אלטון אקולטסה
Re: אלטון אקולטסה חתם עד סוף העונה
" ב 1 לאפריל היה פה מפרק וכבר חשבנו קדימה , אבל אלטון מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את באר שבע .
היו לו הצעות בקיץ מקבוצות בישראל , מליגות טובות יותר בחו"ל וב40 אחוז שכר יותר אפילו , אבל אלטון לקח החלטה למרות הכל להשאר .
אבל אני מאמין שבקיץ הוא לא יהיה פה"
הסוכן שחקנים אוהד כהן שהביא אותו בפודקאסט עם יוספון
היו לו הצעות בקיץ מקבוצות בישראל , מליגות טובות יותר בחו"ל וב40 אחוז שכר יותר אפילו , אבל אלטון לקח החלטה למרות הכל להשאר .
אלטון בעצמו התבטא לא אחת כשאמר שהוא מאוד אוהב את העיר והקבוצה ולא רוצה לעזוב (עוד בשיא המשבר).הראל כתב: ↑08 נובמבר 2020, 12:47" ב 1 לאפריל היה פה מפרק וכבר חשבנו קדימה , אבל אלטון מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את באר שבע .
לגבי עזיבה בקיץ - בסכום הנכון? אהלן וסהלן. כשמגיע מגיע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הראל כתב: ↑08 נובמבר 2020, 12:47" ב 1 לאפריל היה פה מפרק וכבר חשבנו קדימה , אבל אלטון מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את באר שבע .
כל מי שבעל מושג ירוק מינימלי על החיים מגיע לתובנה הזו, אנחנו הרי עוד חוליה בשרשרת המזון של הכדורגל העולמי
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממתי החלמה ממתיחת שריר לוקחת יותר מחודש ?
ייעדר גם מהמשחק מחר. תמוה קצת...
ייעדר גם מהמשחק מחר. תמוה קצת...
כשיש מתיחה חזקה אז זה בקלות יכול לקחת חודש וחצי. במיוחד במפשעה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלטון השלים אימון מלא, אבל לאור התקופה שהיה בחוץ אבוקסיס החליט שככל הנראה הוא ישולב רק כמחליף ולא ישר בהרכב הראשון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מתיחה במפשעה יכולה להשבית גם לכמה חודשים
תענוג היה לראות אותו מסובב את אלו ברוח החג, נתן היום הרבה כדורים טובים כדי לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה, לדעתי המצטיין היום.
מתחיל להיראות כמו הגרסה הסינית של סלליך.
לא ברור מה עובר עליו, נראה שאיבד את כל הביטחון מאז הפציעה.
לא ברור מה עובר עליו, נראה שאיבד את כל הביטחון מאז הפציעה.
פחות נראלי קשור לביטחון דווקא בפעולות שהוא עושה זה לא נראה כמו אחד חסר ביטחון
לדעתי פשוט נתקע באגף ומחכה לכדור שם וגם שהוא מקבל את הכדור זה שכבר מקיפים אותו כמה שחקנים ולא לשטח כמו שהוא אוהב
מרגיש כאילו הוא עדיין סוחב את הפציעה בראש, פחות עושה ספרינטים (גם כשהוא מתחיל אחד הוא לא ממשיך עד הסוף אלא חוזר אחורה), פחות משתמש בפיזיות שלו, כאילו משהו בו מאוד מהוסס.
כי הוא פצוע חברים. הוא עולה לשחק עם פציעה.
- RED DOWNUNDER
כנראה שגם קיבל הוראה לשחק נמוך יותר , כי ברוב המשחק הוא היה מעין קשר שמאלי נסוג, עשה יותר הגנה, ועד שקיבל כדור כבר לא נשאר לו כוח לפרוץ...
השמועות שרצות בווטס-אפ מדברות שהמועדון קיבל עליו הצעה שאי אפשר לסרב לה ושכנראה הקהל בטרנר לא יזכה לראות אותו מלהטט על הדשא.