דור מיכה
Re: דור מיכה
נחמד, גם הרסו לו את ההכנה לעונה הזאת, גם שיחררו אותו ועכשיו הם רוצים דמי השבחה.
מניח שזה יסגר על סכום סמלי למרות שבכלל לא מגיע להם כלום.
מניח שזה יסגר על סכום סמלי למרות שבכלל לא מגיע להם כלום.
אלונה לא פראיירית היא יכולה ללכת איתם לבוררות אם צריך וראינו מה קורה שמעצבנים אותה
- ForeverRed
מועדון מתועב.
חוץ מזה, ממתי משלמים דמי השבחה על שחקן שעוד מעט יוצא לפנסיה? רק בישראל זה יכול לקרות.
חוץ מזה, ממתי משלמים דמי השבחה על שחקן שעוד מעט יוצא לפנסיה? רק בישראל זה יכול לקרות.
החוק הכי מפגר ומטופש שיכול להיות מאחל להם רק רע למועדון המקולל הזה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הם משחררים את השחקן ועוד רוצים דמי השבחה?
וואו פשוט מועדון דוחה.
ד"א הם שילמו לנו דמי השבחה על דוידזאדה?
וואו פשוט מועדון דוחה.
ד"א הם שילמו לנו דמי השבחה על דוידזאדה?
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 07 פברואר 2021, 14:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
על מה ולמה דמי השבחה? הרי הוא לא עובר אלינו ממכבי, הוא עובר מלימאסול.
עד כמה שידוע לי, מדובר רק על ההעברה הראשונה.
עד כמה שידוע לי, מדובר רק על ההעברה הראשונה.
- dardasmiley
לא זה כל הקטע בסיבוב לחול? יוצאים לקבוצה קקיונית בחול (לא הוא) מעלימים את דמי ההשבחה וחוזרים אחרי חצי שנה בחינם/סכום סימלי. מה אני מפספס?
למה הנבלות חושבים שמגוע להם משהו מעבר לזכות הטבעית הפריוולגית שיש למועדון המעוטר ביקום, הקבוצה של המדינה שעליו תקום ותיפול מדינת ישראל?
למה הנבלות חושבים שמגוע להם משהו מעבר לזכות הטבעית הפריוולגית שיש למועדון המעוטר ביקום, הקבוצה של המדינה שעליו תקום ותיפול מדינת ישראל?
בוואלה ספורט כותבים סיכוי קלוש שהעסקה תצא לפועל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם מכבי באמת תדרוש דמי השבחה זה שיא הצביעות.
מכבי זרקו את מיכה, אין דרך יפה יותר להגיד את זה, בגלל טענות "ערכיות". ועכשיו היא רוצה להרוויח כסף ממנו. שיא הצביעות, הכי לא ערכי שיש.
מכבי זרקו את מיכה, אין דרך יפה יותר להגיד את זה, בגלל טענות "ערכיות". ועכשיו היא רוצה להרוויח כסף ממנו. שיא הצביעות, הכי לא ערכי שיש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה השאלה+חובת רכישה בקיץ?מכבי יכולה לעשות חמוצים ולא תקבל שקל אחד.
זה מה שהם עשו לנו עם דוידזאדה, אותו רעיון.
זה מה שהם עשו לנו עם דוידזאדה, אותו רעיון.
טוב נעשה לכם קצת סדר מכבי מערימים קשיים בגלל מיכ כי הוא תבע אותם על פיטורים ומכבי הולכים טיתו ראש בראש אמרו לו תוותר על התביעה והם כנגד יוותרו על הדמי השבחה מיכה לא מוכן לוותר וכרגע יש בלאגן ייסגר לכאן או לכאן ב24 שעות הקרובות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הבהרה:
זכותה של מכבי לדרוש דמי סולידריות (מאותם 100 אלף יורו שכניראה ישולמו לקבוצה בקפריסין) + דמי השבחה.
אני אומר משהו ערך לגמרי, אי אפשר להיות ערכי רק כשזה מתאים לך. רק שאתה חוסך משכורת של 600 אלף יורו בתקופת קורונה ומעזיב שחקן שפגע תדמיתית בך ובמועדון שלך.
להיות ערכי, לעשות את הצעד הנעלה, זה אומר גם לספוג את הצדדים הפחות טובים, למשל להפסיד כסף שבסיטואציה אחרת היית מקבל.
להיות ערכי רק כשזה מועיל לך, כלכלית, תדמיתית, ואז כשזה לא מועיל לך אז פתאום אתה לא מתנתק מהשחקן, זה לא התנהלות ערכית.
אם גולדהאר יטרפד את המעבר אלינו בגלל הדרישה לדמי השבחה, זה רק יוכיח שהצעד שלו עם מיכה לא היה ערכי, אלא אך ורק תועלתני וניתוח קר של האירוע. שזה בסדר, אבל שלא ימכרו לנו משהו אחר ושיטענו שהוא שונה משאר הבעלים כאן רק כי הוא "יהודי" ולא "ישראלי" ורק כי הוא מתגורר בקנדה ולא בישראל כי זה כבר צביעות.
זכותה של מכבי לדרוש דמי סולידריות (מאותם 100 אלף יורו שכניראה ישולמו לקבוצה בקפריסין) + דמי השבחה.
אני אומר משהו ערך לגמרי, אי אפשר להיות ערכי רק כשזה מתאים לך. רק שאתה חוסך משכורת של 600 אלף יורו בתקופת קורונה ומעזיב שחקן שפגע תדמיתית בך ובמועדון שלך.
להיות ערכי, לעשות את הצעד הנעלה, זה אומר גם לספוג את הצדדים הפחות טובים, למשל להפסיד כסף שבסיטואציה אחרת היית מקבל.
להיות ערכי רק כשזה מועיל לך, כלכלית, תדמיתית, ואז כשזה לא מועיל לך אז פתאום אתה לא מתנתק מהשחקן, זה לא התנהלות ערכית.
אם גולדהאר יטרפד את המעבר אלינו בגלל הדרישה לדמי השבחה, זה רק יוכיח שהצעד שלו עם מיכה לא היה ערכי, אלא אך ורק תועלתני וניתוח קר של האירוע. שזה בסדר, אבל שלא ימכרו לנו משהו אחר ושיטענו שהוא שונה משאר הבעלים כאן רק כי הוא "יהודי" ולא "ישראלי" ורק כי הוא מתגורר בקנדה ולא בישראל כי זה כבר צביעות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!