די מצחיק שאתה מוותר עליו בתפקיד בו הוא יותר טוב מאשר התפקיד בו אתה רוצה שישחק.MikiRed כתב: ↑14 דצמבר 2020, 20:09אם אלחמיד בא בהשאלה על מנת להיות מגן ימני, מוותר עליו.
אם הוא מגיע כבלם ברוטציות או במערך אלגנטי של שלושה בלמים, כשאלחמיד בתפקיד הובאן (כן אני יודע שהוא לא הובאן...) ומשחק כשחקן חופשי בקישור כשמתקיפים, זה יכול להיות שיחוק.
אני יודע שיש בפורום בחילה מרעיון של שלושה בלמים, אבל כשזה משוחק טוב זה מהווה יתרון טקטי מול כל יריב.
חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
אם הוא בא בהשאלה ויעלים את דדיה, חושב שזה לא טוב.
וברור לי שהיום הוא טוב מדדיה.
אם הוא יבוא בהשאלה והוא יעבה את ההגנה (שיחק בכל התפקידים), זה יהיה נכון יותר גם לטווח הארוך.
וברור לי שהיום הוא טוב מדדיה.
אם הוא יבוא בהשאלה והוא יעבה את ההגנה (שיחק בכל התפקידים), זה יהיה נכון יותר גם לטווח הארוך.
ביחס לזה שאנחנו משחקים 3 משחקים בשבוע עד אמצע/סוף ינואר ואז גם אמור להתחיל גביע חייבים אותו כבלם, למרות שידוע שהוא יהיה טוב יותר כמגן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא רואה בו צורך, לא רואה מה הוא יתרום מעבר להיותו שחקן טכני בחסד, שאין לו תפקיד מוגדר מעבר למגן ימני.
ומגן ימני זה אומר לחסום את דדיה.
כבלם התרומה שלו תהיה שווה לטעויות שהוא ייצור.
ומגן ימני זה אומר לחסום את דדיה.
כבלם התרומה שלו תהיה שווה לטעויות שהוא ייצור.
אנחנו לא נמצאים במצב שיש לנו פריבילגיה לומר לא לאלחמיד.
בסופו של יום, רבע שחקן פצוע ואנחנו מעלים מהספסל שחקני ליגה לאומית או גיבורי עבר שפרשו ושכחו להודיע.
אגב דדיה, תחרות אף פעם לא עשתה רע למישהו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אלחמיד יהיה במכבי חיפה,כל הסימנים מראים זאת ולכן אלה אם כן אתם נהנים מהדיון הוא סרק לחלוטין.
אתם מתעקשים אלחמיד מגן ימין ושוכחים שיכול לשחק מגן שמאלי גם בזמן שיש לנו שם נגר רציני
יכול לשחק בכל תפקידי ההגנה ולדעתי גם כקשר אחורי...
ברור שכדאי להתאמץ ולהביא אותו, מבלי לפגוע בדדיה.
ברור שכדאי להתאמץ ולהביא אותו, מבלי לפגוע בדדיה.
מצחיק שכותבים פה שאין לנו צורך בו שהוא יותר טוב מכל השחקנים ההגנה שלנו בפער(למעט ויטור).
- simply-red
הוא לא פתרון.
שמיגל ויטור נפצע, חאתם שיחק והבעיות בהגנה למיטב זכרוני לא נפתרו.
חייבים בלם זר נקודה סוף.
חאתם אלחמיד אני ממש לא מחזיק ממנו כבלם, כרגע יש את קבהה ולואי שהם יחסית לא רעים ,לא רואה ערך מוסף בהבאתו במחיר שאפשר למצוא זר.
השנה הוכחנו שאפשר להביא זרים שוברי שיווין לליגה במחירים סבירים, מעדיף עליהם להשקיע את הכסף ולא על שחקן שמתקרב ל30.
הכל זה עניין כלכלי... אם בעניין הזה הייתה לנו גמישות אני בטוח שאלחמיד היה פה למרות שחיפה יותר טובה מקצועית.