שחקן מקדם לשיוויון
דור מיכה
Re: דור מיכה
טוב מתקן את זה עוד יותר טוב..
אךחמיד+מיכה מקדם אותנו לשלד שחקנים טוב
אךחמיד+מיכה מקדם אותנו לשלד שחקנים טוב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
״אחרי שסיכם בהפועל באר שבע, דור מיכה פנה באמצעות נציגיו למכבי ת״א, שלא תדרוש עם שובו דמי השבחה. הליגה הקפריסאית מסתיימת בלווא הכי בעוד חודשיים, ובמידה ולא יגיע לבאר שבע עד חמישי, יגיע אליה בקיץ ללא מגבלת דמי ההשבחה. לטענת נציגיו, במכבי אפילו לא הגיבו לבקשה של מיכה״.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז עוד חודשיים הם יעשו חמוצים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מדהים איך הם מתנהלים מול שחקן בית שתרם להם כל כך הרבה.Designer כתב: ↑08 פברואר 2021, 11:38לפני כחודש מכבי ביקשו מב"ש אישור להעביר את בן ביטון להפועל ת"א כדי שיוכלו לפנות מקום (וכסף) בשביל ג'ראלדש. ב"ש יכלה להגיד לא (כי היה צורך באישור של קבוצת האם) ולתקוע את מכבי עם ב.ביטון (יכול להיות שמיטש היה מסכים ל3 מגנים ימניים בסגל אך אני מסופק) עד לסוף העונה (בערך מה שמכבי עושה עכשיו). אבל ב"ש החליטה לא לעשות בעיות למכבי (ואני מניח שגם היה שם העניין של שחקן שהמועדון פשוט לא רוצה) ולאשר את ההעברה.
אבל כל אחד שיעשה מה שהוא חושב לנכון, רק שלא ידברו איתנו על תרבות ניהולית שונה.
מילא היה מבצע בגידה ספורטיבית בגלל כסף או משהו כזה, אבל עד הרגע האחרון נלחם להישאר שם וזרקו אותו בלי סנטימנטים.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 08 פברואר 2021, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הם מפחדים שאלונה חזרה הם רועדיםSir Alex Ferguson כתב: ↑08 פברואר 2021, 10:50מדהים איך הם מתנהלים מול שחקן בית שתרם להם כל כך הרבה.
מילא היה מבצע בגידה ספורטיבית בגלל כסף או משהו כזה, אבל עד הרגע האחרון נלחם להישאר שם וזרקו אותו בלי סנטימנטים.
הם בעיקר מעוניינים למנוע ממנו לעבור אלינו בגלל משחק הגביע הקרוב.
מאוד הייתי רוצה, אבל אנחנו סמרטוטים.
כשהם היו צריכים עזרה בלשחרר את בן ביטון עזרנו להם.
כמו שרשמתי לכם אתמול, הקהל שלהם לחץ עליהם.
בכל זאת אנחנו לוקחים להם את הקפטן והם בפאניקה.
גם אם העברה לא תהיה עכשיו היא תהיה בקיץ שזאת הייתה ההשערה הראשונית שלי שכתבתי פה.
פשוט אלונה קיבלה סיבוב והחליטה שהיא רוצה אותו מיידית. מאמין שעוד לא נגמר הסיפור לגבי הגעה מיידית, עד חמישי יהיו הרבה עצבים בנושא.
ברגע שאלונה תיכנס לשיחות ישירות מול מכבי מאמין שיסגרו על סכום ויקבלו משהו סימלי מאשר שעוד חודשיים לא יקבלו כלום וגם ככה יגיע אלינו.
חשוב לציין השחקן סגר הכל מול ב״ש כבר. לא תהיה בעיה עם המועדון שלו גם אם זה אומר לקבל עכשיו דמי שחרור.
בכל זאת אנחנו לוקחים להם את הקפטן והם בפאניקה.
גם אם העברה לא תהיה עכשיו היא תהיה בקיץ שזאת הייתה ההשערה הראשונית שלי שכתבתי פה.
פשוט אלונה קיבלה סיבוב והחליטה שהיא רוצה אותו מיידית. מאמין שעוד לא נגמר הסיפור לגבי הגעה מיידית, עד חמישי יהיו הרבה עצבים בנושא.
ברגע שאלונה תיכנס לשיחות ישירות מול מכבי מאמין שיסגרו על סכום ויקבלו משהו סימלי מאשר שעוד חודשיים לא יקבלו כלום וגם ככה יגיע אלינו.
חשוב לציין השחקן סגר הכל מול ב״ש כבר. לא תהיה בעיה עם המועדון שלו גם אם זה אומר לקבל עכשיו דמי שחרור.
תמשיכו לפמפם את הנרטיב - "עשו לנו טובה". באמת.
הם היו צריכים מגן ימני ובן ביטון בעותה עת נראה על פניו כשחקן כדורגל לגיטימי עם עבר מוצלח מאוד. הם היו צריכים שחקן ואנחנו רצינו להיפטר ממנו.
אף אחד לא עשה לשני טובה.
אני מקווה שהם לא מנסים למשוך זמן עד לקיץ ואז ינסו להחזיר אותו אליהם.