הפועל באר שבע | לאן?
Re: הפועל באר שבע | לאן?
יסלחו לי כולם אני מעדיף אותה על פני כל אחד אחר.
לפחות אני יודע מה היתרונות והחסרונות שלה,אני גם בטוח שהפעם שתחזור זה יהיה שונה,שפוי יותר ומתוכנן יותר.
בהחלט עדיף על איזה מגלומן שיבוא ישפוך כאן כספים,לא יילך לו וישאיר כאן עיי חורבות בלי למצמץ.
וכן בשביל תהליך בריא ונכון אני מוכן גם לוותר בשלב הראשון על ריצה לאליפות.
לפחות אני יודע מה היתרונות והחסרונות שלה,אני גם בטוח שהפעם שתחזור זה יהיה שונה,שפוי יותר ומתוכנן יותר.
בהחלט עדיף על איזה מגלומן שיבוא ישפוך כאן כספים,לא יילך לו וישאיר כאן עיי חורבות בלי למצמץ.
אם היא תחזור זה יהיה בפחות כסף ופחות רעב , אתה יכול לקרוא לזה שפוי ,מתוכנן זה לא אלא אם כן היא מביאה מנהל מקצטעי שיתווה דרךאדום זקן כתב: ↑11 ינואר 2021, 17:30יסלחו לי כולם אני מעדיף אותה על פני כל אחד אחר.
כרגע זה נראה שהיא התאהבה בקונספט של לגנוב שלב בתים והיא בטוחה שעונה הבאה נעשה את זה שוב
שלב בתים היא לא יכולה להביא כל שנה( ובטח כשיחזרו משחקי הגומלין במוקדמות שיקשו על השיטה של אבוקסיס ) אם היא חושבת שמשם תגיע ההכנסה.
אנחנו לא במצב שפוי, אנחנו במינימום השקעה
אצילי ב250 אלף זה סופר שפוי אבל זה לא באזור חיוג שלנו בכלל אז מי שפוי פה?
כרגע כשאין בעלים ברור, אם אלונה תחזור כמו שאמרת עם פחות רעב ופחות כסף אז בהחלט שחקן כמו אצילי היה אופציה ריאלית עבורנו כל עוד הוא באמת דורש שכר כפי שציינת. לדעתי תקציב של 45-50 מיליון זה די והותר בשביל קבוצה שתכוון לצמרת ולכרטיס לאירופה. אגב עצם זה שמיכה גילה נכונות להגיע לפה והמועדון נוטה לא להגיש לו הצעה מרמז על מעורבות רבה של אלונה.
אויש 250 אלף. מבלי לבדוק אני בטוח שהבונוסים+מענק חתימה יקפיצו את השכר שלו ל-350-450 אלף יורו.
טוכמן מוציא כתבה עכשיו קצרה ובין השורות אומר שלא היה אף הצעה לרכישת הקבוצה , להבדיל ממה שמשה אמר .
ועדיין איכשהו אני מאמין דווקא למשה.
ועדיין איכשהו אני מאמין דווקא למשה.
אבוקסיס יוחתם לעוד עונה בשכר מוגדל, ב.ביטון יפוצה ב30% מהשכר שלו לעונה הבאה, עדיין לא האריכו חוזה לג'וס ומיגל ויש שמועות על שחרור אגודלו.. וואלה מרגישים שאלונה חזרה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
- ForeverRed
אני מקווה שהחוזים שלהם יהיו כמה שיותר גבוהים.
ואווווווו
המועדון הגיש הצעה והשחקנים לא קיבלו אותה ישר ומנהלים מו״מ?הלם!
תכנסו גם לכתבה ותקראו אפילו שם שהכותרת הזאת לא אומרת כלום. מנהלים מו״מ.
המועדון הגיש הצעה והשחקנים לא קיבלו אותה ישר ומנהלים מו״מ?הלם!
תכנסו גם לכתבה ותקראו אפילו שם שהכותרת הזאת לא אומרת כלום. מנהלים מו״מ.