היא הנחיתה על ברק בכר שחקנים שלא רצה, ונתנה לו ברקס על שחקנים שכן. אתה יכול להמשיך להתווכח, אני מדבר מידיעה. זאת האישה והיא לא תשתנה.אדום זקן כתב: ↑30 ינואר 2021, 21:10לא מסכים לחלוטין.
ברק בכר קיבל כל מה שרצה ומעבר ואם הכוונה היא לממן אז בסוף באותה עונה זה היה מהלך שהוכיח עצמו.
בעונה האחרונה נתנה לו ברקס אחרי הכשלונות ואני חושב שזה היה אך ורק כי היא קיבלה החלטה להיפרד ממנו בדיוק כמו עכשיו מאבוקסיס.
אם הגעת להחלטה שזה לא המאמן שאתה רוצה יותר אין טעם לתת לו שקל אחד לרכש.
יוסי אבוקסיס
- ForeverRed
Re: יוסי אבוקסיס
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תודה על המחמאה...
זה שהיא הצילה אותנו לא אומר שהיא יכולה להחזיר אותנו אחורה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נתנה לו ברקס בהכל, החל מצוות מקצועי שהתחילה לצמצם ועד לשחקנים.אדום זקן כתב: ↑30 ינואר 2021, 21:10לא מסכים לחלוטין.
ברק בכר קיבל כל מה שרצה ומעבר ואם הכוונה היא לממן אז בסוף באותה עונה זה היה מהלך שהוכיח עצמו.
בעונה האחרונה נתנה לו ברקס אחרי הכשלונות ואני חושב שזה היה אך ורק כי היא קיבלה החלטה להיפרד ממנו בדיוק כמו עכשיו מאבוקסיס.
אם הגעת להחלטה שזה לא המאמן שאתה רוצה יותר אין טעם לתת לו שקל אחד לרכש.
לא עוצרים רכש והתקדמות של מועדון אם לא רוצים את המאמן, בשביל זה אפשר לפטר ולמנות מישהו אחר
ואגב הברקס היה גם ליוסי למרות הצלחות
חחח, ברקס.
אין שום מאמן ביקום שקיבל את הקרדיט והאשראי הפתוח שבכר קיבל בין 17'-19'.
כמה וילות D.D בנה על חשבון הקופונים שהוא גזר פה?
טבעי שעם חוסר ההצלחה גם פוחת הקרדיט. בינתיים אני רואה את בכר חוזר על אותן טעויות בחיפה וכל הרכש שהוא הביא בקיץ כמעט ולא רלוונטי להצלחת הקבוצה.
לא בא להגן על אלונה, יותר על הנראטיב המצחיק שטיפחו כאן. ובכלל- רכש זאת בערך הבעיה האחרונה שלנו כרגע. תתעוררו.
לגבי אבוקסיס, לא ציפיתי לקחת ממנו אחריות על איך שהקבוצה נראית. בכל זאת מדובר במאמן ישראלי, ומסתבר שהוא מסוג הטיפוסים שמתראיינים בתקשורת עוד לפני שהדיו מתייבש על מכתב ההתפטרות.
מביש.
אין שום מאמן ביקום שקיבל את הקרדיט והאשראי הפתוח שבכר קיבל בין 17'-19'.
כמה וילות D.D בנה על חשבון הקופונים שהוא גזר פה?
טבעי שעם חוסר ההצלחה גם פוחת הקרדיט. בינתיים אני רואה את בכר חוזר על אותן טעויות בחיפה וכל הרכש שהוא הביא בקיץ כמעט ולא רלוונטי להצלחת הקבוצה.
לא בא להגן על אלונה, יותר על הנראטיב המצחיק שטיפחו כאן. ובכלל- רכש זאת בערך הבעיה האחרונה שלנו כרגע. תתעוררו.
לגבי אבוקסיס, לא ציפיתי לקחת ממנו אחריות על איך שהקבוצה נראית. בכל זאת מדובר במאמן ישראלי, ומסתבר שהוא מסוג הטיפוסים שמתראיינים בתקשורת עוד לפני שהדיו מתייבש על מכתב ההתפטרות.
מביש.
זה קורה בכל מקום. גם איביץ׳ התלונן שלא קיבל את השחקנים שרצה. בדיעבד זה השתלם למכבי בענקForeverRed כתב: ↑30 ינואר 2021, 21:13היא הנחיתה על ברק בכר שחקנים שלא רצה, ונתנה לו ברקס על שחקנים שכן. אתה יכול להמשיך להתווכח, אני מדבר מידיעה. זאת האישה והיא לא תשתנה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
בחיים שלי לא סלדתי ממאמן כמו שסלדתי ממנו.
סאלמת׳.
סאלמת׳.
לא, זה לא קורה בכל מקום, חלאס עם הקשקוש הזה.
במועדון רציני, שאני מקווה שזה מה שאנחנו מתיימרים להיות, זה לא קורה. בעלים שמתערבים בהחלטות מקצועיות זה משהו ששייך לאשדוד, בני יהודה ומועדונים של טביב, לא למועדון שרואה את עצמו כאחד הגדולים בארץ.
לא יודע על איזה מידע אתה מדבר שורה תחתונה הלוואי על כל מאמן ברקס כמו שקיבל בכר.ForeverRed כתב: ↑30 ינואר 2021, 21:13היא הנחיתה על ברק בכר שחקנים שלא רצה, ונתנה לו ברקס על שחקנים שכן. אתה יכול להמשיך להתווכח, אני מדבר מידיעה. זאת האישה והיא לא תשתנה.
יש ביקורת על אלונה כי עומדת בראש המערכת בראש ובראשונה אבל בוא לא נמציא דברים.
אף אחד לא יכול להתווכח עם זה שהיא הנחיתה על בכר שחקנים.
לפעמים זה היה שחקנים טובים ולפעמים זה היה שחקנים גרועים מאוד.
לפעמים זה היה שחקנים טובים ולפעמים זה היה שחקנים גרועים מאוד.
- ForeverRed
אתה תמשיך להיות אטום בנושא הזה כמו שאלונה תמשיך להיות אלונה.
ברק בכר הוא לא העניין, אלא ההתנהלות של הגברת שמחזיקה את המועדון. הנה, התחלף מאמן וכלום לא השתנה.
לא עניין של אטום אלה יותר הוגנות.ForeverRed כתב: ↑30 ינואר 2021, 21:48אתה תמשיך להיות אטום בנושא הזה כמו שאלונה תמשיך להיות אלונה.
ברק בכר הוא לא העניין, אלא ההתנהלות של הגברת שמחזיקה את המועדון. הנה, התחלף מאמן וכלום לא השתנה.
ברור שאלונה נושאת באחריות לא חושב שמישהו חולק על זה.
אבל אני לא אוהב שמסיתים את הכל לכיוון שלה ואגב בכר אתה זה שהעלית את העניין אני הבעתי את דעתי.
עכשיו תכלס זאת האשה חטוב ולרע וזה לא ישתנה.
ואני אגיד לך עוד משהו? על שלל חסרונותיה תמיד אעדיף אותה מאשר איזה מישהו שיגיע לכאן עם צלצולים ורעשנים ואחרי עונה שתיים שלא יילך לו ישאיר כאן עיי חורבות.
אפשר להגיד עליה הכל,אבל בשורה התחתונה היא לא השאירה אחריה הרס וחורבן וזה בפני עצמו דבר מעורר הערכה.
אני מקווה שתישאר רק שתקבל החלטה לאיזה כיוון היא הולכת.
אלונה תמיד הייתה המנהל המקצועי בפועל. עוד מימי הלאומית.
טוב זה לא, אבל זו המציאות. למען האמת גם לא הייתי משנה את ההיסטוריה יותר מדי. בסופו של דבר זכינו לשושלת שלא הייתה בחלומות הפרועים שלנו.
בכר עדיין היה צריך להוציא יותר.
וכן, האידיאל זה בעלים סטייל גולדהאר אבל גם לו יש את החסרונות שלו.
אלונה זו עסקת חבילה על כל המשתמע מכך. כשהיא הייתה במוד מלחמה, היא הייתה בעלים שהוא לכל הפחות טוב מאוד. יותר משחר לצורך העניין.
טוב זה לא, אבל זו המציאות. למען האמת גם לא הייתי משנה את ההיסטוריה יותר מדי. בסופו של דבר זכינו לשושלת שלא הייתה בחלומות הפרועים שלנו.
בכר עדיין היה צריך להוציא יותר.
וכן, האידיאל זה בעלים סטייל גולדהאר אבל גם לו יש את החסרונות שלו.
אלונה זו עסקת חבילה על כל המשתמע מכך. כשהיא הייתה במוד מלחמה, היא הייתה בעלים שהוא לכל הפחות טוב מאוד. יותר משחר לצורך העניין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כתבתי בזמנו ואני כותב גם עכשיו, בשלב מסוים אלונה התחילה להתערב בצורה אינטנסיבית ומוגזמת בנושא המקצועי.
סיפרתי על כמה דוגמאות בתקופת בכר, אנשים לא רצו להאמין לי, אבל זה הגיע לרמת התערבות של מי יפתח בהרכב הראשון (אנסטיס בקרואטיה, עמית ביטון בשבדיה), והחתמת שחקנים מאחורי הגב של ברק בלי בכלל לעדכן אותו עד שהפעילה את סעיף השחרור (ספורי), או כל מיני דברים כמו אתה תסכים שהשחקן שלי יחתום (שטקוס) ואני אסכים להוציא כספים כדי להחתים את השחקן שלך (הקשר מקולומביה).
כשזה שרצקי או אברמוב כולם יודעים לבקר, כשזאת אלונה מחפשים תירוצים וסיסמאות.
סיפרתי על כמה דוגמאות בתקופת בכר, אנשים לא רצו להאמין לי, אבל זה הגיע לרמת התערבות של מי יפתח בהרכב הראשון (אנסטיס בקרואטיה, עמית ביטון בשבדיה), והחתמת שחקנים מאחורי הגב של ברק בלי בכלל לעדכן אותו עד שהפעילה את סעיף השחרור (ספורי), או כל מיני דברים כמו אתה תסכים שהשחקן שלי יחתום (שטקוס) ואני אסכים להוציא כספים כדי להחתים את השחקן שלך (הקשר מקולומביה).
כשזה שרצקי או אברמוב כולם יודעים לבקר, כשזאת אלונה מחפשים תירוצים וסיסמאות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!