יוסי אבוקסיס
Re: יוסי אבוקסיס
חכו בערב הוא מתראיין למהדורות החדשות 12 ו13
- גנדאלף האדום
- Title: קרייזי-רד
אברמוב המנהל מכבסה המזדיין הזה משחק אותה באתי לעזרה והתקשורת הפח הזאת עוד נותנת לו מיקרופון.
למה שישאלו אותו שאלות קשות? זה אח.
למה שישאלו אותו שאלות קשות? זה אח.
עושה היום סבב ראיונות של טראמפ, רק חסר ה-CNN.
מריאיון לריאיון הוא רק יותר מביך את עצמו עם עשרות תירוצים ובכיינות בלתי נלאת, קיבלנו היום את החותמת הרשמית לכך שהוא מאמן של קבוצות קטנות. אם עד אתמול היה לי ספק לגביו היום ראינו את פרצופו האמיתי. נקסט.
מריאיון לריאיון הוא רק יותר מביך את עצמו עם עשרות תירוצים ובכיינות בלתי נלאת, קיבלנו היום את החותמת הרשמית לכך שהוא מאמן של קבוצות קטנות. אם עד אתמול היה לי ספק לגביו היום ראינו את פרצופו האמיתי. נקסט.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההתנהלות של אבוקסיס (גם אם עזרה לנו בכל הקשור לאלונה) רק גורמת לי להעריך יותר ויותר את ברק והדרך שעזב אותנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני בטוח שאלונה מתחרטת מאוד.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 ינואר 2021, 16:33ההתנהלות של אבוקסיס (גם אם עזרה לנו בכל הקשור לאלונה) רק גורמת לי להעריך יותר ויותר את ברק והדרך שעזב אותנו.
גם האוהדים שרצו אותו בחוץ.
טעות העשור שלנו.
א. אתה צודק.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 ינואר 2021, 16:33ההתנהלות של אבוקסיס (גם אם עזרה לנו בכל הקשור לאלונה) רק גורמת לי להעריך יותר ויותר את ברק והדרך שעזב אותנו.
ב. אבוקסיס עושה מה שבא לו עכשיו כי יש לו חוזה סגור,הוא לא צריך פיצויים ולא כלום.
הוא הולך אול אין כי אין לו מה להפסיד,הוא לא יאמן יותר קבוצה גדולה ויש לו חוזה עד סוף חייו אצל האח אברמוב.
- Sir Alex Ferguson
גם כשברק פוטר מקריית שמונה (וזכה להתקפות אישיות משרצקי) הוא לא הוציא מילה בתקשורת.
ברק גם היה הראשון לקצץ בזמנו אחרי שפוטר אצלנו בתחילת הקורונה למרות שכבר לא היה חלק מהמערכת ולא היה חייב.
לדעתי מדובר באישיות אחרת לגמרי.
ברק בן אדם נדיר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא אכנס לנושא האימון, אבל כן ברק בכר בנאדם נהדר, באמת לראות אותו מול אבוקסיס גורם לי להבין שקודם מדובר בבנאדם גדול לפניי הכל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 ינואר 2021, 16:41גם כשברק פוטר מקריית שמונה (וזכה להתקפות אישיות משרצקי) הוא לא הוציא מילה בתקשורת.
ברק גם היה הראשון לקצץ בזמנו אחרי שפוטר אצלנו בתחילת הקורונה למרות שכבר לא היה חלק מהמערכת ולא היה חייב.
לדעתי מדובר באישיות אחרת לגמרי.
ברק בן אדם נדיר.
יוסי אולי אומר את האמת וזה צריך להדליק נורות אדומות, אבל הוא יוצא קטן מאוד
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
לא יודע איך יתנהגו האחרים כאן, ביום שנחזור למגרשים (בתקווה בקרוב) ונפגוש את אבוקסיס, אמחא לו כפיים ואגיד לו תודה על גביע ושלב בתים באירופה, מה שהולך ברמה האישית בינו לבין אלונה לא צריך לפגוע במחמאות שכן מגיעות לו על שני ההישגים האלה.
מעניין אם יעשו לו טקס במשחק הבית הראשון נגד בני יהודה.Sir Alex Ferguson כתב: ↑31 ינואר 2021, 17:17לא יודע איך יתנהגו האחרים כאן, ביום שנחזור למגרשים (בתקווה בקרוב) ונפגוש את אבוקסיס, אמחא לו כפיים ואגיד לו תודה על גביע ושלב בתים באירופה, מה שהולך ברמה האישית בינו לבין אלונה לא צריך לפגוע במחמאות שכן מגיעות לו על שני ההישגים האלה.
לא רואה סיבה שלא.
הוא מבחינת השגים מספר 3.
אחרי ברק בכר ואמציה לבקוביץ .
יש המון סימני שאלה לגביו.
האם עם תקציב כמו של בכר היה נאבק על אליפות?
כסף גדול יותר, היה משחק יפה יותר?
זה ישאר פתוח.
אנחנו הקבוצה הגדולה האחרונה שהוא כנראה יזכה לאמן.
מה שכן, הוא להיות מאד מבוקש בכל קבוצות הליגה שהם לא חיפה/מכבי/ביתר/אנחנו
איזה פתיחות היו בין ברקוביץ לאבוקסיס מטורף חח