלו עמד על 9. הכי גבוה בליגה בקבוצה שלא מנסה בכלל לעשות התקפה.
עד כדי כך הוא טוב.
אז כן, יש הרבה מוכשרים שחירבו לעצמם את הקריירה (למול הפוטנציאל שלהם כמו בלוטאלי למשל), אבל גם לא חסר משוגעים שהצליחו לא מעט.
אין ספק שיש פה סיכון שהוא לא יצליח להסתדר ואז זה יכול לפרק קבוצה, אבל זה הקלף הכי חזק שיש בליגה וצריך ללכת עליו בכל הכוח.
עד כדי כך הוא טוב.
אז כן, יש הרבה מוכשרים שחירבו לעצמם את הקריירה (למול הפוטנציאל שלהם כמו בלוטאלי למשל), אבל גם לא חסר משוגעים שהצליחו לא מעט.
אין ספק שיש פה סיכון שהוא לא יצליח להסתדר ואז זה יכול לפרק קבוצה, אבל זה הקלף הכי חזק שיש בליגה וצריך ללכת עליו בכל הכוח.
אבל אתם מתעלמים לגמרי מהעבר שלו. עובדתית באף קבוצה רצינית הוא לא הסתדר. ואני לא חושב שזה בגלל שהיכולת המקצועית לא היתה מספיק טובה.
מצד אחד זה כיף לשחק ליד עוד שחקנים טובים, מצד שני עוד שחקנים טובים זה עוד ענייני אגו שלא בטוח שכולם יכולים לחיות עם זה בשלום
מצד אחד זה כיף לשחק ליד עוד שחקנים טובים, מצד שני עוד שחקנים טובים זה עוד ענייני אגו שלא בטוח שכולם יכולים לחיות עם זה בשלום
למזלינו אנחנו לא קבוצה מספיק רצינית
אז מה ההצעה שלך? לשחרר?
מה נסגר עם הערעור?
יחזירו לנו תשובה אחרי המשחק מול מכבי בגביע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הערעור נדחה.
גם הבקשה לעיכוב ביצוע.
תראו מופתעים.
גם הבקשה לעיכוב ביצוע.
תראו מופתעים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מופתע שלא המירו את העונש למאסר בפועל
עכשיו הם יכולים לערער לבית משפט מחוזי, אולי לפחות נקבל עיכוב ביצוע עד אחרי הגביע.
פשוט צריך להחרים את הקרקס הזה שנקרא "בית דין". בפעם הבאה פשוט לא להגיע, לא לשלוח נציג... פשוט להתעלם
מפתיע שרק עכשיו עדכנו
זה נראה כמו החלטה מהבית.
הייתי עוזב את החרא הזה ומתמקד במשחקים הקרובים ובחיזוק!
הייתי עוזב את החרא הזה ומתמקד במשחקים הקרובים ובחיזוק!