היקום נגד ז'וסוואה
Re: היקום נגד ז'וסוואה
אבל שגיא כהן חירבן אותה בענק שאמר "אני לא מבין למה באים בטענות לג'וסוואה אולי יש לו סעיף בחוזה שמחייב אותו להתאים את ההתנהגות שלו לערכים ולתרבות המקומית".
זה כבר לא צריך לעבור בשתיקה
זה כבר לא צריך לעבור בשתיקה
Tfu עליו גם כן
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
זה כבר התערבות של רוביק, הוא הכפיש ציבור שלם, שלמה שרף על אמירה על ציבור שלם הושעה מהערוץ לחודשיים.
נ.ב. חשבתי על סעיף יציאה של שגיא כהן, יגיד שהתכוון לתרבות הישראלית (סוג של "אמרתי שלופים")
עדיין צופים בערוץ?
מה שאני חושב על הקלימרו אני אשמור לעצמי שלא אחסם, אסל מדוע לא עושים בלאגן כמו עם שלמה והפנמי ? אה כי היא שחור ושם גזענות נחשבת, גזען נטו שגיא כהן
מזל שלא ראיתי....
חייבים להוציא חולצות עם כיתוב "tfu alehem"
חייבים להוציא חולצות עם כיתוב "tfu alehem"
מה לא הבנתם.. מתחיל מסע נקמה מצד החונטה בתקשורת על זה שאלמוג בוקר (כתב 13 ואוהד ב"ש) פתח על מיכה ואצילי
מליקסון בסטורי עם פרצופו של שגיא כהן.
"מאחל לך שליש מהערכים של התרבות המקומית כאן בדרום"

"מאחל לך שליש מהערכים של התרבות המקומית כאן בדרום"

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
רוביק גם פירסם עכשיו
רוביק דנילוביץ' מתייחס להתבטאות של פרשן ערוץ הספורט, שגיא כהן
*
תושבות ותושבים, אוהדות ואוהדים יקרים. מאתמול בלילה אני מקבל מכם הודעות זועמות על הדברים הקשים והלא מכובדים שנאמרו מפיו של שדר בערוץ הספורט. אני מבין את כאבכם ויודע שהדברים נאמרים מדם לבכם! אין מקום לאמירות פוגעניות כאלה. אני מנהל שיח עם ראשי ערוץ הספורט ומשוכנע שהנושא יטופל על ידם במלוא החומרה, כפי שראוי. אני פונה אליכם ומבקש: זכותכם ואפילו חובתכם להביע שאט נפש מהדברים הבוטים, רק שזה יעשה באופן מכובד ולא מתלהם! דווקא ברגעים אלו, כעיר פורצת גבולות אל העולם הגדול וכמועדון כדורגל מוביל עם מסורת מפוארת, רבת שנים (ותרבות עשירה) התגובה שלנו חייבת להיות אחראית! אעדכן בהמשך. יום טוב
רוביק דנילוביץ' מתייחס להתבטאות של פרשן ערוץ הספורט, שגיא כהן
*
תושבות ותושבים, אוהדות ואוהדים יקרים. מאתמול בלילה אני מקבל מכם הודעות זועמות על הדברים הקשים והלא מכובדים שנאמרו מפיו של שדר בערוץ הספורט. אני מבין את כאבכם ויודע שהדברים נאמרים מדם לבכם! אין מקום לאמירות פוגעניות כאלה. אני מנהל שיח עם ראשי ערוץ הספורט ומשוכנע שהנושא יטופל על ידם במלוא החומרה, כפי שראוי. אני פונה אליכם ומבקש: זכותכם ואפילו חובתכם להביע שאט נפש מהדברים הבוטים, רק שזה יעשה באופן מכובד ולא מתלהם! דווקא ברגעים אלו, כעיר פורצת גבולות אל העולם הגדול וכמועדון כדורגל מוביל עם מסורת מפוארת, רבת שנים (ותרבות עשירה) התגובה שלנו חייבת להיות אחראית! אעדכן בהמשך. יום טוב
ריקן הבן של זונה הזה, הלוואי שיקרע את הצידית ואת המניסקוס.
אלונה משתפת את הסרטון בטוויטר וכותבת:
"גזענות 2021, בשם אוהדי הפועל באר שבע תושבי באר שבע והדרום כולו אני אומרת לך תתבייש!!!"
"גזענות 2021, בשם אוהדי הפועל באר שבע תושבי באר שבע והדרום כולו אני אומרת לך תתבייש!!!"