היקום נגד ז'וסוואה
היקום נגד ז'וסוואה
פה נרכז את כל הליכלוכים שיש על ז'וסוואה בתקשורת
"זוסוואה לא היה מחזיק מעמד במכבי תל אביב"
לא כי טל בן חיים, מועמד לפרס השחקן ההגון לעשור האחרון.
"זוסוואה לא היה מחזיק מעמד במכבי תל אביב"
לא כי טל בן חיים, מועמד לפרס השחקן ההגון לעשור האחרון.
Re: היקום נגד ז'וסוואה
שופט המסך טען כי אין עדות ליריקה של ז'וסוואה וכנראה לא יעמוד לדין, אבל מה זה משנה כבר עשו לו לינץ' באיזה 15 כתבות.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אחרי צפיה נראה שקרא לעברו פוטה וזה ממש נראה כמו יריקה.
בכללי חושב שצריך לתקוף בחזרה את ריקן (אחד המלוכלכים בליגה) שנכנס כל הזמן רק לדברים האלה, בעבר עשה את זה לאוגו.
בכללי חושב שצריך לתקוף בחזרה את ריקן (אחד המלוכלכים בליגה) שנכנס כל הזמן רק לדברים האלה, בעבר עשה את זה לאוגו.
בלה בלה בלה.
יקשקשו יום יומיים ויעברו להתעסק "בסערה" הבאה. מיותר אפילו להתייחס.
כשאין כדורגל, מתעסקים בקקה. מאז ומתמיד.
יקשקשו יום יומיים ויעברו להתעסק "בסערה" הבאה. מיותר אפילו להתייחס.
כשאין כדורגל, מתעסקים בקקה. מאז ומתמיד.
למה אף אחד לא מדבר על זה שריקן נשכב כאילו דפקו לו אגרוף? כולה יריקה אם הייתה רק על ההצגה לא הייתי מתייחס לזה.
יעמוד לדין למרות שהואר בחן את האירוע. שוב תקדים על חשבוננו כאילו מדובר ביריקה ראשונה בכדורגל הישראלי.
מי שחשב/ שקל להביא את ריקן למועדון שיחשוב שוב. צריך לפנות את שאריות הזבל מהקבוצה ולא להביא *** של אחרים אלינו
מי שחשב/ שקל להביא את ריקן למועדון שיחשוב שוב. צריך לפנות את שאריות הזבל מהקבוצה ולא להביא *** של אחרים אלינו
מגיע לג'נטלמנים.
שימשיכו לשתוק.
שימשיכו לשתוק.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לפי הדיווחים המועדון יציג איתו חזית אחידה ויעמוד מאחוריו, להתלונן על התקשורת לא ייתן לנו כלום, צריך ללכת לוועדה להוכיח שהוא לא ירק(מכל הזוויות לא רואים אפילו טיפה שיוצאת לו מהפה) ובכל מקרה לתת לו חוזה לשנתיים באותו הרגע ולהוציא להם את האוויר. שפשכה וחבריו ימשיכו לטנף עד מחר.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 02 פברואר 2021, 13:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דעתי על הבחור ידועה ואין צורך להרחיב,אבל הקמפיין שמנהלים נגדו הפחי *** מתל אביב והתקשורת המגוייסת מביאה טותי למסקנה שהלוואי ויהיה משפט ופלילי,כי אין כאן שום הוכחה ליריקה ועברתי 16 פעם על הסרטון.
הפועל בש צריכה לדחוף בכל הכוח למשפט שם אני רומה לראות את השופט שיוכיח יריקה,הוא צריך להיות סופרמן עם ראיית על.
הפועל בש צריכה לדחוף בכל הכוח למשפט שם אני רומה לראות את השופט שיוכיח יריקה,הוא צריך להיות סופרמן עם ראיית על.
בכל הטררם הזה לא ראיתי אפילו עדות אחת מכל ה2500 מצלמות שז'וסוואה ירק. אולי אני תמים או לא אובייקטיבי, יש איזו הוכחה שהוא באמת ירק או שהכל כאן זה רק דיבורי סרק??
באיזה עולם בן אדם מקבל יריקה ולא מנגב אפילו.
הוא עשה תגובה כאילו קיבל מכה ולא יריקה.
ההתנהגות שלו משדרת משהו אחר ממה שהוא טוען.
קיבל קללות מגוסואה לא רואה משהו מעבר.
אם מענישים את גו'סואה על זה כל משחק שחקן שלנו צריך להתלונן שירקו עליו ולסרב להמשיך עד שהוא יורחק, גם ככה זה מילה נגד מילה ואין הוכחה.
הוא עשה תגובה כאילו קיבל מכה ולא יריקה.
ההתנהגות שלו משדרת משהו אחר ממה שהוא טוען.
קיבל קללות מגוסואה לא רואה משהו מעבר.
אם מענישים את גו'סואה על זה כל משחק שחקן שלנו צריך להתלונן שירקו עליו ולסרב להמשיך עד שהוא יורחק, גם ככה זה מילה נגד מילה ואין הוכחה.
תעצרו את העולם !!!!!!!!!!!!!!
באולפן הלילה , תחזיקו חזק , בוני גינצבורג וצנציפר אומרים אנחנו לא רואים יריקה .
רעידת אדמה !!
באולפן הלילה , תחזיקו חזק , בוני גינצבורג וצנציפר אומרים אנחנו לא רואים יריקה .
רעידת אדמה !!
- simply-red
ז'וס זה הביבי החדש