היקום נגד ז'וסוואה
Re: היקום נגד ז'וסוואה
תרשו לי לדון אותו לכף זכות. אומנם הוא מדבר לפעמים שטויות בטונות, אבל אני לא חושב שהוא איזה גזען שחושב שיש פה בבונים ואלפקות שיורקים אחד על השני.
אמר אמירה מטומטמת, יתנצל, אולי יושעה, אבל כל הפסטיבל מסביב מוגזם לטעמי, הוא לא האישיו כרגע. בואו נתרכז בתפילות שהרצועות של ריקן יקרעו במהרה בימנו אמן.
אמר אמירה מטומטמת, יתנצל, אולי יושעה, אבל כל הפסטיבל מסביב מוגזם לטעמי, הוא לא האישיו כרגע. בואו נתרכז בתפילות שהרצועות של ריקן יקרעו במהרה בימנו אמן.
כעיקרון אתה צודק גם לדעתי הוא בכלל לא התכוון לתושבי הדרום אלא לכל האזרחים, אבל זה לא משנה ערוץ הספורט חייב לקבל קצת אש מהמדינה ואנחנו חייבים להמשיך לתקוף אותם כדי להשאיר את זה כנושא חם, טוב מאוד שאנחנו הולכים על הקו הזה של לצייר אותם כגזענים, הגיע הזמן לנקום על עשרות כתבות אנטי ושנאה. אולי עכשיו יסתמו שם את הפה ויעצרו את ה24/7 של טינופים עלינו.maort188 כתב: ↑03 פברואר 2021, 13:42תרשו לי לדון אותו לכף זכות. אומנם הוא מדבר לפעמים שטויות בטונות, אבל אני לא חושב שהוא איזה גזען שחושב שיש פה בבונים ואלפקות שיורקים אחד על השני.
השווה אותנו לערבים בשפה פעמייםmaort188 כתב: ↑03 פברואר 2021, 13:42תרשו לי לדון אותו לכף זכות. אומנם הוא מדבר לפעמים שטויות בטונות, אבל אני לא חושב שהוא איזה גזען שחושב שיש פה בבונים ואלפקות שיורקים אחד על השני.
לדעתי הוא מטומטם, בין אם התכוון לתושבי הדרום, תושבי ב"ש בפרט, תושבי כלל ישראל או כל בני האנוש בכדור הארץ.
הוא עדיין מטומטם.
אבל זה לא משנה. זה יופי של הזדמנות לעשות ספין, מפסיקים לדבר על רסיסי הטיפות של הרוק שיצאו או לא מהפה של זוס ומדברים על ערימות הגזענות שיצאו או לא מהפה של שגיא כהן.
הוא עדיין מטומטם.
אבל זה לא משנה. זה יופי של הזדמנות לעשות ספין, מפסיקים לדבר על רסיסי הטיפות של הרוק שיצאו או לא מהפה של זוס ומדברים על ערימות הגזענות שיצאו או לא מהפה של שגיא כהן.
רק אהבה תנצח...
מאור אני נוטה להסכים עם דעתך. מה שאני פחות אוהב זה את היעדר המקצועיות בערוצים הראשיים של הספורט. צריך לגנות את הברברת הצהובה ואת אי המקצועיות. כשבוני מדבר שטויות אני מוכן לקבל כהיותו איש מקצוע, מנגד, כאשר כלומניק שסיים קורס תקשורת בצורה מוצלחת אבל לעולם לא עסק במקצוע מדבר שטויות, קשה לי.
צריך לחקות את המודל בתקשורת האנגלית עם פרשנים כמו פרדיננד, טרי, אברה וכו'
צריך לחקות את המודל בתקשורת האנגלית עם פרשנים כמו פרדיננד, טרי, אברה וכו'
אני לגמרי חושב שהוא התכוון לישראלים ולא לתושבי הדרום אבל כמו שאמרת הזדמנות מעולה לסובב את החצים לכיוון אחרnitsande כתב: ↑03 פברואר 2021, 13:54לדעתי הוא מטומטם, בין אם התכוון לתושבי הדרום, תושבי ב"ש בפרט, תושבי כלל ישראל או כל בני האנוש בכדור הארץ.
הוא עדיין מטומטם.

למי שחושב שהוא התכוון לישראלים או כל המדינה אז הנה פה כבר אי אפשר להתחמק.
https://www.facebook.com/53257930020835 ... 603279841/
נוד נפוח, עושה לי פריחה כשאני שומע אותו.
מכניס את הדעות הפוליטיות שלו לדיון בהרבה מקרים (רמז, כותב בהארץ).
פרשן מספר אחד בארץ, בעולם ובגלקסיה.
הוא והנוד השמן והמגודל מחרפים ומגדפים את הכדורגל שמפרנס אותם, ללא בושה.
מכניס את הדעות הפוליטיות שלו לדיון בהרבה מקרים (רמז, כותב בהארץ).
פרשן מספר אחד בארץ, בעולם ובגלקסיה.
הוא והנוד השמן והמגודל מחרפים ומגדפים את הכדורגל שמפרנס אותם, ללא בושה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
די נו. הרפרנס היה שאולי יש לג'וזוואה סעיף בחוזה כמו שיש למסי.
מסי כמו שפורסם התבקש ללמוד קטלאנית ולעשות כל מאמץ להתערות בחברה הקטלאנית. לא הספרדית.
אל תקלו ראש באמירות האלה והמקרה עם ג'וזוואה בטח שלא יצר את המחשבות הללו בראש של שגיא כהן. הוא מסתובב עם הרעיונות הללו שנים רבות.
מסי כמו שפורסם התבקש ללמוד קטלאנית ולעשות כל מאמץ להתערות בחברה הקטלאנית. לא הספרדית.
אל תקלו ראש באמירות האלה והמקרה עם ג'וזוואה בטח שלא יצר את המחשבות הללו בראש של שגיא כהן. הוא מסתובב עם הרעיונות הללו שנים רבות.
חייב להיות מושעה על הגזענות הזאת , בדיוק כמו שלמה שרף
חחח אני כבר שנתיים כותב פה על המקרה, מזל שהיה לי סרטון שמורהראל כתב: ↑03 פברואר 2021, 14:56למי שחושב שהוא התכוון לישראלים או כל המדינה אז הנה פה כבר אי אפשר להתחמק.
איזה כיף כל העליהום עליו ועל ספורט 5 מהבוקר
זה תענוג
זה תענוג
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
יש עוד סרטונים שלו שמועברים בווטסאפ שבהם הוא מתנשא על אוהדי הפועל באר שבע והעיר באר שבע.הראל כתב: ↑03 פברואר 2021, 14:56למי שחושב שהוא התכוון לישראלים או כל המדינה אז הנה פה כבר אי אפשר להתחמק.
אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ועושה קולות של ברווז – זה ברווז.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא הבנתי מה זה משנה לך?maort188 כתב: ↑03 פברואר 2021, 13:42תרשו לי לדון אותו לכף זכות. אומנם הוא מדבר לפעמים שטויות בטונות, אבל אני לא חושב שהוא איזה גזען שחושב שיש פה בבונים ואלפקות שיורקים אחד על השני.
יש הזדמנות לבעוט לו בראש אז בועטים.
למה הפסטיבל סביב זוסוואה לא מוגזם?
מה עם נדב יעקובי ?
למה הוא שותק?
למה הוא שותק?