43% איתו?השאלה כמה בלעדיו.
זה קצת מזכיר את הטענה שזוסואה תוקע את המשחק שלנו אי שם בתחילת העונה שעברה

*מסכים עם משה שזוסואה לא נופל מהתרומה והדומיננטיות שהייתה לטוני בליגה, רק בסגנון אחר.
אל תשכח מי שיחק ליד טוני ומי היה המאמן.red ultras כתב: ↑19 דצמבר 2020, 15:00טוב אחי.. עזוב אין בינינו ויכוח. זוסוואה השחקן הטוב בעולם, טוני שחקן נחמד שללא סוללת כוכבים ליידו לא שווה יותר מדיי. הבנתי, קיבלתי
רק לסיום פרט קטן: מאז ההצטרפות של זוסוואה במחזור השישי של העונה שעברה הקבוצה עומדת על 43 אחוזי הצלחה. תמשיך לחשוב מה שבא לך.
לא שוכח לרגע. כל אחד שהיה חלק מהשושלת הזו יש לו מקום של כבד בדפי ההיסטוריה של המועדון. ועדיין, טוני היה הרבה הרבה מעל כולם. עזבו, תשארו בדעתכם כנראה התאהבתם בבינוניות.
אני מסכים שטוני הרבה מעל כולם. אני רק אומר שבחינה של אחוזי ההצלחה עם זוסוואה מול אחוזי ההצלחה עם טוני לא ממש הוגנת כי לצד טוני היה שחקנים טובים יותר ומאמן טוב יותר.red ultras כתב: ↑19 דצמבר 2020, 17:28לא שוכח לרגע. כל אחד שהיה חלק מהשושלת הזו יש לו מקום של כבד בדפי ההיסטוריה של המועדון. ועדיין, טוני היה הרבה הרבה מעל כולם. עזבו, תשארו בדעתכם כנראה התאהבתם בבינוניות.
חאתם מיותר, זוסוואה לא נופל מטוני.. הכל טוב
כל אחד שישאר בדעתו![]()
אני הייתי בוחר במיגל (של לפני הפציעה) לפני שניהם.ForeverRed כתב: ↑19 דצמבר 2020, 15:17עזוב את כל המסביב.
מחר בבוקר ניתנת לך אפשרות הבחירה, טוני בשיאו או זוס של ימינו, את מי אתה לוקח? בעיניי אין שאלה בכלל.
שמע כמה שטויות אתה מדבר, אתה מנסה לרמוז כאילו יש לי איזה אג׳נדה נגדו. זוס שחקן אדיר רשמתי את זה בערך 10 פעמים בנושא הזה, הוא בכלל השתרבב לדיון כי אמרו פה שבמקום להביא את אלחמיד כדאי שישקיעו את הכסף בלחדש לו חוזה. כל מה שרשמתי עליו היה כדי להראות שהוא לבד לא מספיק כדי שנגיע למקומות שאנחנו חולמים עליהם. כן יש לו חסרונות גם בקטע האישיותי כך שלא אפול מהכסא אם יחליטו שמוותרים עליו.Sir Alex Ferguson כתב: ↑19 דצמבר 2020, 20:04אני הייתי בוחר במיגל (של לפני הפציעה) לפני שניהם.
מדובר בסוג אחר של שחקן, זוסואה הוא יותר חלילוביץ, טוני הוא יותר אלטון.
לקבוצה ההיא הייתי בוחר את טוני, לקבוצה הנוכחית אולי את זוסואה, חושב שיש לנו כל כך הרבה חסרונות שזוסואה בקבוצה הנוכחית ממלא כל כך הרבה תפקידים משהו שטוני לא יודע אם היה עושה.
בכל מקרה המשפט הזה שים את טוני בקבוצה היום וכל הבעיות יפתרו הוא מצחיק, והוא בעיקר הגיע מכותב שכל המטרה שלו במשפט הזה היה לזלזל בתרומה של זוסואה כדי להגיד שגם אם הוא לא ימשיך הנזק לא יהיה גדול.
נ.ב
אני אכתוב משהו אחר, עם זוסואה באליפויות אנחנו עושים שלב בתים בליגת האלופות.
אנחנו מדברים על עונה הבאה כן? היא תתחיל באוגוסט כך שהוא יהיה בן 32 אז מה רלוונטי שאתה אומר לי זה עוד 7 חודשים?